To samo govori o "kvaliteti" softwarea i enormnoj količina hitnih bugova koje su morali popraviti i odmah izbaciti van. Što može biti pohvalno samo neznalicama...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitajte vlasnike BYD-a koliko su tih updejtova vidjeli u hrvatskoj.
Mislim da vam broj pada na prste jedne ruke, dok Teslin ostaje isti :)
onaj vic dakle postaje aktualan:
rasklimani bus juri nizbrdo nekom planinskom cestom, različita ekipa u njemi, kad vozač drekne:
- držte se svi, nemam kočnice!!!!
koči motorom koliko može i lagano dere bokom autobusa uz liticu i jedva se nakon puno muke zaustavi...
svi putnici izađu van, blijedi, love dah, vozač se sagne pod autobus nešto gleda i veli:
- ljudi ne znam kad ćemo krenuti, ne usudim se..
neki lik u odijelu, menažderskog nastupa vadi mob i veli: - ma nazvat ću auto klub da pošalju tim mehaničara !
neki pa inženjerski tip veli: pa imam u torbi nešto alata, pa mogu baciti oko...
a bljedunjavi mladac s laptopom pod miškom (što ga jel označava kao programera) veli: a da krenemo i pričekamo da se greška ponovi pa da debugiramo onda?
Kako vi u Bugu zaključujete suprotno?
vicious
Upravo to!
OK da rade, nadgledaju i ispravljaju ali 200 "zakrpa" ?!?
Pa prvo radiš sigurnosne koje mogu dovesti do ugroze života i zdravlja putnika ili neispravnog rada sustava...
pa onda radiš odvojeno zakrpe UIXa (Kinezi su zbilja drukčija kultura i neke stvari jednotavno ne mogu napraviti kako nama odgovaraju - to je cijena globalnog uspjeha)...
ali 200 zakrpa - to je samo znak da je softver bio bliže alfa nego beta statusu za mene....