BYD softverskim ažuriranjima daleko nadmašio Teslu

poruka: 5
|
čitano: 4.992
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BYD softverskim ažuriranjima daleko nadmašio Teslu".
18 godina

To samo govori o "kvaliteti" softwarea i enormnoj količina hitnih bugova koje su morali popraviti i odmah izbaciti van. Što može biti pohvalno samo neznalicama...

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Moj PC  
15 0 hvala 5
16 godina

Pitajte vlasnike BYD-a koliko su tih updejtova vidjeli u hrvatskoj.

Mislim da vam broj pada na prste jedne ruke, dok Teslin ostaje isti :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

onaj vic dakle postaje aktualan:

rasklimani bus juri nizbrdo nekom planinskom cestom, različita ekipa u njemi, kad vozač drekne:

- držte se svi, nemam kočnice!!!!

koči motorom koliko može i lagano dere bokom autobusa uz liticu i jedva se nakon puno muke zaustavi...

svi putnici izađu van, blijedi, love dah, vozač se sagne pod autobus nešto gleda i veli:

- ljudi ne znam kad ćemo krenuti, ne usudim se..

neki lik u odijelu, menažderskog nastupa vadi mob i veli: - ma nazvat ću auto klub da pošalju tim mehaničara !

neki pa inženjerski tip veli: pa imam u torbi nešto alata, pa mogu baciti oko...

a bljedunjavi mladac s laptopom pod miškom (što ga jel označava kao programera) veli: a da krenemo i pričekamo da se greška ponovi pa da debugiramo onda?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Re: BYD softverskim ažuriranjima daleko nadmašio T
Prvo što mi pada na pamet je da je program loš i da treba korekcije.
Kako vi u Bugu zaključujete suprotno?
vicious
Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina
Re: BYD softverskim ažuriranjima daleko nadmašio T

Upravo to!

OK da rade, nadgledaju i ispravljaju  ali 200 "zakrpa" ?!?

Pa prvo radiš sigurnosne koje mogu  dovesti do ugroze života i zdravlja putnika ili  neispravnog rada sustava...

pa onda radiš odvojeno zakrpe UIXa (Kinezi su zbilja drukčija kultura i neke stvari jednotavno ne mogu napraviti kako nama odgovaraju - to je cijena globalnog uspjeha)...

ali 200 zakrpa - to je samo znak da je softver bio bliže alfa nego beta statusu za mene....

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice