NBA 2005 Online problem..pomoć!!

poruka: 3
|
čitano: 946
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Radi se o sljedećem...moj prijatelj i ja smo pokušali zaigrati NBA 2005 preko putem Direct Online play...kad on ili ja napravimo igru jedan od nas se priključi i sve dobro radi do početka utakmice..nakon podbacivanja u roku par sekundi izbaci nam poruku : The connection has been lost.Would you like to continue playing vs.CPU or quit the game?  Pokušavali smo gasit firewallove,gledali šta blokira no bez uspjeha...Čak sam i ostavio threadove na TechGuy i Tech-Forums forumima,bilo je 50-ak posjetilaca no nitko nije još odgovorio stoga ste mi vi zadnja nada..molim pomozite!

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako je igra piratska ne očekuj da će raditi. Ali uvijek možeš pkušati skinuti neki online crack i nadati se da će ići.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NBA 2005 Online problem..pomoć!!

Igra nije piratska...ni moja ni frendov,stoga dalje problem stoji..

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice