Koji je po vama najbolji Need For Speed? Znaći po temi i grafici..itd..
Većina govori da im je najbolji NFS-MW, ali meni su oni stariji draži kao npr. Underground 2..
Moje misljenje je da je ovo potpuno besmislena tema.
Kratko i jasno:NFS-MW.
mw definitivno !

Underground 1 the best - bil je revoucija u odnosu na šugavi High stakes 2 i ostale driving games... a od starijih NFS:Porsche mi je bil zakon
ova tema vec postoji
Definitovno nfs3 : hot pursuit

Bez konkurencije NFS Porsche. Jedini u kojem si morao snositi posljedice sudara.
meni najbolji Underground 2....
undergrund 2 i shift
ova tema vec postoji!!!!!!!!!! LINK USE SEARCH!!!
Need for Speed: Undercover i Prostreet.Fenomenalne arkade za opustiti.
Kao i roadrunneru najbolji mi je NFS 3 Hot Pursuit. Kao mali sam uz njega provodio brdo vremena. Stvarno je super igra.
Onda NFS 5 Porsche Unleashed. NFS i Porschei, moja najdraža marka. San snova. Jedino je šteta što sam imao problema s saveanjem u igri.
Od novijih su mi dobri NFS Most Wanted i NFS Underground.
Sve ostalo je ok, ali mu fali ono nešto što me kod nabrojanih držalo pred ekranom.
Žalim što više nema vremena NFS Hot Pursuita i High Stakesa.
Ako se netko sjeća, u uvodnoj animaciji kod High Stakesa je prikazan neki Porsche na semaforu s nabrijanim autom i nabrijanom je crko motor dok je ovaj odjurio. Na taj su način nekako ismijali tuniranje auta da bi se nakon 3 nastavka prebacili na to.
Najbolji je Underground 2 nakon njega MW,Carbon,Underground 1,Undercover
A pobogu zasto sam ja dobio zuti karton?
NFS Hot Pursuit 2 i Porsche Unleashed. :)
NFS MW
meni je najbolji Underground 2 i MW
Need for Speed Underground 2. Zašto?
Shopovi tj. bili su odvojeni i morali smo ih sami tražiti, što je super, a ne ovo da sve imaš u garaži.
Modovi: Drift, Underground Racing League, Street Race, Drag... za mene dovoljno
Nadogradnji imaš pun k**ac. Sve i svašta, jednostavno. Odeš u shop, kupiš što želiš i doviđenja.
Slikanje auta za naslovnicu nekog magazina, ili za DVD.
Uglavnom, sve i svašta.
najbolji i najzabavniji NFS serijal je Underground 2...zasto bas on? E pa zato jer se u njemu najbolje i najzesce mogu nabrijati auta (po meni) i zbog onog zabavnog grada i njegovih dijelova, skrivenih utrka, vrsti utrka (U.R.L., Circuit, Drag, Drift, Sprint...), slikanje auta za magazin itd...eto to je samo moje misljenje...pozz...
BTW mozete li mi navesti nekoliko modova za NFS Underground i opisat ih o cem se radi...tnx...
Definitivno Underground 2 najbolji NFS poslije njega još mogu poigrati Carbon a ostalo nije vrijedno trošenja vremena.
NFS:Porsche definitivno
Definitovno nfs3 : hot pursuit
Sjećam se da sam igrao demo Hot Pursuit (ako je to ono sa Lamborghinijem) i bio mi je dobar, ali najbolji je Underground 2 bez rasprave, oni koji nisu igrali, neka probaju a neka ne govore da bolji MW od njega.
Trebalo bi ga re-izdati s novim autima i grafikom, sve ostalo je super.