Mortal Kombat Komplete

poruka: 107
|
čitano: 26.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

ja sam sredio shao khana na expertu, jednostavno skakanjem i blokiranjem te kad imam šansu bacam jumping attack + uppercut, kad imam lika s teleportom isti princip samo još lakše

0 0 hvala 0
15 godina
Mortal Kombat Komplete

Story yebe mame! Ne vjerujem kako je dobro složen, nemrem prestat igrat.

i btw. injustice za pc {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mortal Kombat Komplete
alscaul kaže...

ja sam sredio shao khana na expertu, jednostavno skakanjem i blokiranjem te kad imam šansu bacam jumping attack + uppercut, kad imam lika s teleportom isti princip samo još lakše

Kaj si igro sa Noobom? ili

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

u story normalno s liu kang i raidenom na ladderu cyber sub zerom

0 0 hvala 0
14 godina
Mortal Kombat Komplete

Bio je EVO jučer.

Super je bilo, ali šteta što je taj Kabal imba... Finalna runda bila Cyrax vs Kabal. Cyrax pobjedio Perfect Legend koji je koristio spam Kabala. 6 rundi su igrali... Ja bi se pojeo od nervoze da sam jedan od njih koliko je napeto bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

Bio je EVO jučer.

Super je bilo, ali šteta što je taj Kabal imba... Finalna runda bila Cyrax vs Kabal. Cyrax pobjedio Perfect Legend koji je koristio spam Kabala. 6 rundi su igrali... Ja bi se pojeo od nervoze da sam jedan od njih koliko je napeto bilo.

ajde linkaj da vidim kako igraju profići malo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...
tigerija kaže...

Bio je EVO jučer.

ajde linkaj da vidim kako igraju profići malo :)

Eo finale:

Ali ti profići dovedu određene karaktere do granica, tako da stave na vidjelo balans igre. Najbolji karakteri su: Kabal, Cyrax, Kung Lao, i tu može doći onda dolaze drugi kao Kitana, Shao Kan ili kako već.

Ovdje imaš više snimki: http://www.twitch.tv/srkevo2

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 16:58 (tigerija).
15 godina
Mortal Kombat Komplete

Iako su to najbolji svjetski igrači, ponekad su mečevi dosadni. Kao partija šaha....ali tako se to mora igrati. 

Ima super comboa, da ti pamet stane ali nekad se spama naveliko, u svakom slučaju, svašta za naučit i nadivit se, koja je to razina igre.

Zašto nitko ne igra raidena? pretežak je ali čini se jak

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Iako su to najbolji svjetski igrači, ponekad su mečevi dosadni. Kao partija šaha....ali tako se to mora igrati. 

Ima super comboa, da ti pamet stane ali nekad se spama naveliko, u svakom slučaju, svašta za naučit i nadivit se, koja je to razina igre.

Čuo sam da je Raiden isto dosta dobar. Igro ga je netko.

Ali dobro, na ovakvu razinu će rijetko tko od nas doći tako da nas nebi to trebalo previše zamarati, savršen balans.

Ali neki karakteri sakaju, poput Jade ja mislim.

15 godina
tigerija kaže...
fila2208 kaže...

Čuo sam da je Raiden isto dosta dobar. Igro ga je netko.

Ali dobro, na ovakvu razinu će rijetko tko od nas doći tako da nas nebi to trebalo previše zamarati, savršen balans.

Ali neki karakteri sakaju, poput Jade ja mislim.

Ma kakvi meni su te pice predobre, kitana pogotovo, brza je i ima dobar combo, kad te jednom digne u zrak može te zabit u kut i seksat.

Naravno da nećemo doć na tu razinu, ali velim, nekad dosadi kad se gledaju i spamaju :)

Sad je injustice stream ako vam se gleda, fora je igra, jedva čekam.

13 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

Ne kužim ovu igru, imam 60 fps i bude normalno a onda na nekim levelima padne na 30 i slika se miče skroz usporeno. U čemu je problem?{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

probaj SSAO staviti na ATOC, to bi trebalo podići fps-e.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
15 godina
Mortal Kombat Komplete

Izludio sam sa shao khanom, liu kang mi ne leži nikako. Totalni njub sam igram na medium ali izludio me.

Ali dobro, sad sam sa cyber zero-om na gorou i kintaru. Cyber sub mi je bolji od klasičnog, puno brži i jači.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 20:06 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Story mode sam presao na Expert...ukljucujuci shao khana...i challange lader i sve igram na Expert... esencijalno je naucit poteze od igraca s kojim mislite igrat...sta se tice ladera...sta se tice story moda...puno strpljenja i pametne igre...i treba jednostavno znat predvidjet protivnika...meni osobno kad mi dodju quan chi i scorpion to mi je ziva muka. SUb Zero i Scorpion su mi dobri, al nekako spori tromi nekad...Kitana i ove zenske mi jako dobro leze jer su brze :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
Mortal Kombat Komplete

Skidam kapu, expert :)

Ma ja sam navikao na tekken di se puno brže mlati...ovdje treba pametnije, treba znati kad imaš prostora za kombo, kad grapple...kad xray i to mi se sviđa ali teško mi se navići, najteže mi je r2 za block koristit :(

ne sjeda mi to nikako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mortal Kombat Komplete

Meni je isto dosta teška igra. Počeo sam se ufuravat ali dosta toga mi se ne sviša. Pre-dial kombo movesi. Kad skočiš daljina skoka ti ne određena, itd.

Injustice mi je odbojan zbog koncepta. Superhoroji koji je tuču. Batman protiv Supermana..... Ok video igra je. Ali ide protiv svih filmova. Kopka me to samo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

Meni je isto dosta teška igra. Počeo sam se ufuravat ali dosta toga mi se ne sviša. Pre-dial kombo movesi. Kad skočiš daljina skoka ti ne određena, itd.

Injustice mi je odbojan zbog koncepta. Superhoroji koji je tuču. Batman protiv Supermana..... Ok video igra je. Ali ide protiv svih filmova. Kopka me to samo...

Injustice je meni zakon baš radi toga, da sve superheroje možeš mlatiti jedni sa drugima i nekad i zlikovac može pobijediti.

Što se tiče mortala igra mi je vrh, nešto između tekkena i street fightera i jedan plus je što je za komp, pa mogu sa burazom halat fino, i team tag ladder mi je super.

Oće izlazit još koji dlc sa likovima ili je to to?

i kako dobit kratosa iz god of wara?

15 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

Odlična mi je igra, samo je jako teška. Ja se na medium dosta mučim. Inače oni finisheri su mi prezakon i brutalni. 

Igra se vrti odlično na mom PC-u, ne znam samo čemu onoliki službeni zahtjevi!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
tigerija kaže...

Injustice je meni zakon baš radi toga, da sve superheroje možeš mlatiti jedni sa drugima i nekad i zlikovac može pobijediti.

Što se tiče mortala igra mi je vrh, nešto između tekkena i street fightera i jedan plus je što je za komp, pa mogu sa burazom halat fino, i team tag ladder mi je super.

Oće izlazit još koji dlc sa likovima ili je to to?

i kako dobit kratosa iz god of wara?

Ma meni smeta što superman (alien koji je otporan na metke) može izgubiti od običnog smrtnika. To mi uništava bit tog superjunaka. Kao da nema super moči...

Problem kod MK jest da XRay potezi nemaju svrhu. Tj ako ih koristiš ideš i na štetu. Krivo su to složili.

Mislim da neće više ništa za MK izaći. Nadajmo se da će izbaciti jedan peč koji će sve popraviti, ali igra je stara DVIJE GODINE.

Super Street Fighter 4 koji je isto star 2 godine upravo dobiva DLC sa 5 ili 6 novih karaktera. Ali košta 15 dolara...

Makar ta igra je jako popularna.

Nadajmo se da će uraditi MK2 pošto je ovaj bio poprilično uspješan... Ali nekako sam skeptičan :( .

Sve u svemu, tko želi igrati neka me doda: tigerija .

15 godina
tigerija kaže...

Ma meni smeta što superman (alien koji je otporan na metke) može izgubiti od običnog smrtnika. To mi uništava bit tog superjunaka. Kao da nema super moči...

Problem kod MK jest da XRay potezi nemaju svrhu. Tj ako ih koristiš ideš i na štetu. Krivo su to složili.

Mislim da neće više ništa za MK izaći. Nadajmo se da će izbaciti jedan peč koji će sve popraviti, ali igra je stara DVIJE GODINE.

Super Street Fighter 4 koji je isto star 2 godine upravo dobiva DLC sa 5 ili 6 novih karaktera. Ali košta 15 dolara...

Makar ta igra je jako popularna.

Nadajmo se da će uraditi MK2 pošto je ovaj bio poprilično uspješan... Ali nekako sam skeptičan :( .

Sve u svemu, tko želi igrati neka me doda: tigerija .

A kako drukčije napraviti igru takve tematike i balansirati je...da svi budu neuništivi i samo se mlate dok im ne dosadi? :)

Zašto to misliš? Ne slažem se, meni su fenomenalni i obožavam kad mi prođu, a naravno nekad mi i spase glavu. Defintivno odličan dodatak igri koji nisam viđao u nekim drugim igrama.

Nadajmo se :)

12 godina
tigerija kaže...

Pogrešno gledaš na to. Igra je utemeljena na stripovima, a kad čitaš superhero stripove baci svu logiku kroz prozor. Igra doduše ima prequel comic i story mode koji objašnjava zašto je moguće da se Supes i Bman mogu pošibat na jednakoj razini, i mada je objašnjenje možda glupo, svejedno to čini na logičniji način nego stripovi (zaslužan je Lex). DC ionako ima hrpu likova koji su na približno istoj razini kao Superman, ako ne i jači (Flash je OP).  A da nije tako, ne bi bilo zanimljivo čitati takav comic da nema nekog neočekivanog twista ili deus ex machinae.

Isto je i sa igrom, kako očekivati balansiran tourny fighter koji bi bio zanimljiv za gledanje i igranje. Ako išta drugo Marvel vs Capcom ima još gluplji koncept kad se jedan Phoenix Wright (običan odvjetnik iz Ace Atorney) ili Frank West (fotograf iz Dead Rising) mlati sa Wolverinom, Hulkom, Thorom i ostalima, bez ikakvog objašnjenja lol.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 8:21 (bgmd).
15 godina
Mortal Kombat Komplete

Naživcirah se i rage quitao malo. Iritantno je pred kraj storya, samo spamaju jedne te iste poteze, a tako su nekad brzi da ne mogu se ni obraniti.

Raiden je jak, ali brutalno težak, sad sam na onom zadnjem bossu i ne znam kako ću to, treba se stalno portat mu iza, ali smrad čim idem port odmah udara iza sebe, nemrem mu ništa.

Ugl. tko god je story prošao na više od medium skidam kapu do poda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mortal Kombat Komplete

upravo sam preašao story s tim da sam se na medium težini sa ShaoKahn-om toliko naživcirao da sam prebacio na begginer i tako prešao igru, do sada na medium nisam imao većih problema, doduše nije ni lagano bilo ali ovog sa Raidenom nisam imao šanse dobiti čak niti jednu rundu dok nisam smanjio težinu, još uvijek sam živčan ko ker, mislim da će ova igra biti na pauzi par dana, ubio me jedno 20 puta dok se nisam sjetio stavit na lakše {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Mortal Kombat Komplete
Jel zna netko kako se radi onaj X ray? On se radi kada se dolje napuni ona crta jel tako? I za što još se ta crta troši?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Yoseep kaže...
Jel zna netko kako se radi onaj X ray? On se radi kada se dolje napuni ona crta jel tako? I za što još se ta crta troši?

Na gamepadu stisneš LT i RT. To ti je specijalni napad koji napravi oko 30% damage. Uzme cijeli bar. Po jednu crticu uzimaju combo breaker i enhanced verzije standardnih napada. Najbolje ti je da odigraš tutorijal, sve je objašnjeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Yoseep kaže...

Na gamepadu stisneš LT i RT. To ti je specijalni napad koji napravi oko 30% damage. Uzme cijeli bar. Po jednu crticu uzimaju combo breaker i enhanced verzije standardnih napada. Najbolje ti je da odigraš tutorijal, sve je objašnjeno.

Igram preko tastature.....koja je to komb poteza?

14 godina
Yoseep kaže...
Hexfire kaže...
Yoseep kaže...

Igram preko tastature.....koja je to komb poteza?

RT je blok, a LT mislim da nema drugu funkciju osim da uključi X ray. Ko što sam rekao, tutorijal.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Mortal Kombat Komplete

Hex, mogli bi možda koji odigrati sada :D. Malo sam se izpraksao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tigerija kaže...

Hex, mogli bi možda koji odigrati sada :D. Malo sam se izpraksao.

A jbg, nisam baš nešto vježbao odkad si rekao da ti se neda igrati online. Još uvijek prelazim challange tower, na 150om lvlu negdje sam trenutno :D. Al ajd, možemo bacit koju reda radi.

14 godina
neaktivan
Mortal Kombat Komplete

Koji gamepad preporucujete za MK?

Sa cime je lakse igrat gljjivama ili strjelicama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice