Moderne igre za mobitele. Igrate li?

poruka: 27
|
čitano: 4.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ja priznajem. Ja sam ovisnik o igrama za mobitele. Prije spavanja svaku večer odigram barem jednu igru. Nevjerovatno je zapravo koliko su uznapredovale i iz igrica prerasle u prave igretine s puokrvnom 3d grafikom koja je u nekim igrama na razini prvog playstationa. Evo par svjetlih primjera : Galaxy On Fire, Deep, Real Football 2008 3d, Project Gotham Racing 3D, Nowhere, Pro Evolution Soccer 2008, Heroes Lore i još hrpa, hrpa , hrpa drugih. Pogledajte npr na www.fishlabs.net koliko je grafika uznapredovala. Oni su vodeći što se tiče 3d grafike na mobitelima. Hrpa igra ima i preko 30 sati gameplaya. Toliko je sve otišlo da imate i posebne sajtove koji se bave recenzijama mobilnih igara. Navest ću neke od poznatijih : www.pocketgamer.co.uk , www.midlet-review.com , www.mobilegamefaqs.com . I na IGN-u imate poseban dio posvećen igrama za mobitele. Sve u svemu, tko nije probao, a ima priliku, neka obavezno proba. Neće požaliti.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Da naravno da ih ne igram FFS cekaj ti si to ozbiljan kaj se tice ovoga da prije svakakoga spavanja odigraš jednu igru? Koliko vremenski ti ona oduzme prije samog spavanja?

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Moderne igre za mobitele. Igrate li?
Darth Punisher kaže...

Da naravno da ih ne igram FFS cekaj ti si to ozbiljan kaj se tice ovoga da prije svakakoga spavanja odigraš jednu igru? Koliko vremenski ti ona oduzme prije samog spavanja?

Ovisi jesam li pospan ili nisam. A i ovisi o kojoj se igri radi? Neki prosjek je vjerovatno 20-30 minuta!

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan

Ja igram jedino potapanje brodova s prijateljem za kavom! Ljudi su nas počeli malo čudno gledat jer izgleda da se dopisujemo preko mobitela...Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam imao doom rpg, i igram ga godinu dana...

druge igre mi nepada napamet kupovati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jedino igram tettris na mobu, ali to u samo krajnjem slučaju. kako više ne igram ni igre na kompu, ni ove me ne zanimaju, ali općenito su mi igre na mobu nepotrbne i nisam nikad bio preveliki ljubitelj.

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa netreba ih kupovati. Ima nekih sajtova. Ja s frendovima igram Worm-se i iznenadio sam se koliko je zapravo slicno s dvojkom na pc-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mobitel mi služi samo za pozive i SMS-ove, tako da igre ni ne igram, a baš ni ne mogu na mojoj staroj cigli

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i moj je mobitel prepun igara, a najviše vremena sam potrošio na ancient empires i golf.

baš sam jučer naletio na metal gear acid za S40, super izgleda i jako je igriv! probajte ;)

e da, imam N6300

17 godina

Eventualno kada krajem oka na Mininovi primjetim da je netko zapakirao pedesetak igara, skinem, te

obradujem klince u susjedstvu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam milijunasa i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina

Imam par igara za razbiti dosadu dok nisam doma i to je to. To su V-rally 3D, Worms 2 i contra 4 :D

Worms 2 je nešto najbolje za zaigrati na mobu...još ako ste 2 ili više može se u hotseatu igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Iznenadili bi ste se kako dobrih igara ima. Evo danas završih jedan rpg "Allods" i to mi je trebalo 7h( narvano ne u komadu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 20:17 (Christian).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne igram se baš na mobitelu. Ja sam prije svega PC gamer (bivši Amiga i C64 gamer). Na mobu znam odigrat neku od instaliranih igara koje dobijem uz uređaj i to samo ako sam u nekakvoj čekaonici ili tak negdje.

17 godina
neaktivan

najbolja igra je onaj space impact sa nokie 3310

1 0 hvala 0
17 godina
albundi kaže...

E vidiš stvarno, na tu igru sam garantirano ulupao najviše vremena na mobu, makar se i worms 2 sad približava Smijeh
V-rally je isto super za multi preko bluetootha...
17 godina
neaktivan

Imam par igara na mobu ali ih ne igram osim u izuzetnim slučajevima. Npr. nalazim se na poslu na poprilično dosadnom predavanju koje nikako da završi, pa kad se sjetim da i igra ima na mobitelu Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Slijedeća na redu mi je "Ancinet Empires".

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 21:25 (Christian).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zanimljive su, ima stvarno odličnih (Gravity Defied, Moon Taxi) .. već dulje vrijeme razmišljam o konverziji jedne igre, koju sam napravio za pc, na mob

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

E, da. Čovječe, kolko sam to puta prešo čekajuć kod zubara, doktora ili zujeć pod kemijomNamigiva
Odlična igra.

potpisujem se
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Puno vas nezna što propušta. Čini mi se da mnogi još nisu ni svjesni koliko je ovo u dobrom smjeru otišlo. I što je najbolje ima svakakvih igara- od casual pa sve do onih hardcore koje se igraju preko 6h. Evo npr Galaxy On Fire (jako sličan Freelanceru) ima oko 100h sati ODLIČNOG gameplaya. I kad to vidim i sjetim se da CoD 4 ima nekih 5-7h sati gameplaya dođe mi da se luđački smijem.Belji se

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
scorpion667 kaže...

...Galaxy On Fire (jako sličan Freelanceru)....Belji se

Ajoj, samo tiho budi za gof, to neću nikad odigrati :D Blades & magic je za mene, neki pošteni RPG...
17 godina
neaktivan

igram ih priznajem

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Christian kaže...

Slijedeća na redu mi je "Ancinet Empires".

Uff.... predobra igra
17 godina
neaktivan

Ja sam bio ovisan o Real Footballu Cool, ali razbio sam si svoju dobru staru nokiu 6630 tako da ne mogu vise da igram...Mršti se

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Yo napokon neko kao ja nažalost pokvariom mi se mobitel pa nemogu igrat al evo znam ja stranice Mobile 9,Mobile Heart i Zedge besplatno a imaš preko vipa moje preporuke gta 4 ( oko 4 sata igre) gangstar 1,2 (4 sata) doom,quake... A za iphone quke definitivno! BTW GDJE I KAKO OTVORITI TEMU NA BUG-U ODG U PRIVATE MESSAGE NEMOGU NIGDJE PRONAĆ ZNAM ZNAM oftopic al samo odg i ovaj post je zaboravljen Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice