Modern warfare 2 multiplayer

poruka: 6
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Znam da je ovo vec milion puta pitano ali sta ces: kako da pokrenem je.... multiplayer logujem se na steam i pokrenem, a on kaze nisi logovan?! Da se ne lazemo piratska je verzija pretpostavljam da se ne smije javno pricati ali ako neko ima rjesenje nek mi se javi na pp!

Citao sam malo teme i svi okolisaju niko da da konkretno rijesenje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Modern warfare 2

gle voodooman kupi original...to ti je rješenje tvojih problema...i ovdje je zabranjeno govoriti o piratstvu...

17 godina
on je svjestan toga,jer je ovdje 22 mjeseca dok si ti tu tek samo 6 dana...to je njegov rizik
btw rijesene za tvoj problem ces naci na googlu...cim upises modernwarfare 2 multiplayer vec si rijesio pola problema
17 godina
neaktivan

Moj care morao bi dati trecinu svoje plate za igru! Kad smo vec u najkorumpiranijoj zemlji mozda cak na svijetu (BiH) zasto se onda ne bi i boranija malo ogrebala! Ako mogu politicari za Audi A8 mogu i ja za smrdljivu igru!

17 godina
neaktivan
Voodooman kaže...

Moj care morao bi dati trecinu svoje plate za igru! Kad smo vec u najkorumpiranijoj zemlji mozda cak na svijetu (BiH) zasto se onda ne bi i boranija malo ogrebala! Ako mogu politicari za Audi A8 mogu i ja za smrdljivu igru!

pa omg nije to nas problem ak je zabranjeno o tome pricat nemoras ni ocekivat odgovor jedino na pp nekako..

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina

NA www.steam.com stemu upišeš Zero Gear demo "besplatan je" i skineš ga

Ztim tamo di ga instalirašZero gear odeš u server izbrišeš njegove podatke i odeš u mapu gdje si instalirao MW2 kopiraš sve i zaljepiš u server od zero

ZAtim odeš opet na steam i pokreneš zero gear i on če ti ući u Multiplayer  mw2

Steam prvo moraš instalirati prije svega toga ubiti kad stisnešinstaliraj zero gear na www.steam.com on če te pitati dali imaš ili hočeš sada ins. steam

Možda če ti prikazat error ako bude ponovi postupak i uživaj!!!

Philip-stp
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice