- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A čuj, ovo nije igra za koju se može reći da je dobra ili da nije. Svatko ima vjerojatno neko drugo mišljenje o njoj, nekima će se dopasti nekima ne. Stvar je ukusa.
Ono što mi se svidjelo kod igre je grafika koja je, ne znam kako bih rekao, "pročišćena", to je grafika kakvu ja dosad još nisam vidio niti na jednoj drugoj igri. Ali recimo ono što mi se nije svidjelo u igri je što cijelo vrijeme samo trčkaraš, skakućeš, bježiš i to je to.
Ali sve u svemu, ispočetka mi je igra bila jako zabavna, a poslije je onda sve stvar tebe. Koliko će trebati da ti dosadi, a možda ti i ne dosadi, možda ti se svidi.
Ja bi ti preporučio da probaš. Jer s*anje od igre sigurno nije. Barem meni nije. Eto jedino što me zasmetala ta monotonost, no ne kažem, tebi možda neće smetati.
Moja profesionalna strana analiticki razlaze Mirror's edge.
A kako da mi to znamo kada nemamo pojma koju grafičku imaš?
intelova integrirka, iznenađuuce dobra, igram emoiree total war na minimum-medium
Sumnjam, ali probaj.
Mozda proradi na minimumu minimuma.
ali nema veze.Evo konačno sam kupio original!
Prešao sam ovu igru nekoliko puta u piratskoj verziji,ali sam odlučio da ipak odvojim novac i kupim original,jer je ova igra bez obzira na neke mane(koje ja eto ne vidim) i više nego dostojna biti u mojoj kolekciji originala,uz bok sa HL2 i Portalom.Svaki put kad ju nakon nakon duljeg perioda pokrenem oduševi me svojom prekrasnom,jednostavnom grafikom i priljepi me uz kompjuter dok ju ne pređem gotovo u jednom dahu!Osim toga igra je u Algoritmu samo 79 kuna,a uz nju dobijete i CD sa soundtrackom.Čak i ako je nemaju trenutno u zalihi naručuju iz Zagreba,stoga fanovi navalite jer je ova igra vrijedna puno više od 79 kuna,a i pružate podršku DICE-u za rad na budućem nastavku.
Mene je isto ta igra odusevila. Inace nikad nisam volio "skakacke" ige od Super Maria do Assassins Creeda, ali Mirrors Edge me odusevia u svakom pogledu.