Mirrors Edge problem

poruka: 15
|
čitano: 2.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Imam problem. Pređem drugu misiju kada me jure jer sam vidio mrtvog čovjeka i svoju sestru i na kraju misije kada uđem u lift dođe LOADING animacija i vrati me nazad i MAIN MENU. I kada kliknem na CONTINUE GAME vratim se na negdje malo poslije početka te misije. WTF?

Imam drugi problem. Imam GTX280 i naravno podržava PhysX; ALI kada mi je uključena ta opcija u nVidia Panelu i u igri, u jednom dijelu igre, kada se porazbija masa stakla, počne zaštekavat na oko 5 FPSa. Kao da imam neko sranje ATIevo. WTF

btw, fanATIci, nemojte se uvrijedit. NevinašceNamigiva

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Skini patch i njegov cra*k, to će sve riješiti, to je jako čest problem.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Mirrors Edge problem
thuglife kaže...

Skini patch i njegov cra*k, to će sve riješiti, to je jako čest problem.

Eto koja sam ja budala. Znam da sam nešto zaboravio, a zaboravio sam se sjetit nečega, a nisam se sjetio skinut patcha. "Zaboravio se sjetit"... (koji sam ja moron,ccc)

16 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Problem NEriješen!

a skinuo sam patch 1.01, drugog mislim nije ni bilo...je tak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Provjeri PM Namigiva

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mirrors Edge problem

Reinstaliraj igru ako imaš ikakvih patcheva i skini mirrors edge crackfix radi 100%.

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hex kaže...

Imam problem. Pređem drugu misiju kada me jure jer sam vidio mrtvog čovjeka i svoju sestru i na kraju misije kada uđem u lift dođe LOADING animacija i vrati me nazad i MAIN MENU. I kada kliknem na CONTINUE GAME vratim se na negdje malo poslije početka te misije. WTF?

Imam drugi problem. Imam GTX280 i naravno podržava PhysX; ALI kada mi je uključena ta opcija u nVidia Panelu i u igri, u jednom dijelu igre, kada se porazbija masa stakla, počne zaštekavat na oko 5 FPSa. Kao da imam neko sranje ATIevo. WTF

da, znam to za 5 fps, riješio sam tako što sam ugasio physx (imam istzu grafulju) i smanjio detalje na medium, nema veze što je manje detalja, ali važnija mi je ugodna igra nego milijun boja

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Kod mene je problem što kad pokrenem igru (windows 7) kaže da je program stopped working i izbaci me van. Šta da radim?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Hex kaže...

da, znam to za 5 fps, riješio sam tako što sam ugasio physx (imam istzu grafulju) i smanjio detalje na medium, nema veze što je manje detalja, ali važnija mi je ugodna igra nego milijun boja

Neznam dali da se složim... baš je ljepo vidjet sitne čestice stakali iskri...

15 godina
neaktivan
Hex kaže...

piratska igra....to ti ovisi o cracku, postoji crack kojim je rješen taj problem, samo treba nać...Šutim

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
16 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Probaj drugi torrent (ispricavam se zbog savjetovanja piratije).

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemas se sto cudit,kupit original trebas akovec ne radi sa patch-om.

15 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

gdje da skinem crack fix.

(de napisite link)

nedim
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 19:28 (nedim155).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako imate NVidia grafičke i izbacuje vas u misijama oko lifta, isključite phisx i ponovo pokrenite igru. Radi provjereno

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Mirrors Edge problem

Ja često nemam uključen PhysX pa me izbaci. Moro skidat crackfix...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice