nidjo, jel imaš spremljene mape od početka crocrafta? ak da, aj stavi ih ovdje
Mislim da ih nemam više pošto sam reinstaliro windowse, ali nisam siguran. Pogledat ću još, možda su mi negdje ostale.
nidjo, jel imaš spremljene mape od početka crocrafta? ak da, aj stavi ih ovdje
Mislim da ih nemam više pošto sam reinstaliro windowse, ali nisam siguran. Pogledat ću još, možda su mi negdje ostale.
Gdje je trenutno najjeftinije za kupit minecraft osim na njihovim stranicama gdje je skup?
Gdje je trenutno najjeftinije za kupit minecraft osim na njihovim stranicama gdje je skup?
Ja sam kupio od forumaša Perkan777, pitaj ima li ih još. Ja sam uzeo giftcode za 60kn u to vrijeme, ali zadnji put kad sam vidio oni su bili po 100, a gotovi accovi po 25kn(dobiješ već gotovi acc bez biranja usernamea)
Ja sam kupio od forumaša Perkan777, pitaj ima li ih još. Ja sam uzeo giftcode za 60kn u to vrijeme, ali zadnji put kad sam vidio oni su bili po 100, a gotovi accovi po 25kn(dobiješ već gotovi acc bez biranja usernamea)
Hvala. Ako je 100 to mi se ne isplati jer je tolko i na mc stranici, ali pitat cu ga pa cu vidit sta ce rec:)
EDIT: protjeran je perkan.
Ima nekih MC servera, na kojim igrate, domaći i strani?
Ima nekih MC servera, na kojim igrate, domaći i strani?
Na mojem igraju Fermi i Vajkrem :)
Dečki, jel znate možda neki CRACKED 1.2.3 server? po mogučnosti hrvatski
Možeš na moj.
Gore negdje je link za temu.
Ima dosta hrvata, uglavnom iz rijeke.
No stavili smo i na minecraft planet pa ima i dosta
engleza, ugl poprilićno puno ljudi je na serveru
Možeš na moj.
Gore negdje je link za temu.
Ima dosta hrvata, uglavnom iz rijeke.
No stavili smo i na minecraft planet pa ima i dosta
engleza, ugl poprilićno puno ljudi je na serveru
Daj mi ip.. Nick mi je Wizzle, miran sam, dobar sam, ali ponekad volim ici loviti okolo zombije, pa bih te molio da mi doustiš da radim male kućice kako bih se mogao u slucaju da postane gusto sakriti, ili bilo tko drugi kome hitno treba smještaj
Sve ti je osim grifanja dozvoljeno
Sve ti je osim grifanja dozvoljeno
Oprosti za noob pitanje, ali što je grifanje?
Zainteresiran sam za Minecraft premium account, pa ako se netko zeli zamijeniti za Dotu 2, javite se na PM. Oprostite za off topic
Zainteresiran sam za Minecraft premium account, pa ako se netko zeli zamijeniti za Dotu 2, javite se na PM. Oprostite za off topic
Kad se priča o MC-u ništa nije offtopic, čak ni razmjena accounta ili kupovina istog :P
Sretno s potragom ;)
Kad se priča o MC-u ništa nije offtopic, čak ni razmjena accounta ili kupovina istog :P
Sretno s potragom ;)
Evo cak sam pronasao pa sada trazim server na kojemu cu igrati, jel imate vi tu ekipa sa foruma server koji bi me primio? :)
Sretno s potragom ;)
Evo cak sam pronasao pa sada trazim server na kojemu cu igrati, jel imate vi tu ekipa sa foruma server koji bi me primio? :)
i za malo bolje (iskusnije) igrače CroCraft private
CRocraft public je on?
Zelio sam se prijaviti, a prije nego sam dobio account sam obrisao sve filove i skinio minecraft novi sa sitea, sad nemam nikakve gradevine za prijavu
A nista igrat cu i onda cu se prijaviti za nekih tjedan dana :)
EDIT: uspio sam nekako pronaci stare saveove pa sam se i prijavio za crocraft :D
Those griefing bastards!!! za griefere
Those griefing bastards!!! za griefere
Zato ja većinu kuća gradim u planini i onda nitko nemože nać:))
Ja sam jednom na nekom serveru izgradio kucu u podzemlju,unutra je bilo od obicne farme do automatske farme za kaktus te tada jos komora za uzgoj gljiva, i neki lik mi dosao i sve to griefao, doslovno sam pop*zdil...
Ne vidim kako to nekome moze biti uzitak?
Ja sam jednom na nekom serveru izgradio kucu u podzemlju,unutra je bilo od obicne farme do automatske farme za kaktus te tada jos komora za uzgoj gljiva, i neki lik mi dosao i sve to griefao, doslovno sam pop*zdil...
Ne vidim kako to nekome moze biti uzitak?
Zato ja napravim kompliciran sustav Jeb door-a i zamki tako da tko god uđe i napravi nešta krivo odma padne u lavu
posjetite 37.59.137.212:25565 i obavezno posetite moj shop, prodajem maceve, iron, wooden planks i cobblestone, uskoro cu prrodavati drvene i kamene alate, ducan se zove Wizzle shop, nemozete promasiti, kuca na moru iza velikog znaka koji kaze COIN CRAFT
napokon da su poslušali i stavili nove plankse u novi update.
većina updatea se odnosi na chat, dodani su planksi i novi sandstone. ima još nekih updateova, al ovo su glavni i vjerojatno najzanimljiviji.
sad treba pričekati da se serveri updateaju na 1.2.4
većina updatea se odnosi na chat, dodani su planksi i novi sandstone. ima još nekih updateova, al ovo su glavni i vjerojatno najzanimljiviji.
Je Fermice :D
Nisam htio updatead da mogu igrat na Crimsoncraftu al kad sam dosao tamo..razocarenje..samo neka maska na serveru :D
Sta kaze Luka? El popravio kubere?
Nisam htio updatead da mogu igrat na Crimsoncraftu al kad sam dosao tamo..razocarenje..samo neka maska na serveru :D
Kubere?
CrimsonCraft je na 1.2.4!
Kubere?
Po meni je samo kuber loša ocijena :D