- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima 14,450,429 gledaoca
MRŠ
ma ne to ti je u sp-u
pa di ti vidiš ljude? to na slici su mobovi
a ovaj chat ti je singleplayer command
To je na serveru.
Ako vas baš zanima IP servera je free.ccreation.org.
Evo smješne zgode
To na sreveru ili?
Btw NUL POŠALJI PROKLETI IP
Na sreču nul sluša...
de sada nick posalji na pp da te dodam...al samo nick nemoj mi markove konake pisat!
daj mi pošalji IP
Odlicne teksture i modovi za Minecraft http://www.minecrafthdtexturepack.com
Evo smješne zgode
To na sreveru ili?
Btw NUL POŠALJI PROKLETI IP
Na sreču nul sluša...
de sada nick posalji na pp da te dodam...al samo nick nemoj mi markove konake pisat!
daj mi pošalji IP
same here
Ja sam instalirao Alphu 1.2.6, pa vi sad gledajte ;)
Mene nostalgija vuče previše...Kad se sjetim svojih prvih dana u minecraftu, kada me niko nije mogao odvojiti od kompjutera...eh to su bili dani :/
Ja sam instalirao Alphu 1.2.6, pa vi sad gledajte ;)
Mene nostalgija vuče previše...Kad se sjetim svojih prvih dana u minecraftu, kada me niko nije mogao odvojiti od kompjutera...eh to su bili dani :/
Ma nije to niš.. Mene vuče nostalgija za seanannersovim svijetom da ga downloadam (onim prvim gdje mu je kuća u zemlji, gdje je krenuo u svoj "vagina town"), i da instaliram alphu 1.0.17_4.. Instalirao sam je i igrao par tjedana ali onda se vratio na betu... Sada samo da nađem nannersov svije i onda ću opet aigrati staru dobru alphu :'D
Trebam nekoga da zna raditi s permissionima na bukkitu, otvaram server ko mi pomogne dobije VIP
Pogodite kaj. WIP
wtf?!
Pogodite kaj. WIP
trollface?
=D
sad ima smisla :D
ova prva i ova druga slika su drugačije makar je na jednoj dan a na drugoj noć
Tjekom istraživanja mape u creative modu, naišao sam na jedno selo pokraj kojeg je ogroman rudnik sa punooo tunela, pruga, prostorija, paučine i pauka :D A uz to se nalazi prelijep usjek koji ide u luk. Nevjerovatan dođivljaj kad naiđeš na takve savršene oblike reljefa i prostora :)
seed?
Nista nisam upisivao za seed. Normalno generiran teren samo.
Stisni F3 pa ce ti pisati. Pročiraj seed i daj nam koordinate pls, bas mi takav svijet treba
Evo seed :D
1048795471109282804
Evo i koordinata zanimljivih mjesta koje mozete posjetiti. X i Z su bitne koordinate, a Y je visina
Ne razumijem sto iznad Strognholda su glass toweri, ce to tak biti u full realease-u ili??
to je samo bug
ispravljeno je u 1.9.4 i 1.9.5 prereleas
Ne razumijem sto iznad Strognholda su glass toweri, ce to tak biti u full realease-u ili??
Ne, to je jeb slučajno ostavio u 1.9pr3 kao debug alat za otkrivanje strongholda. Uglavnom, već je fixano u najnovijem prereleasu.
Ima ko za preporučit kakav free server? Nekako mi se igra majnkraft, a opet nije da ću ga igrati svaki dan, nego samo sada sat- 2 pa da nešto izgradim ili tako :)
Ako netko zeli igrati na 1.9 pre release 5 serveru nek mi se javi u pp, ip se mijenja svaki dan igramo ja i frend, imamo 15g
Ima ko za preporučit kakav free server? Nekako mi se igra majnkraft, a opet nije da ću ga igrati svaki dan, nego samo sada sat- 2 pa da nešto izgradim ili tako :)
ova prva i ova druga slika su drugačije makar je na jednoj dan a na drugoj noć
Zabrljao sam, morao sam spaliti i iz početka.
Sad udjem u minecraft i bude samo ovako crna slika
sta bi to moglo ?
Modovi?