Nisam siguran, ali možda ovo nije najnoviji build... Ima tako banalnih bugova koje su testeri trebali primjetit ako imaju pristup već nekoliko dana, a Jeb je rekao da mu preostaje još jako malo bugova do službenog izlaska.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ušravo dok sam snimao gameplay skeletoni su se međusobno napadali, baš je fora, novo svijetlo mi je do jaya i jedva cekam cijelu verziju
kaj nije cjela 1.8 verzija trebala bit vec vani?
Pričamo već nekoliko stranica o tome, ponedjeljak je vrlo vjerojatan, barem Jeb tako tvrdi.
igra je prepuna bugovima, sugar cane u pustinji, leteće tračnice..
btw, pogledajte nešto pod multiplayer :D
to te ja pitam
Svejedno, igra je i sad super,makar ima bugova.
Jel nije bilo rečeno da će torch svijetliti i u ruci?
Napokon sam pronašao jedno selo. Dosta je malo, ali vjerujem da ima raznih veličina.
Vec zamisljam...
Ima li neki pure survival server? Znaci bez gradnje nekakvih monumentalnih objekata?Takav bi mi server bio dobar, ne volim onakve velike objekte, ovakvi kao npc kolibe su super velicine.
Jel nije bilo rečeno da će torch svijetliti i u ruci?
Nisam siguran, možda planiraju.
Napokon sam pronašao jedno selo. Dosta je malo, ali vjerujem da ima raznih veličina.
Vec zamisljam...
Ima li neki pure survival server? Znaci bez gradnje nekakvih monumentalnih objekata?Takav bi mi server bio dobar, ne volim onakve velike objekte, ovakvi kao npc kolibe su super velicine.
Sigurno ima, probaj na MC forums.
Evo ga napokon i vrata za ograde.
Dvaput stisneš Space, u creative modu.
U Creative Modu, dva puta space stisneš!
Zakon je ovaj update, jel ima ko server na 1.8 pa da malo bacimo?
WOW...Di si našao tako veliko naselje? I kako se trći?
Tražio, tražio i našao. ;D
Dvaput klikneš W i držiš.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Said testers spoil the update.
3. People complain about having pre-release testers.

Rečeno je da Enderman neće moći uzimati i pomicati kocke koje je igrač postavio, ali to nije tačno! Enderman može pomjerati blokove i koje je ''priroda'' postavila, i koje je igrač postavio...
BTW upravo uploadam ahrivu screenshotova na internet, samo sam zaboravio uslikati plavog pauka, samo da znate, plavi pauci su mali i brzi, mogu proći kroz 1x1 rupu, a Enderman je visok 3 bloka, i može se teleportati sa bilo koje udaljenosti, i nije teško boriti se sa njime, samo što je veoma frustrirajuće! Creeper je opet strašniji :D, samo neznam šta se desi kada Endermana pogodi grom!
Enderman može poslužit ko gromobran pošto je visok.
Uh, jesam se naigro, odo spavat.
Sada znam šta je bilo novo na onoj slici što je notch postavio na twitter gdje je otvoren chest, Otvoren chest i ''FOV'' Zato se meni činila razvučena slika!
BTW
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Ender_Pearl
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Rotten_Flesh ( morao sam i ovo :D )
Uhh, dosta je za danas, odo i ja pajkit!
zbog ovih naselja vise necu morati graditi kuce ;)
Može mi netko nariktat tu 1.8 verziju ja neznam kako
preko TeamViewer 6
ili barem objasnit molim vas
Može mi netko nariktat tu 1.8 verziju ja neznam kako
preko TeamViewer 6
ili barem objasnit molim vas
Napravit cu ti ja! BTW Evo mojih screenshotova :)
Jako pravilna špilja, skoro pa kugla. Dragons!
Takvih ima još od alphe,veoma su cool zapravit skloništa :D
Možda nešto planiraju s tim špiljama. Preočito je da bi bilo slučajno.
Probajte se spojit na server: IP: 93.143.247.123
pise mi da je server pun :(
jel moguče pretvorit creative world u survival?
Ovo što Sugar Cane raste na pjesku, mislim da nije bug, Ender pearl vas na neki način štiti od endermana kada ga imate u inventoriju, nece vas napasti dok vi njega ne napadnete, ili ako mu se priblizite previse, plavi pauci su otrovni i ako vas udare, polako ćete gubiti život, oko 3 srca ja mislim na jedan udarac, i pravi su vragovi! :D Svjet se previše sporo učitava, otišao sam oko 10 kilometara od spawna ( u survivalu) i imam svega 12 fpsa, i kada stojim u mjestu i čekam da mi se svjet učita, imam oko 12-15 fps-a...btw, Jel itko pronašao Dungeon?
PS: Ja mislim da nije moguće za sada, ali sigurno će se moći preko nekog programa ili file-a kasnije...
Ovo što Sugar Cane raste na pjesku, mislim da nije bug, Ender pearl vas na neki način štiti od endermana kada ga imate u inventoriju, nece vas napasti dok vi njega ne napadnete, ili ako mu se priblizite previse, plavi pauci su otrovni i ako vas udare, polako ćete gubiti život, oko 3 srca ja mislim na jedan udarac, i pravi su vragovi! :D Svjet se previše sporo učitava, otišao sam oko 10 kilometara od spawna ( u survivalu) i imam svega 12 fpsa, i kada stojim u mjestu i čekam da mi se svjet učita, imam oko 12-15 fps-a...btw, Jel itko pronašao Dungeon?
PS: Ja mislim da nije moguće za sada, ali sigurno će se moći preko nekog programa ili file-a kasnije...
ja sam pronašao spider dungeon prije, novi dungeoni su PREVELIKI, trebalo mi je pola sata da istražim jedan dungeon, a najgore je da nisam znao da su plavi pauci otrovni :/.. inače, cobweb se može uništiti mačem i daje 1 string, veći dungeoni su većinom u spiljama, sastavljeni su od drva, cobblea i mossea.