Herobrine nije nikad ni postojao u igri.
kak nije nikad postojao,Notch je na svojem blogu prije par dana da ga je uklonio iz igre za betu 1.6.6
creepy sh*t
kak nije nikad postojao,Notch je na svojem blogu prije par dana da ga je uklonio iz igre za betu 1.6.6
creepy sh*t
creepy sh*t
Notch vas je sve zatrolao
i da je trolao i dalje mi je taj Herobrine jeziv...jako
Lik iz kockaste igre je jeziv?
Lako je tebe zastrašiti...
Da je herobrine postojao, trebao bi imati texture...
Lik iz kockaste igre je jeziv?
Lako je tebe zastrašiti...
pa nije ta kockasta nakupina pixela,nego priča oko toga
a zasto jednostavno ne skines s updejtorom.
Hahahaha, evo stize
Radim live stream opet. Ovaj pu ću pokazat kako koristit Cuboid plugin za Canary mod server softver.
ZAVRŠEN LIVE STREAM
link od videa je gore
Počinje u 17:00
E ljdu jel neko zna kak igrat na crackanom Minecraftu multyplayer??? znam da nesmijem spominjat crack i te stvar ial ak mi neko može odgovorit u privaten poruke
Hvala!!!
E ljdu jel neko zna kak igrat na crackanom Minecraftu multyplayer??? znam da nesmijem spominjat crack i te stvar ial ak mi neko može odgovorit u privaten poruke
Hvala!!!
Hamachi
jel kaktus služi za još nešto osim bojanja vune
jel kaktus služi za još nešto osim bojanja vune
Zastita od paukova i drugih mobova.
Ako netko hoče igrat na našem sereveru:
LMI Hamachi:
ID:franjomiencraft
Pass:123
IP:5.18.8.75
ps: pazi na id miencraft je napisano
Frendov server, malo se zeznio dok je piso
1.6.6
Dragi crafteri,
Želim Vas pozvat da dođete na Crocraft server. Da vidite kako igramo i možda čak se prijavite da možete igrat kod nas
Od danas pa do nedjelje (zajedno s nedjeljom) Crocraft server će biti otvoren za goste, dakle možete vidjet kako sve to izgleda kod nas, malo razgledavat i razgovarat sa našim igračima.
Zasad smo na Glacier mapi zbog nekog natjecanja u dizajnu interijera, a u srijedu prebacujemo na našu originalnu mapu.
Dođite i razgledajte
IP: 88.198.69.101:25574
Ne trebate imat original igru
Obavezno imat 1.5_01 verziju
nemoj ti meni "mogo bi"
Ma bolje da negledam,kad nema mojih umjetnickih djela
nemoj ti meni "mogo bi"
Ma bolje da negledam,kad nema mojih umjetnickih djela
a koja to "umjetnička djela"
ona torta na staroj mapi je jedino
ja bio pogledao, izgleda puno ljepse od ''naseg'' servera... imaju pravila... ne moze se uci u neciju kucu samo tako, ne moze se unistavati nista...
to sam samo za ovaj tjedan stavio "guest" grupu i isključio whitelist ono da vidite kako izgleda pa da dobijete neku inspiraciju za gradnju.
inače se morate prijavit da možete dobit pravo na gradnju, a prijave stavite ovdje http://crocraft.com/index.php/board,23.0.html
ako nećete, nemorate se regat na crocraft forum, ali bilo bi zgodno
Ako imate bilo kakvih pitanja samo recite
Rocker... torta i spaljeno kazalište :D
minecraft na xboxu :D
Dragi crafteri,
Želim Vas pozvat da dođete na Crocraft server. Da vidite kako igramo i možda čak se prijavite da možete igrat kod nas
Od danas pa do nedjelje (zajedno s nedjeljom) Crocraft server će biti otvoren za goste, dakle možete vidjet kako sve to izgleda kod nas, malo razgledavat i razgovarat sa našim igračima.
Zasad smo na Glacier mapi zbog nekog natjecanja u dizajnu interijera, a u srijedu prebacujemo na našu originalnu mapu.
Dođite i razgledajte
IP: 88.198.69.101:25574
Ne trebate imat original igru
Obavezno imat 1.5_01 verziju
Izbacuje error