Može mi netko pomoći instalirati Planes mod? I ako je moguće, neki DL link za only day mod, ja sam tražio no ne valjaju...
Kaj se tiče planes moda, probao sam staviti no jednostavno ne želi craftati stvari, 1.5_01. je verzija, ima li to kakve veze?
Ako instaliraš mod, pa update-aš minecraft, neće raditi.
Problem je, u tome da ovaj
Minecraft koji ja imam se sam updejta, tako da nemrem spriječit...

) dok za canary mod na njihovoj stranici ima ravno 60. Za bukkit dnevno izlazi nekoliko plugina. I jedan i drugi su slični, razlike su u nijansama. 
)
" ili "Rainbow plugin" (za kupovinu boja i obojenih vuna u shopovima), a jedan plugin na Canary-u se još uvijek update-a dok na Bukkitu je koliko ja čujem još ima dosta bug-ova (to sam čuo od jednog igrača/moda s tvog servera - you know who
). Za početnika u hostanju servera sa modanim server softverom je (po meni) najbolji Canary...samo zbog jednostavnosti većine toga (ja bi sam koristio Bukkit jer se redovito update-a, ali prekompliciran je za mene
) i zbog jednostavnosti upravljanja pluginima i raznim dopuštenjima igračima....kod Bukkit-a "permissions" dolazi kao plugin, dok kod Canary-a je to ugrađeno. Zato za najobičnijeg korisnika tj. početnika preporučujem Canary mod samo zbog jednostavnosti uporabe i instalacije
) kako instalirat i kako koristit određene plugine