Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.398.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Minecraft
BannedOnThisForum kaže...
.: R32LowRider kaže...

Može mi netko pomoći instalirati Planes mod? I ako je moguće, neki DL link za only day mod, ja sam tražio no ne valjaju...

Kaj se tiče planes moda, probao sam staviti no jednostavno ne želi craftati stvari, 1.5_01. je verzija, ima li to kakve veze?

Ako instaliraš mod, pa update-aš minecraft, neće raditi.

Problem je, u tome da ovaj {#} Minecraft koji ja imam se sam updejta, tako da nemrem spriječit...

14 godina
neaktivan
Minecraft skin problem

evo ovako dobio sam org minecraft i sada mi se character promjenio u nekog pješčanog čovjeka kako da to promjenim,skido sam nove skinove i replace za ovaj stari ali se nije promjenio help!

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft skin problem
JozaxD kaže...

evo ovako dobio sam org minecraft i sada mi se character promjenio u nekog pješčanog čovjeka kako da to promjenim,skido sam nove skinove i replace za ovaj stari ali se nije promjenio help!

pogledaj na accountu na minecraft.net jeli se može promijenit....valjda tako ide {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
14 godina
neaktivan
Re: Minecraft skin problem

e hvala ti punooo :D

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
16 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Kako downgradeat mc?

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/minecraft/1866412.aspx

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Kako downgradeat mc?

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/minecraft/1866412.aspx

Hvala...

Još da netko zna kako instalirati hebeni guns mod... 

Nema načina kojeg nisam pokušao....

14 godina
protjeran
Minecraft

kolko dugu treba igrat da se pocnu nalazit one kojekakve zelene gluposti,pa mozes napravit zelenu sjekiru,kramp i to..?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jazika kaže...

kolko dugu treba igrat da se pocnu nalazit one kojekakve zelene gluposti,pa mozes napravit zelenu sjekiru,kramp i to..?

2-3 min

WP
15 godina
neaktivan
Minecraft

Ljudi vidio sam na publicu da ljudi rade ograde na ogradu( fence), ja to pokusavam u sp i nece??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

E ljudi možete dat link gdje da skinem neki moddani minecraft??? {#}

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dijamant darn it :)
ljudi jel vama pokaže trenutni skin na minecraft.net kad odete na profil?
14 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
jazika kaže...

2-3 min

nebi rekao igram vec 5-6 dana u minecraftu i nema ni onih bijesnih paukova cudovista,a ni tih specijal itema

14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ljudi vidio sam na publicu da ljudi rade ograde na ogradu( fence), ja to pokusavam u sp i nece??

I meni je trebalo duže da shvatim kako to raditi; izvoli jedan tutorial:

14 godina
neaktivan
Minecraft

Jel bukkit za 1.5 vani? Baš me zanima digao bih server opet :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Minecraft

Evo prodao sam dosta gift codova pa ako se jos netko ustrucava nek prvojeri na temi pa da vidi da su svi ultra zadovoljni!

Pozurite jer neznam koliko ce Notch jos dugo davati ovako jeftino :)

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

E ljudi ja hostam server za mene i par mojih frendova i stavio sam canay mod semo jel zna neko neki plugin ili neki mod preko kojega bih ja mogao spawnati zombije,creepere etc.?

Stari izvini sta ovako kasno odgovoran al prikljucia san se forumu tek jucer pa malo pregledavan teme... Stavi canary b4 mod za Minecraft 1.4_01 beta i onda mozes sam spawnat mobove. Komanda je /spawnmob. I jos nesto... Moras pazit da kad npr. ides spawnat vukove,da stavis veliko slovo /spawnmob Wolf (broj),a ne /spawnmob wolf jer se nece spawnat

15 godina
neaktivan
Cro_Knight kaže...
Alfa1234 kaže...

E ljudi ja hostam server za mene i par mojih frendova i stavio sam canay mod semo jel zna neko neki plugin ili neki mod preko kojega bih ja mogao spawnati zombije,creepere etc.?

Stari izvini sta ovako kasno odgovoran al prikljucia san se forumu tek jucer pa malo pregledavan teme... Stavi canary b4 mod za Minecraft 1.4_01 beta i onda mozes sam spawnat mobove. Komanda je /spawnmob. I jos nesto... Moras pazit da kad npr. ides spawnat vukove,da stavis veliko slovo /spawnmob Wolf (broj),a ne /spawnmob wolf jer se nece spawnat

samo glavno je da sebe stavi kao admina u users.txt {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Cro_Knight kaže...
Alfa1234 kaže...

samo glavno je da sebe stavi kao admina u users.txt {#}

Da :),odes u users.txt i upises

(svoje ime):admins i to ti je to

14 godina
neaktivan
Minecraft

Ljudi opet san diga server...

Taman san reloada svijet.Vidit cu kako bude napredovalo pa mozda kupim server sa vise slotova,ali zasada je samo 8...

Ima puno dobrih plugina ka sta su:WorldEdit,WorldGuard,MineSecurity...

Ako se zelite malo zabaviti mozete doci igrati,server je crack-an i moze igrati bilo ko.IP:109.60.17.16  

P.S. Ako ne smin reklamirat servere,skuzajte al ne da mi se citat pravila foruma {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cro_Knight kaže...

Taman san reloada svijet.Vidit cu kako bude napredovalo pa mozda kupim server sa vise slotova,ali zasada je samo 8...

Ako se zelite malo zabaviti mozete doci igrati,server je crack-an i moze igrati bilo ko.IP:109.60.17.16  

P.S. Ako ne smin reklamirat servere,skuzajte al ne da mi se citat pravila foruma {#}

E da... Verzija je 1.4_01 jer cekan da izadje Canary b5.Ako bude igraca tu i tamo ce se odrzavat natjecanja u gradjenju,samo da znate pobjednici dobivaju moderatore ;)

15 godina
neaktivan
Cro_Knight kaže...
Cro_Knight kaže...

E da... Verzija je 1.4_01 jer cekan da izadje Canary b5.Ako bude igraca tu i tamo ce se odrzavat natjecanja u gradjenju,samo da znate pobjednici dobivaju moderatore ;)

Zasto nije 1.5_01 jer neda mi ga se stavljati na 1.4_01 jer igram SP.

15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Zasto nije 1.5_01 jer neda mi ga se stavljati na 1.4_01 jer igram SP.

zato što on koristi modificirani server softver koji se mora posebno programirat tj. modificirat da možeš stavlajt dodatke (plugine) za zaštitu ili više sadržaja itd.

dakle nije onaj server softver sa minecraft.net nego modificirani koji modificira grupa codera....zasad ima samo canary mod i bukkit, ali Canary je jednostavniji zbog toga što ima neke stvari ugrađene u samom server sofveru i lakši je za uporabu za totalno "n00b za minecraft server hostere", dok za Bukkit te stvari moraš posebno dodavat a i teži je za uporabu ali često se update-a samo slabo izlaze plugini za njega

14 godina
neaktivan
Minecraft

Postoji li neki mod sa kojim mogu makniti nekoliko blokova od jednom?

Kao npr. BlastPick...  Njega nemogu naći za download... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

samo slabo izlaze plugini za njega

Sa svime se slažem osim s ovim. Za bukkit trenutno ima oko 760 plugina, dobar dio se redovno updatea (za svaki novi preporučeni build, a neki se za svaku novu verziju, neki nikada {#}) dok za canary mod na njihovoj stranici ima ravno 60. Za bukkit dnevno izlazi nekoliko plugina. I jedan i drugi su slični, razlike su u nijansama. {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
15 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Postoji li neki mod sa kojim mogu makniti nekoliko blokova od jednom?

Kao npr. BlastPick...  Njega nemogu naći za download... 

imaš Blastpick, World Edit i Cuboid......svaki radi na različit način, ali svi imaju istu svrhu: modifikacija terena

Blastpick makne u jednom redu do 10 blokova (ima i super blastpick koji može i 20 {#})

nidjo123 kaže...

Sa svime se slažem osim s ovim. Za bukkit trenutno ima oko 760 plugina, dobar dio se redovno updatea (za svaki novi preporučeni build, a neki se za svaku novu verziju, neki nikada {#}) dok za canary mod na njihovoj stranici ima ravno 60. Za bukkit dnevno izlazi nekoliko plugina. I jedan i drugi su slični, razlike su u nijansama. {#}

krivo sam se izrazio, slabo izlaze update-ovi za neke od najboljih plugina ali to mi je najgore sa tim preporučenim build-ovima...svaki dan izađe novi build i onda trebaš svakih par dana mijenjat plugine...odnosno update-at ih ručno ili preko SQL servera (ako imaš namješten SQL {#}) ali svejedno je 760 plugina previše za običnog ili malo naprednijeg korisnika jer se onda pogubiš među svim tim buildovima i onda ne znaš koji na kraju stavit jer trebaš vodit računa o svakom pluginu pojedinačno, a i večina plugina za Bukkit su skoro pa isti samo imaju možda drukčije naredbe/komande ili se lakše koriste od drugih....dok kod Canary moda imaš eto tih 60 plugina (tnx za info {#}) i većina njih ni ne treba kao npr. "Herobrine plugin {#} "  ili "Rainbow plugin" (za kupovinu boja i obojenih vuna u shopovima), a jedan plugin na Canary-u se još uvijek update-a dok na Bukkitu je koliko ja čujem još ima dosta bug-ova (to sam čuo od jednog igrača/moda s tvog servera - you know who {#}). Za početnika u hostanju servera sa modanim server softverom je (po meni) najbolji Canary...samo zbog jednostavnosti većine toga (ja bi sam koristio Bukkit jer se redovito update-a, ali prekompliciran je za mene {#}) i zbog jednostavnosti upravljanja pluginima i raznim dopuštenjima igračima....kod Bukkit-a "permissions" dolazi kao plugin, dok kod Canary-a je to ugrađeno. Zato za najobičnijeg korisnika tj. početnika preporučujem Canary mod samo zbog jednostavnosti uporabe i instalacije

BTW obavijest narodu.....čim izađe canary b5 (za MC 1.5.....ono "_01" je samo patch za neke bugove) napravit ću detaljan video tutorial na "balkanskom" jeziku (da me svi razumiju, kaj neee {#}) kako instalirat i kako koristit određene plugine

14 godina
neaktivan
Da, ali blast ima samo za admine (neki hey0)
15 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

pa mogu ja stavit da može barem VIP koristit...samo stavim naredbu u users.txt file da možete koristit i deri {#}

14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

pa mogu ja stavit da može barem VIP koristit...samo stavim naredbu u users.txt file da možete koristit i deri {#}

Pa kada server se digne bilo bi super da može vip garda koristit xD 

Inaće, trebalo mi je za mapu ''Player vs. Zombie'' (nezz kako da nazovem ovaj tip mape, ugl. imate mapu i zombie spawnere, morate preživjeti noć, slično kao modovi na codu ili drugim fps-ovima)

Planiram složit par mapa i to stavit da ljudi downloadaju... 

Sada sam napravio mali test, kako bi to izgledalo, meni se sviđa, spawnaju se zombiji koje sam odredio... 

15 godina
Izbjeglica_02 kaže...
Krešo91 kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Inaće, trebalo mi je za mapu ''Player vs. Zombie'' (nezz kako da nazovem ovaj tip mape, ugl. imate mapu i zombie spawnere, morate preživjeti noć, slično kao modovi na codu ili drugim fps-ovima)

Sada sam napravio mali test, kako bi to izgledalo, meni se sviđa, spawnaju se zombiji koje sam odredio... 

e a kaj je to u ruci sto imas?

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
Krešo91 kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

e a kaj je to u ruci sto imas?

Neki plasma gun... 

Samo skin za bow... 

Neznam kako da instaliram guns mod koji je pre zakon... 

Pogledajte 2. video u ovoj temi http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?t=92206

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice