E, ekipa. Danas sam si kupio Minecraft. Updatean je na 1.8 ali se ne mogu logirati na vaš server. je potrebno nešto prije toga riješit tipa registrirat se još negdje?
E, ekipa. Danas sam si kupio Minecraft. Updatean je na 1.8 ali se ne mogu logirati na vaš server. je potrebno nešto prije toga riješit tipa registrirat se još negdje?
Ispričavam se, imam nekih problema sa serverom tj. pcom na kojem se nalazi.
Problemi bi uskoro trebali biti riješeni.
Uspio sam se danas logirati ali nisam znao da ste vi creative server xD ja tražim neki hrvatski survival bez PvP-a. Isključivo PvE
ljudi imal ijedan 1.8 server :D
BUG craft je 1.8 creative mode
BUG craft je 1.8 creative mode
Mislis na ovaj moj server?
On ne radi,neznam zasto. I zove se PixelCraft.
Javim oko 7 sto mi je plan sa serverom.
OK dečki,bilo mi je teško donijeti ovu odluku, ali sam morao.
Server se gasi i više se neće pokretati zbog tehničkih problema. Eventualno ako krešo još nešto uspije iskemijat, ali sumnjam.
Bilo mi je lijepo igrati s vama. Nadam se da ćemo se vidit na CroCraftu ili nekom drugom serveru. Možda unajmim hosting i pokrenem ponovno server pod finalnim nazivom "PixelCraft".
Hvala na svemu ljudi!
UPDATE: Krešo kaže da je do igre, ne do servera i da je svima tako! Ima nade ljudi!!
Ahhh steta. Taman san jucer preuredio onu spawn kucicu lijepo ne znam jesi li uspio viditi. ;) Nick mi je TheOneBehindYou
Ahhh steta. Taman san jucer preuredio onu spawn kucicu lijepo ne znam jesi li uspio viditi. ;) Nick mi je TheOneBehindYou
Vidio sam, imam mapu na PC-u
I da, mapa se resetirala (ja sam ju resetirao)
BTW Krešo mi kaže da je to do igre,ne do servera i da je svima tako!
Ima nade ljudovi!!
Ej Decki Dali Znate Di Mogu Kupit MineCraft Server,,,
Ja i Moj Prijatelji Bi Ga Kupili Ali Neznamo Gdje.... HELP
Ali Da Mogu Sam Uredivat Server Help Please
http://www.hrvatski-hosting.com/
tu je jedan hrvatskji al taj kažud a nije baš dobar

da, vrlo su loši(po našem iskustvu).
sjećam se servera na multiplay hostingu, specifikacije nikakve a server drži plugina kolko hoćeš.
idi na strance
Moze li mi neko dati ip i je li besplatan i je li potrebna nekakva whitelista?
Moze li mi neko dati ip i je li besplatan i je li potrebna nekakva whitelista?
odi tu
Pa ako bi mogao neki izravniji link?
Želio bih igrati na nekim hrvatskim serveru (Surivale) pa mi posaljite ip da se spojim
Želio bih igrati na nekim hrvatskim serveru (Surivale) pa mi posaljite ip da se spojim
ajk za dva najviše 2-3 dana počinej onaj minecraft hrvatska
Kloksi222
Imamo neke planove za moooožda neki novi server(ne nadajte se previše), ali zanima nas koga biste preporučili za modove, 3-4 igrača, aktivna koji znaju nešto o serverima i bukkitu. I još jednom ponavljam, to je plan ako možda nekim slučajem dobijemo sponzore za hostanje, za što šanse i nisu velike.
Imamo neke planove za moooožda neki novi server(ne nadajte se previše), ali zanima nas koga biste preporučili za modove, 3-4 igrača, aktivna koji znaju nešto o serverima i bukkitu. I još jednom ponavljam, to je plan ako možda nekim slučajem dobijemo sponzore za hostanje, za što šanse i nisu velike.
Pa daj napisi pa cemo reci
Sto da napisem, nemam puno informacija, vise ce ti Fermi i nidjo znat rce.
Sto da napisem, nemam puno informacija, vise ce ti Fermi i nidjo znat rce.
A dobro onda rodjo ce to meni objasnit
nemoj lagat ovaj napaceni narod! nemas to pravo! ugl nadajmo se da ce sve to uspjet objasnio mi je domi :P mislim ako ti treba mod tu sam al ono ak cu fkt nes trebat radit onda nisam tu haha
nemoj lagat ovaj napaceni narod! nemas to pravo! ugl nadajmo se da ce sve to uspjet objasnio mi je domi :P mislim ako ti treba mod tu sam al ono ak cu fkt nes trebat radit onda nisam tu haha
Treba fkt dosta raditi.
Ako treba šta pomoć oko servera tu sam:) neću igrat, ali rado ću pomoć!
I ja, njofra me već kontaktirao preko PP-a za ponudu posla :)
Prihvatio sam
Trebat će :D Nadam se, valjda ćemo dobit. Nada umire posljednja, ali ipak umire
allo....pa ja drzim Survival...al je trenutno u banani teskoj (kirvac HH)
al ubrzo se mjenja hosting tak da :D pravite prijave....
Ime teme na bugu:
minecraft survival server
allo....pa ja drzim Survival...al je trenutno u banani teskoj (kirvac HH)
al ubrzo se mjenja hosting tak da :D pravite prijave....
Ime teme na bugu:
minecraft survival server
a i taj tvoj nesto baguje.. malo radi pa malo neradi