Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 210.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Metro:Last light
mitchell kaže...
athlon64 kaže...

Ljudi u cemu je problem s zvukom? Vidia sam po netu da se ne javlja samo meni, kad gledam direktno u nekoga tko mi govori ne cujem nista, samo vidim titlove, okrenem se ne lijevo ili desno, cujem ga samo jednom stranom. Kad npr pucam isprem sebe ne cujem metke upce. Dafuq?

Nisi jedini. Samo restartam igru i sve bude u redu.

Aha, ok idem probat opet upalit onda.

EDIT: Btw stvar je jako dobro optimizirana i CPU intenzivna. Gtx660ti drzi iznenadujuce visok fps sa svime na max i AA ugasenim. 1200p

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 12:56 (athlon64).
15 godina

Ne shvacam,restartirao sam igru ali jos uvjek je problem s zvukom tu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima li tko problema sa pokretanjem igre? Stavio sam update i prelio jogurtom, ali ne zeli uopce startati.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

provjeri za zvuk u systemu da li ti je nastiman stereo, 5.1 7.1 ili nesto slicno. mozda ti psta zvuk na recimo centralni zvucnik, tj pusta govor na centralni a ono se ne cuje.

znalo se desavati i to.

druga stvar ako imas neke slusalice probaj sa njima.

meni je recimo na 5.1 zvucnicima slican proble, glas je jako tih a ostalo sve ok se cuje. kad stavim na headset on je 7.1 sve se cuje perfektno.

moguce da je tu neka zackoljica

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkoj kaže...

provjeri za zvuk u systemu da li ti je nastiman stereo, 5.1 7.1 ili nesto slicno. mozda ti psta zvuk na recimo centralni zvucnik, tj pusta govor na centralni a ono se ne cuje.

znalo se desavati i to.

meni je recimo na 5.1 zvucnicima slican proble, glas je jako tih a ostalo sve ok se cuje. kad stavim na headset on je 7.1 sve se cuje perfektno.

Da, u sound pannelu mi je razglasni sustav bio podesen na 7.1 a koristim slusalice xd. Hvala.

15 godina

Samo sad mi se igra iz cista mira crashala ,not respodning lol. Da instaliram ovaj update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
mirkoj kaže...

znalo se desavati i to.

Da, u sound pannelu mi je razglasni sustav bio podesen na 7.1 a koristim slusalice xd. Hvala.

E da, i sam sam imao isti problem i pitao se do cega je....promijenio samo iz 7.1 u stereo u control panelu i sve fercera kako bi i trebalo :)

12 godina
blackdevil kaže...

@Exprince

Slažem se s tobom, igra je dosta pojednostavljena da bi ju mogla igrat veća masa ljudi. Sjećam se prvog metroa, tamo sam se šuljao ko ninđa dok ovdje silencer i IR scope riješavaju gotovo sve levele.

Ali atmosfera igrivost i grafika su odlični, igra definitivno zaslužuje da se kupi i da se pređe više puta na raznim modovima težine.

U prvom djelu nije niti bilo stealth moda.

Znaci da li si u mraku ili na svjetlu,

uvjek si vidljiv.Tako da taj element mi je

u tom djelu falio dosta.

15 godina

odlična igra,puno bolje optimizirana od prvog metro-a,1920x1080,very high,bez ssa i teselecije,odlično pegla,ja sam stavio da pričaju na ruskom,puno veći doživljaj

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Spoiler alert!Ponvo ja,ovaj put sam zapeo na levelu gdje crveni napadaju D6,i sada idu u napad sa ovim tenkom i meni Khan govori da idem do drugog station-a ali nemam kuda proci i posto su svi putovi zatvoreni,onda kuda sada trebam ici??

slika slika

0 0 hvala 0
17 godina

...idi naprijed do zida,uzmi snajper i riješi se tenka...{#}

16 godina
Fake_Alert kaže...

Ima li tko problema sa pokretanjem igre? Stavio sam update i prelio jogurtom, ali ne zeli uopce startati.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
neaktivan

@Endymon

To nije tacno,i u prvom djelu si imao na satu 3 malene diodice crvena,zuta,zelena.Kad si zelen onda si siguran,kad si na zutom onda si donekle vidjliv i kad si crven onda si skroz vidljiv.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 17:02 (Exprince).
14 godina
odjavljen

Presao igru sa uzitkom,nazalost dobio sam bad ending.Grafika je sami vrh,ali sama prica ostavlja nas bez objasnjenja na prvu cutscenu u igri.No nema veze mogao bih ponovo preci kad izađu driveri za igru.Ima li kakvih novosti o ati driver-ima za metro?

0 0 hvala 0
12 godina

Svi hvale igru  ito zasluzuje svakako.

Ali samo jedno pitanje mi je onda u glavi.

Kako onda da je THQ propao,nakon ovakve

igretine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

Svi hvale igru  ito zasluzuje svakako.

Ali samo jedno pitanje mi je onda u glavi.

Kako onda da je THQ propao,nakon ovakve

igretine?

Propao je prije ovakve igratine. Imali su oni previse dugova i to nije moglo izvuci par odlicnih naslova s prosjecnom prodajom.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
13 godina
neaktivan

THQ je povukao previse losih poteza i to ga je odvelo u propast.Takodje iako su metro igre osigurale dosta ljubitelja one nisu "mainstream" tj COD ili BF i kao takve samo malo ozbilnjija publika ih igra. Ja iskreno nevjerujem da je THQ imao nekoh ogromnog profita od Metra 2033 i nevjerujem da ce Deep Silver imati neki ogroman od Metro LL ali nadam se da ce biti dovoljno da dadnu zeleno svjetlo za sledecu igru u serijalu.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
15 godina

Pa mene je zacudilo da je 4K radio na ovome? Da li su oni radili na bivsem metrou ili? Btw koriste psyhics od nvidie sto znaci da je mozda iskoristen engine iz mafie 2. 

EDIT: Moram priznat da koliko god je 2033 bio zahtjevan toliko je last light optimiziran.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 17:43 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav, sve pohvale za igru, al sad stavim zadnji peč, i moram ispočetka igrat, a neda mi se opet 4 sata isto prolazit, pa ako nije problem bi mi mogao tko poslati save fileove, dam mail u pm. hvala puno :)

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Pa mene je zacudilo da je 4K radio na ovome? Da li su oni radili na bivsem metrou ili? Btw koriste psyhics od nvidie sto znaci da je mozda iskoristen engine iz mafie 2. 

EDIT: Moram priznat da koliko god je 2033 bio zahtjevan toliko je last light optimiziran.

nesto si pobrko

2K je jedno ,a 4A je drugo

4A radi na Metro-u

http://revohd.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Pozz ekipa. Imam cudan problem sa metroom. Gpu mi je zauzet samo oko 25%. I igra mi radi na bijednih 20 fps-a. Zna li netko u cemu bi mogao biti problem i rijesenje. Sve sam probao, i nove beta drivere od atia i sve sto sam znao ali nista ne pomaze.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Driver te vjerojatno zeza,uglavnom to bude problem cim grafa ne koristi cjelovitost igre.

16 godina

ima dosta igara koje ne koriste cjelu grafu. ali 25% je fkt kriminalno. driveri definitvno.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da,slazem se 25% je  katastrofa.Ima takvih igara,ali u slucaju Metro LL gpu usage je sve vrijeme 95-99%,tako da tu definitivno postoji problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 18:59 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...
athlon64 kaže...

nesto si pobrko

2K je jedno ,a 4A je drugo

4A radi na Metro-u

Ups, neznam kako sam uspia pobrkat >.<

12 godina

nakon half-life jedinice nisam igrao fps s ovako dobrim single playerom

vrhunsko igrace iskustvo, vrhunska atmosfera, likovi i grafika koja je bolja od bilo cega trenutno na trzistu (osvjetljenje po meni puno bolje od crysisa 3)

svaka cast 4A games, nadam se da ce nastavak biti jos bolji (metro 2033 me nije nesto odusevio, ponajvise zbog loseg oruzja, tj osjecaja pucanja s njim).

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 19:01 (Fanu).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

krajsis 3 je prvenstveno benchmark a tek onda igra. prema radnji, metro (bilokoji) ga tuce u korijenu. po grafici su tu negdje ali badava ti bling kad se nakon prvog chaptera moras prisiliti da dalje igras. metro samo loada i loada da bi na kraju skuzio da si vec na polovici {#}.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina

U cemu je bolji metro nego u prici i samoj

atmosferi.Dok Cryisi samo nudi grafiku i to je to.

Ko voli nek izvoli.Ali da mene pitaju koja je bolja igra,

METRO bi dobio prednost.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mali achievement hehe...iako mislim da smo skoro svi vec presli, stavit cu spoiler za svaki slucaj...igram na ranger hardcore...u katakombama onaj miniboss, sto se igras matadora s njim, zaleti se, izbjegnes pa bijes....uglavnom meni prije toga skroz nestane metaka (valutu ne diram), zato jer sam se pametan napravio i uzeo onu quad sacmu....i uglavnom nozem sam ga stuko, trebalo mi je mozda malo manje od 10min, sve moguce sto je bilo za srusiti srusio je, nakon 50tog zamaha je pao...a i 4 medpacka sam potrosio {#}

Google Search Is Your Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
acarnoje kaže...

Pozz ekipa. Imam cudan problem sa metroom. Gpu mi je zauzet samo oko 25%. I igra mi radi na bijednih 20 fps-a. Zna li netko u cemu bi mogao biti problem i rijesenje. Sve sam probao, i nove beta drivere od atia i sve sto sam znao ali nista ne pomaze.

sada samu onoj crkvi, vatra oko mene spuštam se u katakombe i GPU mi na 25% imam 20 frejma u sec ne mogu vjerovati

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice