Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 211.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jos 2-3 sata, nema vise puno

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran

jel to IN i COOL,što brže završiti igru,ili ipak polagano uživati u njoj..??{#}

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Metro:Last light
redneck kaže...

Naravno da ne, guštam, al me zanima koliko mi je ostalo pa da si rastegnem malo. Sinoć si nisam mogao pomoć pa sam igrao bez prestanka :)

Yebena mi je fora sad sa onim ''klincem'', kako te vodi i pomaže.

Koja oružja koristite?

Ja nosim na 1, onaj kalash moderniji koji podsjeća na kh2002. Silencer, red dot i laser.

2. saiga, larger mag i laser, predobra je za čistit one monstere.

3. onaj pump gun na kuglice, irnv na njega i samo u glavu :)

Užitak :)

Bolja su mi neka oružja ovdje nego u prijašnjem.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
redneck kaže...

Naravno da ne, guštam, al me zanima koliko mi je ostalo pa da si rastegnem malo. Sinoć si nisam mogao pomoć pa sam igrao bez prestanka :)

Yebena mi je fora sad sa onim ''klincem'', kako te vodi i pomaže.

Koja oružja koristite?

Ja nosim na 1, onaj kalash moderniji koji podsjeća na kh2002. Silencer, red dot i laser.

2. saiga, larger mag i laser, predobra je za čistit one monstere.

3. onaj pump gun na kuglice, irnv na njega i samo u glavu :)

Užitak :)

Bolja su mi neka oružja ovdje nego u prijašnjem.

Počeo sam na lapu igrati,pa srušio i polako na pravi stroj instalirao..Intel + nVidija,ne da lete,nego je genijalno..

gotovo sam na početku,pa neću komentirati..dosad,sve pohvale igri i timu koji ju je napravio..Malo više interakcije ima sa ljudima,i nema mi neki prehorror štimung..ali je oke..

Možda jer ga upoređujem sa STALKEROM:Misery MOD,koji je strava..

AK-47,šatgan 6puc,i gevera,..ok je..{#}

ne bi baš tako brzo išao daje najteži nivo igre i malo municije {#}

12 godina

Neznam.Meni je ovaj dio bolji od prvog.

Cak mi je strasniji i puno bolje je docaran

Fallout od jedinice.Najvise mi se svidjaju

interijeri koji su puno boljer napravljeni.

A sto se tice horror elemenata,bio sam

u jednoj sobi u kojoj sam se na jezio.

Bas pravi horror element.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Neznam.Meni je ovaj dio bolji od prvog.

Cak mi je strasniji i puno bolje je docaran

Fallout od jedinice.Najvise mi se svidjaju

interijeri koji su puno boljer napravljeni.

A sto se tice horror elemenata,bio sam

u jednoj sobi u kojoj sam se na jezio.

Bas pravi horror element.

nije bolji nego miljama bolji od prvog.Ja sam stigo do 25 levela i već sad mi je najbolji fps koji sam igro u zadnje 4 godine.

15 godina
neaktivan

jel ima netko problema sa velikim fps dropom chapteru "bandits" onaj tunel di se voziš na tračnicama i di je megla pa dođeš do skretnice di je mrtvačka glava  

bilo da stavim sve na low ili maksimum fps je oko 7-9 

riješen problem sa novim crac***

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 20:51 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Sinoc sam muku mucio s filterima,pop..dio sam skroz na onoj  mapi kad se ulazi u theater,,mali milion puta sam se ugusio.Jedva sam nasao filtere da bude dovoljno zraka dok ne otvore ona vrata...ugl. malo sam gledao po yt i tamo vidim lika kad mu nestane filtera izvadi neku pumpicu,napumpa i dobije dodatni zrak...jel se to nadje negdje,ili je mozda neka specijalna maska,ili ima neka tipka kojom se to odradi?Gledao sam u opcijama,nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jos uvijek mi ostao problem sa bacanjem.. tj nasao sam za bacanjee nozeva ali kako da zamijenim na granate i tacuda?

kada idem na prodaju vidim da imam po 5 nekih granatica ali koliko god tab drzao nista se ne deesava.

takodje da potvrdim u ranger mody samo dva oruzja nosis odjednom jel tako? :)

a dakle tab koliko god pritiskao ili drzao svejedno nista se ne desava samo nozevi ostaju. jesu to i bobme zabrajnjene u ranger modu da ih barem prodam ? :)

al sve u svemu odlicno :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako nisi u Ranger modu  s pritiskom Tab tipke ces dobiti meni i mogucnost promjene granati/nozeva/molotova/ claymore tako sto pomjeris misem u odredenu direkciju, e sada u ranger modu nemas taj menu ali opet koristis isti nacin. Drzi tab i misem u desno za molotov, prema gore za Nozeve, dole za claymorke i lijevo za granate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mirkoj kaže...

jos uvijek mi ostao problem sa bacanjem.. tj nasao sam za bacanjee nozeva ali kako da zamijenim na granate i tacuda?

kada idem na prodaju vidim da imam po 5 nekih granatica ali koliko god tab drzao nista se ne deesava.

takodje da potvrdim u ranger mody samo dva oruzja nosis odjednom jel tako? :)

a dakle tab koliko god pritiskao ili drzao svejedno nista se ne desava samo nozevi ostaju. jesu to i bobme zabrajnjene u ranger modu da ih barem prodam ? :)

al sve u svemu odlicno :)

Kad pritisnes TAB,pojavi se meni,granate,nozevi itd. misem dodjes na recimo nozeve,izabrani item pobijeli i samo lijevi klik da potvrdis i to je to.Tako bi trebalo,jedino ako nemas neki drugi problem s igrom.Ako se u ranger modeu ne vidi taj menu ,prebaci na par sekundi na normal,odradi sta je potrebno i vrati na ranger

EDIT: jbg,ne vidjeh kolega je vec objasnio

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 20:09 (error_666).
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ljudi,jel izasao kakav bug fix?

Jer meni je zapeo na onom djelu kada trebam uci u theater

sa onim tipom.

On kaze folow me i stoji ko drvena marija na mjestu.Ako jos

netko ima problem?

To se i meni dogodilo, pa sam morao krenuti ispočetka sa cijelim chapterom.

Ali, kod drugog puta, prije izlaska na površinu, u onoj prostoriji gdje pokupiš shotgun mi se ovaj put pojavilo mutanotno čudovište (prvi put ga nije bilo).

Tada se pojavio drugi problem, Pavel nije htio ući u avion, već je samo stajao na mjestu.

Ipak sam krenuo do avionskih vrata i tada se on najednom pojavio. Sve ostalo je teklo normalno.

Ovaj @mirkoj, koji lik, i7, i dvi 7970, a nezna bacit granatu. I takvi danas filozofiraju o igrama

A tek ovi fila2208, koji po you tubu "igra" igre, te računa za koliko će dopuzati do kraja.

Iskreno uz ovakve likove, možemo biti sretni da ovakve igre se i uopće pojave.

14 godina
odjavljen

dosao sam do ovog dijela,gdje sada dalje?,dark one koji mi pomaze stoji na mjestu,a kad pokusam kroz zgrade ici sva su vrata zatvorena i nemogu dalje.

1 0 hvala 0
14 godina
Nitro233 kaže...

dosao sam do ovog dijela,gdje sada dalje?,dark one koji mi pomaze stoji na mjestu,a kad pokusam kroz zgrade ici sva su vrata zatvorena i nemogu dalje.

a uvijek negdje kroz podzemlje se ide, pretraži zgrade, pa će ti kasnije on reć za ljestve, na krov pa kroz zgradu u podzemlje opet.

lol nisam dobro sliku vidio, idi na ljestve i onda ideš kroz zgradu u podrume.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 21:10 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

Lijevo od mjesta gdje ti je laser, vidis li stube ?

13 godina
neaktivan

Preso igru i jako sam zadovoljan gameplayom i grafikom,cak mi se u nekim stvarim grafa vise dopala neg u crysis 3

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ee minuteman,... ajde seri malo...

proslo je par godina od kada sam igrao prvi metro, a ovaj nisam ni kretao na obicnom nego odmah na ranger modu i naravno da se ne sjecam komandi.

prije nego sto nalupas gluposti razmisli malo djecace....

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

Dali zna netko, jesu bolji 13.4 driveri.. ili ovi 13.5 beta, jel se dobije koji boost u odnosu na 13.4?.. da nestavljam bezveze

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Dali zna netko, jesu bolji 13.4 driveri.. ili ovi 13.5 beta, jel se dobije koji boost u odnosu na 13.4?.. da nestavljam bezveze

Dobije mali boost.

14 godina

evo da se i ja javim da sam ju preso prije kojih vuru vremena -.-

ofc ending mi je ispao bad jerbo sam poubijao pol ljudi a nisam stel ic stealth modom, iako sam spasio zivot onoj dvojci(izdajici i onom redsu)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tko je roknuo 3 vodke u Veneciji? Ona faca zadovoljne babe kad se probudis pored nje, fml (artyom')Pa onda platit stetu u kafani......

Google Search Is Your Friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 22:26 (lazy_punk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo par SS-a.

SLIKA 1 SLIKA 1
SLIKA 2 SLIKA 2
SLIKA 3 SLIKA 3
SLIKA 4 SLIKA 4
SLIKA5 SLIKA5
SLIKA 6 SLIKA 6
SLIKA 7 SLIKA 7
SLIKA 8 SLIKA 8
SLIKA 9 SLIKA 9
SLIKA 10 SLIKA 10
SLIKA 11 SLIKA 11
SLIKA 12 SLIKA 12
SLIKA 13 SLIKA 13
SLIKA 14 SLIKA 14
SLIKA 15 SLIKA 15
SLIKA 16 SLIKA 16
SLIKA 17 SLIKA 17
SLIKA 18 SLIKA 18
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Odu pare.......

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
4 2 hvala 1
14 godina
lmutak kaže...

Odu pare.......

Stavio sam par stranica prije ali nikog nije zanimalo, valjda ne vole cice i guzice :) lol. 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/metrolast-light/102336.aspx?page=10&jumpto=3642048&sort=asc&view=flat

lazy_punk kaže...

Tko je roknuo 3 vodke u Veneciji? Ona faca zadovoljne babe kad se probudis pored nje, fml (artyom')Pa onda platit stetu u kafani......

Jesi ispucao sve 3 runde pucanja i donio medvjedića onom klincu?

sinkee kaže...

evo da se i ja javim da sam ju preso prije kojih vuru vremena -.-

ofc ending mi je ispao bad jerbo sam poubijao pol ljudi a nisam stel ic stealth modom, iako sam spasio zivot onoj dvojci(izdajici i onom redsu)

Super, a sad bi trebao naučit koristit spoiler tagove.

Klikni na strelicu kraj ovo di piše stilovi, označi tekst prvo i odaberi spoiler. HVALA:

btw. ostali koji stavljaju screenove iz igre, stavite na neku vanjsku galeriju jer ih bugov ovaj prikaz slika uništi jako.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 0:57 (fila2208).
13 godina
neaktivan

Ukratko moje iskustvo i misljenje o Metro LL (review)

Ogroman sam fan originalnog metro 2033, cak sam zbog samo igre procitao knjigu (a uzivotu mogu na prste nabrojati knjige koje sam procitao) i mogu reci da sam i metro 2033 i last light jednako uzivao. Mnogi hvale i govore da je last light ogroman korak ka boljem u metro serijalu i ako se slazem sa nekim odredjenim djelovima i drugim igra je postala losija tj poglupljena da bi je sto sira publika mogla igrati. Idemo prvo od dobrih stvari. Igra kao u prvom djelu ima odlicnu pricu, malo sporo pocinje i prvih 2-3 sata su mi poprilicno standardni ali posle toga stvarno pocinje da bude zanimljiva i da vas "ulvaci" u igru. Atmosfera u igri je vrhunska i grafika igre koja je po meni neuporediva sa ni jednom novijom igrom samo dodaje osjecaju da se igrac stvarno nalazi u unistenom svjetu bez nade.To su stvari koje su stvarno odlicne i o njima se nema vise sta pricati. Sledece ogromna stvar bi bila gameplay i ovde sam ja vecinom nesiguran dali su popravili ili pogorsali stanje. Gunplay je na oko poboljsan dosta i puno vise je priblizen modernim pucacinama ali meni se ovaj dio nesvidja previse. Prvi metro je stalno davao osjecaj da je bila apokalipsa sa svojim nesigurnim i jako losim naoruzanjem, i sad odjednom imamo puske koje su vise manje savrsene kao da su izazle is fabrike prije 7 dana. Sledeci je stealth dio gameplaya.U prvoj igri stealth je bio veoma tezak i izazovan,djelom zbog cinjenice da ako te jedan neprijaljen skonta svi su skontali. Bug ili ne to je cinilo igru veoma teskom, ovde toga nema. Stealth je u najmanju ruku 10 puta laksi a neprijalteljski AI je los do tog nivoa da se moze reci da je retardiran. Mozete stati pola metra ispred neprijatelja ali ako ste u "mraku" nece vas skontati. Ovo je na normal i hard nisam igrao ranger hardcore ali sumnjam da ima nekih unapredjenja. Dalje nesvidjaju mi se kako su preradili sve glavne likove igre od njihovih modela do novih glumaca (dok nisam odigrao igru nisam svatio da je Ulman kinez,jer tako mu model izgleda) i engleska verzija je inferiornija ruskoj, tako da ko zeli bolje iskustvo preporucujem da prebaci na ruski jezik.

Sa svim tim mogu na kraju reci da je igra ipak remek djelo kao i prvi dio,zato sto rjetko koja igra covjeka moze toliko zainteresovati kao metro sa odlicnom pricom,atmosferom,grafikom itd.

Vjerujem da sam jos dosta stvari propustio tako da ako se necega sjetim sigurno cu editovat post.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
9 1 hvala 4
14 godina

Slažem se sa kolegom iznad, stealth je preprelagan sad. U metro 2033 sad znao razmišljat satima kako da pređem dio misije što bolje, što čišće, ovdje mi nije fora ako ne pobijem aposlutno sve na nivou bez da me itko čuje, a par puta mi se desilo da mi dođe tako blizu lik da mi na prste stane ali uspijem ga knifeat.

Ne znam, možda je na ranger teže, neka dečki gore kažu, ali da je igra lakša, lakša je...čak i borbe sa monsterima su smiješne kad napumpaš saigu sa 20 metaka i razroakaš ih sve. :)

ali sve u svemu uživancija je ipak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@Exprince

Slažem se s tobom, igra je dosta pojednostavljena da bi ju mogla igrat veća masa ljudi. Sjećam se prvog metroa, tamo sam se šuljao ko ninđa dok ovdje silencer i IR scope riješavaju gotovo sve levele.

Ali atmosfera igrivost i grafika su odlični, igra definitivno zaslužuje da se kupi i da se pređe više puta na raznim modovima težine.

Bok, ja sam sharyn
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 1:16 (blackdevil).
13 godina
odjavljen

Na netu se sire glasine da AMD svaki cas treba da izbaci drajvere za Metro LL. Daj Boze...

0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi u cemu je problem s zvukom? Vidia sam po netu da se ne javlja samo meni, kad gledam direktno u nekoga tko mi govori ne cujem nista, samo vidim titlove, okrenem se ne lijevo ili desno, cujem ga samo jednom stranom. Kad npr pucam isprem sebe ne cujem metke upce. Dafuq?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

Ljudi u cemu je problem s zvukom? Vidia sam po netu da se ne javlja samo meni, kad gledam direktno u nekoga tko mi govori ne cujem nista, samo vidim titlove, okrenem se ne lijevo ili desno, cujem ga samo jednom stranom. Kad npr pucam isprem sebe ne cujem metke upce. Dafuq?

Nisi jedini. Samo restartam igru i sve bude u redu.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 12:52 (mitchell).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice