Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imas legit side questove koji se odkljucaju tek kada uradis 100% viability, tako da moras shit questove  raditi 

Sarma
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Re: Mass Effect: Andromeda
hari85 kaže...

Imas legit side questove koji se odkljucaju tek kada uradis 100% viability, tako da moras shit questove  raditi 

A ja ostao na 90 i kusor >.<

NOOOO, igra bi bila super da nema tih gluposti s cvijećem, mineralima i outpostima koji su kao ogromne generičke MMO građevine

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
13 godina
protjeran
Lovac kaže...
hari85 kaže...

NOOOO, igra bi bila super da nema tih gluposti s cvijećem, mineralima i outpostima koji su kao ogromne generičke MMO građevine

Zar je priča toliko dobra da su ti bezumni zadatci jedina negativna strana?

16 godina
neaktivan

Evo još malo sličica .. sve sa EOS-a. Jučer me toliko povuklo da sam do ranog jutra jurio po planetu.

Encounteri su random, tako jednom poginem taman kad sam riješio jedan mini quest i padne mi neki ultra rare kett sniper, kad se igra reload-ala dvije minute ranije na tom mjestu nije bilo protivnika :(

Planet i elementi kojim je napunjen su stvarno dobro napravljeni.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Ma ne, ne velim da je to jedina negativna strana, ali igra ko igra bila bi super da takve gluposti ne ubijaju pace.
Otvorenje, prva 2-3 sata su mi bila očajna, nakon toga malo bolje i onda sam skoro odustao u jednom dijelu, ali mi je drago da nisam jer opet postaje bolje. Igra jako oscilira od main questa do main questa. Od žive dosade do atmosferičnosti na tragu trilogiji (trenutno cca 19 sati playtime). Naravno, samo na tragu :)
Nema tu i dalje tipa Udine da se onako teatralno dere, Jockerovih fora, Garrusa itd. No nađeš likove koju su dobro napisani i odglumljeni. Čak su mi i Cora, Peebee, Drack fora. Od početka tako tupi, loše napisani, no kasnije imaju smiješne razgovore i zanimljive prošlosti. No to je to, za ostatak ekipe mi je sasvim svejedno.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
thaar kaže...

https://forums.anandtech.com/threads/mass-effect-andromeda-benchmarks-pcgh.2501672/

za korisnike amd...ako ima ko R9 kartice da testira pa javi? meni izgleda da kad se skroz isključi tessellation da ne učita sve udaljene teksture. imate vise comparison shotova na orig njemačkom članku unutar linka

hrpa gluposti.. kod meneje slika za polizat.bilo blizu, bilo daljina

Jesi skroz izgasija tesslation? Kako ti se inace vrti igra fps, postavke?

11 godina
odjavljen

par SS-ova iz igre. 

igra izgleda jako lijepo, i mogu reci da ne pada ispod 90 fps u mom slucaju. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bas su ovi fetch questovi uzasni, a kao htjeli su se ugledat na Witchera i maknut od toga? Ovaj scan je fora mehanika i cest skeniram stvari iz ciste znatizelje, steta sto se to nije moglo malo mastovitije integrirat u questove. 

7 0 hvala 0
17 godina
Ylem kaže...

Bas su ovi fetch questovi uzasni, a kao htjeli su se ugledat na Witchera i maknut od toga? Ovaj scan je fora mehanika i cest skeniram stvari iz ciste znatizelje, steta sto se to nije moglo malo mastovitije integrirat u questove. 

Ja uzimam sve questove, a tu i tamo kad je koji dobar tipa murder mystery rješavam, ove sa skeniranjem 10 sanduka sam počeo preskakti jer su stvarno pretjerali. I još govorili da neće biti kao Inquisition, yea right...
Budem main quest dovršio i samo odabrane sideove jer postoji bojazan da ću odustati ako idem to sve rješavati. Bolje da su se držali hubova s fokusom na priču nego ovoga. 

15 godina
additional task treba izbjegavati,tlaka su.Samo primary i helleus ću idrađivati
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sarma
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Lovac kaže...

Nema tu i dalje tipa Udine da se onako teatralno dere, Jockerovih fora, Garrusa itd

Procitao sam ovu recenicu i najezio se ..   sjetio sam se u flešbeku svega iz trilogije.

po onome sta vidim nece andromeda bit ni sjena tome, nazalost..

12 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...
Lovac kaže...

Nema tu i dalje tipa Udine da se onako teatralno dere, Jockerovih fora, Garrusa itd

Procitao sam ovu recenicu i najezio se ..   sjetio sam se u flešbeku svega iz trilogije.

Kad smo već kod Udine, baš sam prije dva dana riješio njegovu izdajničku guzicu.

A mislim i ja da nebude te "dubine" u priči i detaljima igre, bar po ovim što sam pročitao unazad par stranica.

SkorvY
13 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
Lovac kaže...

zasto usporedjivati trilogiju.. 3 igre sa jednom? meni je igra odlicna i pravo osvjezenje za maknuti se od sheparda i milky waya.  za sada su mi najdrazi kallo, jaal ,vetra i suvi. ni peebee nije losa. najiritantniji mi je onal lik iz strojarnice i cora mi ide pomalo na zivce.. ali tu je ljepota igre. svi likovi su novi i nepoznati.. zasto bi se uopce slagao sa ikim na pocetku. najbolje da su mi svi odmah best buddy ili... da imam onaj feeling da se svi uvlace u .upak kao shepardu.. bljak. ljudi nisu igru ni zaigrali a vec pljuste osude igra nevalja ili je losija od trilogije.  sloboda je nesto sto je me jako falilo a sada kad je imate opet nevalja.. 

garrus i ekipa slobodno nek ostanu tamo, bilo je ljepo dok je trajalo.. a sad su neki novi ljudi , ekipa , problemi.. i drago mi je zbog toga. meni je igra 9/10 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 9:44 (=xfact=).
12 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

Kako "loading" radi u igri? Ima li ga često?

SkorvY
13 godina
neaktivan

loadinga nema u tempestu. loadinga skoro pa ni nema uopce.. a mape se ucitavaju poprilicno brzo.. vozim teksture na ultra  igra mi uzme 6-6.5 giga rama i radi bezprijekorno. 

i dok su neke animacije potrgane ima i onih di mi srce zaigra. smjesak izgleda kao pravi u vecini slucajeva.. to su odlicno pogodili. osim onih od peebee di izgleda kao ludjakinja 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 12:34 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Nikome osim meni ne smeta sto je kompas i mapa potpuno retardirana ?

Kompas se pali 100 metara or so kad si kod objectiva tada mi skoro pa i ne treba,mapa uzasna i jos ili sam ja mutav ali nigdje ne vidim nacin osim 2 puta pritiskati dugme da se vratim u igru i nastavim igrati.
Netko ce reci sitnice ali mene zanima jel na ovoj igri ikakih quality of life (play kako se vec zove) testiranja radjeno ?

Smijesno mi je da prije stvari odradim u Zeldi na Switchu nego u igri gdje imam misa i tastaturu sa 100 dugmati.

Nakon nekih 5-6 sati u igri laz bi bila igru zvati ocajnom ili losom ali se cini kao DA I u svemiru a ta mi igra i questovi nikako nisu legli ali dosta ljudi voli i hvali DA I tako da ce biti ljudi koji ce uzivati.

O facial i generalno svim animacijama necu ni da pricam izgleda da su pokupili srednjoskolce neke i rekli im do your best.

Planeti su lijepi to je mozda glavna stvar koja me natjera da predjem igru nekada trenutacno me vrlo malo vuce da je igram nazalost veliki sam fan ME serijala ni prosli nisu bili savrseni i tamo su facials smijesni bili,ali likovi su mi bili puno bolji od ovih, opet to je neki pocetni dojam u 5-6 sati igranja.
I da combat iako malo unlocked stvari imam se cini puno dinamicniji i bolji nego u prijasnjim ME igrama.

Steta sto opet forsiraju te moronske SP /MMO verije fetch questova to je sramota za RPG da su se tu bolje potrudili i samo normalne animacije napravili da ne ubijaju immersion skroz (mozda sam princeza sorry ali gledam cutscenu ufuravam se da sam star faker i space explorer ova napravi facu kao da je mozdani udar imala i okrene casu/pusku naopako ubije mi sav moguci immersion) sa boljim side questovima i cisto normlanim animacijama koje rade kako treba ovo je mogla biti bas dobra dobra igra,i ovako ce se naci ljudi kojima ce biti odlicna,drago mi je zbog njih imam frenda koji uziva igrajuci ali mene ne vuce nikako.

10 0 hvala 2
17 godina

Ovo je konzolitis. Meni isto smeta što sa "M" otvorim mapu, a onda moram 2xESC za povratak u igru. Ali naviknuo sam se, mada koji im je problem složiti da na PC-u još jednom stisneš "M" i vrati te u igru. Kompas mape su mi tako-tao općenito, radije bi u kutu imao ptičja perspektiva mapu. O side-questovima smo već puno pričali i fakat ih je puno glupih. Da to izbace, igra bi izgubila nešto playtimea, ali bi svakako bila napetija.

Btw. ima jedan easter egg side quest s malo starog ME šarma gdje možete izraditi zamku i uhvatiti ljubimca, space hamstera. Dijalog je smiješan kada ga Ryder pripitomi xD

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ovo je konzolitis. Meni isto smeta što sa "M" otvorim mapu, a onda moram 2xESC za povratak u igru. Ali naviknuo sam se, mada koji im je problem složiti da na PC-u još jednom stisneš "M" i vrati te u igru. Kompas mape su mi tako-tao općenito, ...

Koliko često vi idete u Tempest?

Ja otkako sam sletio na Eos nisam ušao natrag u brodac. Sad sam u Vaultu, pa planiram tek poslije ući i malo počistiti inventar. Naime, ostao sam bez prostora ("your inventory is full") pa moram neke stvari i rastavljati.

Kao što sam prethodno napisao, malko sam se zaigrao i zaboravio da možda ima nekih dialog opcija sa "brodskim inventarom" tijekom obavljanja misija. Nadam se da nisam nešto propustio.

Mapa im je bez-veze u smislu koji ste spomenuli (s jednom tipkom je pozivaš, a sa dvije izlaziš), također navođenje je isto jadno, kompas u principu rijetko gledam (eventualno za generalni smjer kretanja) više se fokusiram na mapu. Pregled misija koje su u tijeku je isto bezveze (previše podfoldera), zar nisu mogli napraviti par filtera koje možeš paliti i gasiti. Rad sa odabirom/spremanjem profila (Favorita) je isto bezveze, nemali broj puta mi se desilo da sam prebrisao profil koji sam složio samo zato što sam slučajno kliknuo na njega (valjda dva puta).

I tako.. ima nedorečenosti, slažem se, ali me setting drži (ipak sam SF + ME frik i mozak mi valjda nadopunjava sve ono što inače fali). Jbg. meni su bili dobri i tekstualni RPG-i / avanture.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
=xfact= kaže...
neznalica90 kaže...
Lovac kaže...

zasto usporedjivati trilogiju.. 3 igre sa jednom?

Zašto ne? Zar se ova igra zove New IP: Andromeda ili Mass Effect: Andromeda?

Jel orginal ME postavio standarde? Je, jesu li ti standardi pogođeni? Po meni i mnogima, nisu ni blizu!

Eh da je bar samo tehnička strana igre u kucru, kad ono i sami gameplay pati od priče, od glupih dijaloga, užasnog voice actinga pa do dosadnih (sub)misija. UI, sto je QoL? Pitaju se trenutni devovi iz Bioware.

Pa da Bioware igra ima kul borbe i nezamislivo dosadan writing. E onda znaš da nešto ne štima.

Nula bodova, ME dok nije izaslo, Meh kad je izaslo.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 15:40 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
=xfact= kaže...
neznalica90 kaže...
Lovac kaže...

zasto usporedjivati trilogiju.. 3 igre sa jednom? meni je igra odlicna i pravo osvjezenje za maknuti se od sheparda i milky waya..

garrus i ekipa slobodno nek ostanu tamo, bilo je ljepo dok je trajalo.. a sad su neki novi ljudi , ekipa , problemi.. i drago mi je zbog toga. meni je igra 9/10 

Ma krivo si me shvatio, ne pljujem ja igru niti govorim da je losa. o tome cu sudit kad ju zavrsim. meni ( osobno misljenje, ne smatram se mjerodavnom organom ) je trilogija bila kao SF akcijski triler s elementima drame, a andromeda mi je kao SF high school musical. vidi se po likovima da su ciljali na mlađu populaciju i tinejdzere. ne kazem da je to nuzno lose ali kad postavis standard i ljudi ga prihvate tesko je okrenut novi list samo tako.

sa shepardom sam imao osjecaj da vodim ratnog veterana kroz svemir, a u andromedi kad skupis vecinu likova na hrpu izgledaju ko 3. razred gimnazije na maturalcu u svemiru.  mozda mi se misljenje kako budem igrao promjeni, ali tesko je nadmasit original kada srozas standarde koje si postavio.. jos pogotovo kad originalnu trilogiju ostavis onako nedorecenu.

neka shepard pociva u miru, ali ja se ne mogu poistovjetit s glavnim likom koji luta/spasava/vodi cijelu rasu u novu galaksiju a zvuci i izgleda ko da mu se jaja u gacama jos nisu spustila. 

17 godina

Ne treba žuriti s istraživanjem, ovo na screenu, bez atmosfere i skoro bez gravitacije. Ultra zabavno skakanje s Nomadom.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo Totalbuiscit napokon napravija review SPa. Samo 2 ure ic u kino ili pogledat rewiev. TL:DR Zadovoljan je igrom.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Evo Totalbuiscit napokon napravija review SPa. Samo 2 ure ic u kino ili pogledat rewiev. TL:DR Zadovoljan je igrom.

Ić u kino :)

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
11 godina

ekipa, jel netko tu ima radeon relive i preko njega snima??? meni odbija raditi sa ME:A 

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
16 godina
odjavljen
Lovac kaže...

Ne treba žuriti s istraživanjem, ovo na screenu, bez atmosfere i skoro bez gravitacije. Ultra zabavno skakanje s Nomadom.

Uf, ovo me podsjeća na onaj DLC "bring down the sky". Jebenica.

Zajeb kaže...

Usro sam se sinoć kad sam vidio to... Cjelovečernji film. Nema šanse da to pogledam

Would you look at me now? Can you tell I&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;m a man? With these scars on my wrists To prove I&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;ll try again Try to d
14 godina
skank666 kaže...
Zajeb kaže...

Usro sam se sinoć kad sam vidio to... Cjelovečernji film. Nema šanse da to pogledam

TL;DR 7/10 ok igra koja ima mana, ali nije škart kako su je mnogi prikazivali

15 godina
neaktivan
Lovac kaže...
hari85 kaže...

Znaci nemogu igrat zanimljive questove ako ne obavim svaki dosadni mali quest? Wtf......ima li ikakav nacin za to zaobić...

15 godina

Jao ubije me ona sudoku enkripcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mene najviše smeta ono što bi i vecinu gejmera (trebalo) i to mi je malo too much...
Dakle UI je govno. Tolko nepotrebnog klikanja,tolko malo informacija,tolko nepotrebnih screenova...Ovo je lošiji UI od Skyrima. A Skyrim se bar moze moddat pa ispravit poor game design.

Ovi ljudi koji su radili ME:A kao da nisu odigrali svoju igru uopce pa da za doslovce 2 pune minute koristenja razno raznih crafting screenova i slicno netko kaze: JEL SE OVO NEMOZE BOLJE ODRADIT?

Fascinira me cinjenica da igra na kojoj radi tolko ljudi,koja je AAA da si uopce dozvoli takve neke ''sitnice'' koje su meni doslovce game breaking. Svaki put kad upališ ikakav menu screen dobiš karcinom. Odvratno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice