kapitalizam brate :)
Lova vrti gdje burgija neće.
Po novim informacijama bit ce moguce zesce uprskat u ME3. To bi mi bilo super, da odluke, pogotovo one iz ME i ME2 mogu gadno utjecat na ME3. Tko je sve prezivio, gdje je council i slicno.
Oh, Mass Effect 3 FTW! Odlično!
Iskreno se nadam da će ME3 biti najbolji nastavak do sad. Jako puno očekujem od ovog dijela. Nadam se iskreno da se neću razočarati.
Nije jos sigurno da je MP u pitanju - moze bit rijec i o Cerberus keyevima kakvi su isli uz ME2.
Dok se ne potvrdi i sluzbeno MP ja ne bi nista tvrdio.
Bilo bi fora da ubace neke novine sa timom. Imaš 10-ak teammejta, 2 idu sa tobom, a ostalih 8 lade jaja. Mogli bi napraviti da možeš poslat njih par na neku dodatnu misiju (nešto ko AC: brotherhood. samo u ME stilu), pa da ti zarade neki fancy item/resurs/ komad informacije. Također bilo bi poželjno da srede malo brod. Fizički super izgleda, ali znaju loading screen prekinuti pričanjem sa teammejtima -.-. (3 palube loadinga + šetnja po cijelom brodu ) x 30-ak dijaloga/ po tm => barem 2 h dodatnog nepoželjnog gameplaya ( više smeta u dodatnim prelascima ). Valjda neće uvesti neka glupa ograničenja... tipa možeš spasiti Zemlju ili neki planet, dakle da bude više nalik na dvojku... svi mogu preživiti ako udreš koji sat gameplaya više.
Bilo bi fora da ubace neke novine sa timom. Imaš 10-ak teammejta, 2 idu sa tobom, a ostalih 8 lade jaja. Mogli bi napraviti da možeš poslat njih par na neku dodatnu misiju (nešto ko AC: brotherhood. samo u ME stilu), pa da ti zarade neki fancy item/resurs/ komad informacije. Također bilo bi poželjno da srede malo brod. Fizički super izgleda, ali znaju loading screen prekinuti pričanjem sa teammejtima -.-. (3 palube loadinga + šetnja po cijelom brodu ) x 30-ak dijaloga/ po tm => barem 2 h dodatnog nepoželjnog gameplaya ( više smeta u dodatnim prelascima ). Valjda neće uvesti neka glupa ograničenja... tipa možeš spasiti Zemlju ili neki planet, dakle da bude više nalik na dvojku... svi mogu preživiti ako udreš koji sat gameplaya više.
Pa bit svakog RPG-a je istraživanje i razgovori, tak da to netreba mijenjati.
Nije jos sigurno da je MP u pitanju - moze bit rijec i o Cerberus keyevima kakvi su isli uz ME2.
http://www.bug.hr/master/vijesti/mass-effect-3-potvrden-multiplayer/110226.aspx
Vijest od 8.8.2011. bez linka na izvor? Ozbiljno? I to jos vijest u kojem se spominje objava multiplayera na gamescom-u koji je bio i prosao u 8. mjesecu a od potvrde multiplayera ni M.
Za sada jos NEMA potvrde, kad bude sluzbeno onda moze o pricat o tome.
Pa bit svakog RPG-a je istraživanje i razgovori, tak da to netreba mijenjati.
Ma ne bunim se za razgovore, to je super napravljeno. Nego što svaki puta kad mijenaš palubu moraš proći kroz loading screen. Ne možeš trčat u brodu, pa izgubiš dosta vremena dok šetaš od Garusa do Mirande... Na donjoj do Jack... itd. Tih 2 h dodatnog gameplaya se odnosi na loading screen i šetnju ( što smeta kada 2. put prelaziš igru, barem meni ). Nije to neki problem, ali opet... želia bi da probaju nešto napraviti u vezi toga, malo uvedu dinamičnosti. Recimo da se posada malo pogubi po brodu kada ti nemaju šta za reći (tipa Miranda vs Jack, Tali vs Legion). Brod bez loading screena, ipak nije toliki da treba 4 zasebna levela. Na e3 su pokazali kako pomoću kinecta možeš davati glasovne naredbe... mogli to malo srediti tako da to isto možeš i preko obićnog mikrofona.
Vijest od 8.8.2011. bez linka na izvor? Ozbiljno? I to jos vijest u kojem se spominje objava multiplayera na gamescom-u koji je bio i prosao u 8. mjesecu a od potvrde multiplayera ni M.
Za sada jos NEMA potvrde, kad bude sluzbeno onda moze o pricat o tome.
Umm potvrdeno u 3 magazina i od deva na twitteru . Sta tu ima jos da se kaze ?
gledao sam malo preview-e i izgleda odlicno
pogotovo omni-tool koji se pretvara u blade
sta se tice me1 i me2 odluka sviđa mi se, zato i igram ponovno da napravim svoj save.
Mogu i ovdje.
svi osim kaiden/ash... kako izaberes
svi osim kaiden/ash... kako izaberes
Ciljao sam na drugi dio i suicide mission.
Što se tiče Kaidena/Asha, dobro je što su taj dio ubacili, jedna jako emocionalna i upečaljiva scena serijala, RPG se svodi na izbore, tko to nemože neka igra nešto drugo.
Moj save sa svim klasama i 15 različitih završetaka čeka na ME3
sta se tice mog save-a ide ovako
me1:
zavrsio igru kao lvl 50 vanguard, male, full paragon, spacer, war hero, nije mi se dalo ic do lvl 60 jer je primarni cilj bio napraviti save
anderson u council-u, council spasen.
wrex je ziv
ash je ziva/kaiden zrtvovan (nikad mi se nije sviđao taj lik)
garrus je paragon
ash romance
ostali side questovi su svi zavrsili u paragon stilu
me2:
svi prezivjeli suicide misiju, unistio collectors base. sta se tice legion loyalty questa i unistavanja/spasavanje genophage data to cu jos vidit sta cu s tim buduci da igram drugi put me2 sa svojim save-om. vidit cu jos za dlc sadrzaj, jer nisam siguran hoce li imat ikakvog utjecaja na trecio dio. znam da je odluka iz me1 dlc-a prenesena u me2, ali mislim da nema neki vitalan utjecaj.
Ja sam isprobavao puno kombinacija, u jednom prolazu sam igrao tako da su skoro svi mrtvi, ne sjećam se koliko ih je preživilo, ali nije puno
ja smatram da ubijanje likova ne vodi nicemu, jer tako ako importas save osiromasujes sljedeci nastavak igre
Pa zato imam više od 10 likova za ME3 , da vidim kak se razvija priča ovisno o tome da li ti je neko mrtvi ili ne
Ja bas obratno, imam samo jednog lika s kojim zelim ispricati sam sebi cijelu pricu. Dosta mi je slican Obi Wanovom liku
Infiltrator lvl 47 (48 na samom kraju, SC pred samu zadnju misiju), Colonist, Ruthless (a totalni Paragon )
Anderson u councilu, council spasen
Wrex i Ash zivi, Kaiden pokojan
Garrus je paragon (pretpostavljam da to znaci da nije upucao onog doktora?)
Pustiom sam Rachni Queen da ode
Liara love interest
U ME2 sam prenio tog lika, na kraju sam bio Infiltrator lvl 26, imam max loyalty sa svima i svi su se izvukli iz Collector's basea koji je dignut u zrak. Genophage sam unistio a Gethove reprogramirao (i malo mi je zao zbog toga, mislim da nije u redu). Garrus ni Taylor ne ubiju loyalty mete. Love interest nisam imao u ME2, ostala je Liara (moram prec Lair of the Shadow Broker)
Sad ga samo moram prebacit u ME3
Vidim da si je sredio modernu frizuricu za drugi dio :-D :-D :-D
ali moj shepard je default... mislio sam ja napraviti svog originalnog, ali defaul like je premocan
nisam nabavljao ni jedan dlc, ne znam kako ce se to odraziti na me3...
Da, kveščn, sta mislite o onome da se vidi lice Tali? Bi htjeli to ili ne?
17 | Da |
---|---|
11 | Ne |
ali moj shepard je default... mislio sam ja napraviti svog originalnog, ali defaul like je premocan
nisam nabavljao ni jedan dlc, ne znam kako ce se to odraziti na me3...
Imaš vremena da sve prođeš još jednom.
Za defaultni model su koristili real life manekena.
Da, kveščn, sta mislite o onome da se vidi lice Tali? Bi htjeli to ili ne?
bilo bi baza vidjet kako quarians izgledaju bez maski...