Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mass Effect 3
Ne forsira bezveze,vec vidi da moze izmusti para iz toga i zato hoce mp komponentu.
kapitalizam brate :)
What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
doky01akablava kaže...
Ne forsira bezveze,vec vidi da moze izmusti para iz toga i zato hoce mp komponentu.
kapitalizam brate :)

Lova vrti gdje burgija neće.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan

Po novim informacijama bit ce moguce zesce uprskat u ME3. To bi mi bilo super, da odluke, pogotovo one iz ME i ME2 mogu gadno utjecat na ME3. Tko je sve prezivio, gdje je council i slicno.

Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
Mass Effect 3

Oh, Mass Effect 3 FTW! Odlično!

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Iskreno se nadam da će ME3 biti najbolji nastavak do sad. Jako puno očekujem od ovog dijela. Nadam se iskreno da se neću razočarati. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nakon ovoga jos vise .... ( paznja na zadnju tacku ) 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nije jos sigurno da je MP u pitanju - moze bit rijec i o Cerberus keyevima kakvi su isli uz ME2.

Dok se ne potvrdi i sluzbeno MP ja ne bi nista tvrdio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Bilo bi fora da ubace neke novine sa timom. Imaš 10-ak teammejta, 2 idu sa tobom, a ostalih 8 lade jaja. Mogli bi napraviti da možeš poslat njih par na neku dodatnu misiju (nešto ko AC: brotherhood. samo u ME stilu), pa da ti zarade neki fancy item/resurs/ komad informacije. Također bilo bi poželjno da srede malo brod. Fizički super izgleda, ali znaju loading screen prekinuti pričanjem sa teammejtima -.-. (3 palube loadinga + šetnja po cijelom brodu ) x 30-ak dijaloga/ po tm => barem 2 h dodatnog nepoželjnog gameplaya ( više smeta u dodatnim prelascima ). Valjda neće uvesti neka glupa ograničenja... tipa možeš spasiti Zemlju ili neki planet, dakle da bude više nalik na dvojku... svi mogu preživiti ako udreš koji sat gameplaya više.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Space kaže...

Bilo bi fora da ubace neke novine sa timom. Imaš 10-ak teammejta, 2 idu sa tobom, a ostalih 8 lade jaja. Mogli bi napraviti da možeš poslat njih par na neku dodatnu misiju (nešto ko AC: brotherhood. samo u ME stilu), pa da ti zarade neki fancy item/resurs/ komad informacije. Također bilo bi poželjno da srede malo brod. Fizički super izgleda, ali znaju loading screen prekinuti pričanjem sa teammejtima -.-. (3 palube loadinga + šetnja po cijelom brodu ) x 30-ak dijaloga/ po tm => barem 2 h dodatnog nepoželjnog gameplaya ( više smeta u dodatnim prelascima ). Valjda neće uvesti neka glupa ograničenja... tipa možeš spasiti Zemlju ili neki planet, dakle da bude više nalik na dvojku... svi mogu preživiti ako udreš koji sat gameplaya više.

Pa bit svakog RPG-a je istraživanje i razgovori, tak da to netreba mijenjati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 12:23 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Nije jos sigurno da je MP u pitanju - moze bit rijec i o Cerberus keyevima kakvi su isli uz ME2.

http://www.bug.hr/master/vijesti/mass-effect-3-potvrden-multiplayer/110226.aspx

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Sunburn kaže...

Vijest od 8.8.2011. bez linka na izvor? Ozbiljno? I to jos vijest u kojem se spominje objava multiplayera na gamescom-u koji je bio i prosao u 8. mjesecu a od potvrde multiplayera ni M.

Za sada jos NEMA potvrde, kad bude sluzbeno onda moze o pricat o tome.

17 godina
formula1live kaže...
Space kaže...

Pa bit svakog RPG-a je istraživanje i razgovori, tak da to netreba mijenjati.

Ma ne bunim se za razgovore, to je super napravljeno. Nego što svaki puta kad mijenaš palubu moraš proći kroz loading screen. Ne možeš trčat u brodu, pa izgubiš dosta vremena dok šetaš od Garusa do Mirande... Na donjoj do Jack... itd. Tih 2 h dodatnog gameplaya se odnosi na loading screen i šetnju ( što smeta kada 2. put prelaziš igru, barem meni ). Nije to neki problem, ali opet... želia bi da probaju nešto napraviti u vezi toga, malo uvedu dinamičnosti. Recimo da se posada malo pogubi po brodu kada ti nemaju šta za reći (tipa Miranda vs Jack, Tali vs Legion). Brod bez loading screena, ipak nije toliki da treba 4 zasebna levela. Na e3 su pokazali kako pomoću kinecta možeš davati glasovne naredbe... mogli to malo srediti tako da to isto možeš i preko obićnog mikrofona.

15 godina
neaktivan
Sunburn kaže...
hari85 kaže...
Sunburn kaže...

Vijest od 8.8.2011. bez linka na izvor? Ozbiljno? I to jos vijest u kojem se spominje objava multiplayera na gamescom-u koji je bio i prosao u 8. mjesecu a od potvrde multiplayera ni M.

Za sada jos NEMA potvrde, kad bude sluzbeno onda moze o pricat o tome.

Umm potvrdeno u  3 magazina i od deva na twitteru . Sta tu ima jos da se kaze ? 

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ok, posteno. Ali mislim da cu ipak pricekati potvrdu ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

gledao sam malo preview-e i izgleda odlicno

pogotovo omni-tool koji se pretvara u blade

sta se tice me1 i me2 odluka sviđa mi se, zato i igram ponovno da napravim svoj save.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Space kaže...

Mogu i ovdje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

svi osim kaiden/ash... kako izaberes

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

svi osim kaiden/ash... kako izaberes

Ciljao sam na drugi dio i suicide mission.

Što se tiče Kaidena/Asha, dobro je što su taj dio ubacili, jedna jako emocionalna i upečaljiva scena serijala, RPG se svodi na izbore, tko to nemože neka igra nešto drugo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Moj save sa svim klasama i 15 različitih završetaka čeka na ME3

0 0 hvala 0
17 godina

sta se tice mog save-a ide ovako

me1:

zavrsio igru kao lvl 50 vanguard, male, full paragon, spacer, war hero, nije mi se dalo ic do lvl 60 jer je primarni cilj bio napraviti save

anderson u council-u, council spasen.

wrex je ziv

ash je ziva/kaiden zrtvovan (nikad mi se nije sviđao taj lik)

garrus je paragon

ash romance

ostali side questovi su svi zavrsili u paragon stilu

me2:

svi prezivjeli suicide misiju, unistio collectors base. sta se tice legion loyalty questa i unistavanja/spasavanje genophage data to cu jos vidit sta cu s tim buduci da igram drugi put me2 sa svojim save-om. vidit cu jos za dlc sadrzaj, jer nisam siguran hoce li imat ikakvog utjecaja na trecio dio. znam da je odluka iz me1 dlc-a prenesena u me2, ali mislim da nema neki vitalan utjecaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 11:49 (Obi Wan).
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Ja sam isprobavao puno kombinacija, u jednom prolazu sam igrao tako da su skoro svi mrtvi, ne sjećam se koliko ih je preživilo, ali nije puno

0 0 hvala 0
17 godina

ja smatram da ubijanje likova  ne vodi nicemu, jer tako ako importas save osiromasujes sljedeci nastavak igre

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Pa zato imam više od 10 likova za ME3 , da vidim kak se razvija priča ovisno o tome da li ti je neko mrtvi ili ne

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 18:10 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja bas obratno, imam samo jednog lika s kojim zelim ispricati sam sebi cijelu pricu. Dosta mi je slican Obi Wanovom liku

Infiltrator lvl 47 (48 na samom kraju, SC pred samu zadnju misiju), Colonist, Ruthless (a totalni Paragon {#})

Anderson u councilu, council spasen

Wrex i Ash zivi, Kaiden pokojan

Garrus je paragon (pretpostavljam da to znaci da nije upucao onog doktora?)

Pustiom sam Rachni Queen da ode

Liara love interest

U ME2 sam prenio tog lika, na kraju sam bio Infiltrator lvl 26, imam max loyalty sa svima i svi su se izvukli iz Collector's basea koji je dignut u zrak. Genophage sam unistio a Gethove reprogramirao (i malo mi je zao zbog toga, mislim da nije u redu). Garrus ni Taylor ne ubiju loyalty mete. Love interest nisam imao u ME2, ostala je Liara (moram prec Lair of the Shadow Broker)

Sad ga samo moram prebacit u ME3

ME1 Shepard ME1 Shepard
ME2 Shepard ME2 Shepard
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 21:36 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Vidim da si je sredio modernu frizuricu za drugi dio :-D :-D :-D

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
17 godina

ali moj shepard je default... mislio sam ja napraviti svog originalnog, ali defaul like je premocan

nisam nabavljao ni jedan dlc, ne znam kako ce se to odraziti na me3...

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da, kveščn, sta mislite o onome da se vidi lice Tali? Bi htjeli to ili ne?

17 Da
11 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...

ali moj shepard je default... mislio sam ja napraviti svog originalnog, ali defaul like je premocan

nisam nabavljao ni jedan dlc, ne znam kako ce se to odraziti na me3...

Imaš vremena da sve prođeš još jednom.

Za defaultni model su koristili real life manekena.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
17 godina
Sunburn kaže...

Da, kveščn, sta mislite o onome da se vidi lice Tali? Bi htjeli to ili ne?

bilo bi baza vidjet kako quarians izgledaju bez maski...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice