Ajde malo ohladite s tim offtopicom ovo je tema o Mass Effectu 2 a ne o Crysisu.
Dali se stvari malo zahuktaju kad skupiš onaj tim?
Ajde malo ohladite s tim offtopicom ovo je tema o Mass Effectu 2 a ne o Crysisu.
Da, jer si vec na zadnjoj misiji!
Da, jer si vec na zadnjoj misiji!
nemoj me farbat, ozbiljno?
to je već kraj igre?
skoro, pokupis getha (zadnja karika teama) i otmu ti posadu. i ti onda ,ako zelis da ti svi prezive (od posade, ne teama) ,moras sto prije kroz omega relay tj na suicide mission
dobra je igra, šteta što joj tako brzo dođe kraj jedva čekam ME3
skoro, pokupis getha (zadnja karika teama) i otmu ti posadu. i ti onda ,ako zelis da ti svi prezive (od posade, ne teama) ,moras sto prije kroz omega relay tj na suicide mission
Malo premalo igranja..po meni, a čak sam i sve planete skoro porudario sa probe-ama.
Pa to nije ni do koljena jedinici..
Ne znam bas o cem pricate.
Meni je trebalo 43 sata da zavrsim. Otprilike kao i za jedinicu.
Jest da sam ja frik koji zavrsava apsolutno sve, tako da sam apsolutno svaku planetu pogledao, rjesio svaki sidequest, svi su postali lojalni, i na kraju svi prezivjeli (naravno, bez citanja spojlera), tako da bas nebi rekao da je kratka.
Osim ako odma idete u suicide mission cim se otkljuca.
A druga stvar je sto igra pruza zaista razne nacine igranja, pa nije bed 2-3 puta ju odigrat.
Malo premalo igranja..po meni, a čak sam i sve planete skoro porudario sa probe-ama.
Pa to nije ni do koljena jedinici..
Meni je trebalo otprilike isto vremena za ME1 i ME2.
40 sati +- 2 sata
Ja zadovoljan :)
Ne znam bas o cem pricate.
Meni je trebalo 43 sata da zavrsim. Otprilike kao i za jedinicu.
Jest da sam ja frik koji zavrsava apsolutno sve, tako da sam apsolutno svaku planetu pogledao, rjesio svaki sidequest, svi su postali lojalni, i na kraju svi prezivjeli (naravno, bez citanja spojlera), tako da bas nebi rekao da je kratka.
Osim ako odma idete u suicide mission cim se otkljuca.
A druga stvar je sto igra pruza zaista razne nacine igranja, pa nije bed 2-3 puta ju odigrat.
Kako se otključavaju misije od ekipe;miranda, jacob...otključao sam samo zaed-a?
a cuj, ja sam nabio preko 60 sati igranja. rijesio sve side questove, opeljesio sve planete (tu je bar 3 sata otislo) itd.
meni je igra dobro sjela ali i ja mislim da je previse "odlutala" od jedinice. nadam se da ce trojka biti jos i bolja
"Kako se otključavaju misije od ekipe;miranda, jacob...otključao sam samo zaed-a?"
s vremenom, ce te obavjestiti ona tvoja tajnica da taj i taj ima nesto vazno za popricat s tobom, ili da ga nesto pati itd.
a cuj, ja sam nabio preko 60 sati igranja. rijesio sve side questove, opeljesio sve planete (tu je bar 3 sata otislo) itd.
meni je igra dobro sjela ali i ja mislim da je previse "odlutala" od jedinice. nadam se da ce trojka biti jos i bolja
"Kako se otključavaju misije od ekipe;miranda, jacob...otključao sam samo zaed-a?"
s vremenom, ce te obavjestiti ona tvoja tajnica da taj i taj ima nesto vazno za popricat s tobom, ili da ga nesto pati itd.
ja imam od glavnih questova skupit još 2 teammate-a, neznam vidit ću kada završim šta se tiče toga "prekratka", znam recimo da je citadel u jedinici bio velik kao omega i citadel u dvojci zajedno..ako ne i veći..
znam recimo da je citadel u jedinici bio velik kao omega i citadel u dvojci zajedno..ako ne i veći..
istina ali ,eto hvala bogu, tu je jos i illium (ako jos nisi bio tamo), nije ni on neki ogromni ali eto, malo spasava stvar
Pa i nije nešto spektakularno
Pa i nije nešto spektakularno
Pogotovo kad vidiš koliko se puta lik koji je igrao zabio u prepreke i očešao o stijene.
Ne volim inače takve misije.
Mislim da je takav koncept već bio u Jedi Knight Jedi Academy, ono kad kroz kanjon jurite na onom speeder/motoru i morate svako malo uništiti neke barikade i štitove.
Neznam jel bilo ovo,a ak je i bilo za one koji nisu vidjeli.
Njegove recenzije me nasmiju više od svih hrvatskih "humorističnih serija" + Dadilja.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1461-Mass-Effect-2
Neznam jel bilo ovo,a ak je i bilo za one koji nisu vidjeli.
Njegove recenzije me nasmiju više od svih hrvatskih "humorističnih serija" + Dadilja.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1461-Mass-Effect-2
LOL
posebno dio za planet survey.
Kako sam više puta spomenuo, ne znam kojoj pametnoj glavi u Bioware-u je palo na pamet da bi bilo zabavno s "lock, stock & two smoking barrels" space marine/commander/kick-ass likom čeprkat po planeti.
A gamepaly je tako očajno lagan da jednostavno moraš igrati na heavy/insane težini.
evo prešo na insane (jest crko sam dosta, ali je bio gušt xD)
nego da li je ona glazba u pozadini kad dođeš kod arie iz nfs, zvuči poznato...
evo da malo ozivim temu
http://www.gametrailers.com/video/kasumi-dlc-mass-effect/63466#comments_top
dlc trailer
Je na kraju bolje uništiti bazu Collectorsa ili uzeti podatke?
Uništiš - masa paragorn bodova
Sačuvaš - masa renegade bodova
Zasad uopće nije važno, ali biti će kada izađe ME3. Kao što je bilo važno uništenje ili spašavanje councila.
Zasad uopće nije važno, ali biti će kada izađe ME3. Kao što je bilo važno uništenje ili spašavanje councila.
Dobro,jedinicu nisam igral pa ne znam.
Zato je i ME2 napravljen tako. Da privuce nove igrace koje neće zanimati prica vec (pomalo glupava) akcija
Evo da vas malo pitam za savjet, mislim ponovno odigrati igru i malo sam u dilemi kojom klasom da zaigram.
U pitanju su Adept ili Sentinel (odigrao sa Vanguardom) pa ako je tko odigrao sa tim klasama pa da kaze malo svoje misljenje.
Evo da vas malo pitam za savjet, mislim ponovno odigrati igru i malo sam u dilemi kojom klasom da zaigram.
U pitanju su Adept ili Sentinel (odigrao sa Vanguardom) pa ako je tko odigrao sa tim klasama pa da kaze malo svoje misljenje.
Ja ti preporučam Adepta, ukoliko voliš biotice naravno, dok je Sentinel i tech i biotic, normalno, Adeptovi biotoci su mnogobrojnii i jači.
Meni je ta klasa nekak najbolje legla, igrao sam to i Infiltrator, ostale sam gledao po YT i Mass Effect wiki, stvarno, dosta borbi možeš proći i bez ispaljenog metka ( lift, throw, push, singularity ), stvarno je zabavno, dosta zanimljivije od "uobičajnog" napucavanja.
Evo ti i dva korisna link, možda ti pomognu pri odluci.
KOMODNO UZMI SENTINELA.
Bioticsi nisu baš jaki protiv neprijatelja sa štitovima i barijerama.tek kad ih rješiš toga se tek mogu korsitit biotici.Ako sam u krivu nek me netko ispravi.
Uglavnom kod sentinela onda možeš protiv svakog sa bioticima, ali imas samo submašinku i pištolj ( uz dodatak onih specijalnih oružja) .
Tek kasnije, sredinom igre dobiješ mogućnost još jednog oružja po želji
KOMODNO UZMI SENTINELA.
Bioticsi nisu baš jaki protiv neprijatelja sa štitovima i barijerama.tek kad ih rješiš toga se tek mogu korsitit biotici.
Warp čuda radi i izmaksiran razvaljuje štitove, a da ne govorim ako upotrijebiš neku drugu biotic moć kada i warp da se onda jačina te druge moći udvostruči.
Inače prešao 2 puta s Adeptom (Nemesis) i doslovno razvaljujem sve pred sobom. Izmaksirani Shockwave i Slam počiste sve bez ikakvog problema.
Inače prešao 2 puta s Adeptom (Nemesis) i doslovno razvaljujem sve pred sobom. Izmaksirani Shockwave i Slam počiste sve bez ikakvog problema.
Na kojoj tezini ako se sjećaš, i kako si se rješavao protivnika sa štitovima i oklopom?
Na kojoj tezini ako se sjećaš, i kako si se rješavao protivnika sa štitovima i oklopom?
Ja sam završio sa Adept i pri kraju igre sam imao slijedeće nabijeno do kraja: (Heavy) Warp, (Area) Throw i (Area, čini mi se) Reave. Naravno i onaj base skill (Biotic mastery) je bio do daske (podiže trajanje skilova, mislim da se zove Bastion).
Vukao sam skoro sve kombinacije tima sa sobom i svi su mi super.. samo sam pazio da uvijek imam jednog techa (polu-techa) uz sebe (zbog skilla overload) i to je najčešće bila Miranda. Posvetiš pažnju da pucaš s oružjem koje radi najveću štetu prema danoj meti i nema neke velike mudrolije.
Inače na kraju (The Long Walk) sam sa sobom vodio Legion i Thane i oba su imali equipane snajpere (Legionov widowmaker je ooopaki) i bilo je "walk in the park". Snajperi su skidali biotic/shield/armor u trenu, svi ostali su ginuli čim bi glavu pomolili.
inače, ako nisi znao, dok imaš na nišanu neku metu, stisneš tipku (po defaultu) "q" ili "e" i tvoji pajdaši će je napucavati. To mi je bilo jako zgodno kod zadnjeg Boss-a.