Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Mass Effect 2
Paolo2612 kaže...
Elles D. kaže...

Možda da sam ga poslao natrag da otprati spašenu ekipu s Normandije, možda bi još bio živ. Sad bar imam što probati u idućem prolazu :)

Da, mislim da nije imao šanse - ja sam Grunta i Garrusa poveo sa sobom, a Zeeda poslao s spašenim ljudima natrag.

Uglavnom odabir likova ide ovako:

Odabir inžinjera

Dobar odabir: Tali ili Legion
Loš odabir: Bilo koji drugi odabrani će dobiti metak u glavu kada budete na silu zatvarali vrata. Isto vrijedi i za Tali i Legion-a ako nisu odani

Odabir vođe tima
Dobar odabir: Garrus, Jacob ili Miranda
Loš odabir: Odabir bilo kog drugog rezultira smrću inžinjera

Odabir za držanje barijere
Dobar odabir: Samara/Morinth ili Jack.
Loš odabir: Svi ostali. Jedan član bude odnesen od Collectora kada barijera popusti.

Odabir vođe tima2
Dobar odabir: Garrus, Jacob ili  Miranda

Loš odabir: Bilo koji drugi. Postoji mogućnost da vođa pogine kada bude pogođen u trbuh (ostaje živ ako je odan, također Miranda neće čak i ako nije odana).

Pratnja do Normandy-a  

Dobar odabir: Mordin - osigura mu preživljavanje. Na hold the line su mu šanse puno manje

Loš odabir: Bilo koji član koji nije odan (uključujući i Mordin-a) - umrijeti će, a i povući nikog/nekog/cijelu posadu.

Finalna Borba

Dobar odabir: Mordin, Jack, Legion, Tali - nisu toliko dobri u obrani i upravo je najveća šansa da će možda netko od njih umrijeti na branjenju linije gdje su ostali članovi koji ne idu s vama

Loš odabir: Bilo tko koji nije odan. Tko nije odan a u timu je pogine kada se na kraju urušava collector baza

dva put sam prošao igru, prvi put na normal + paragon soldier kao muško drugi na veteran + renegade vanguard kao žensko, sad pokušava m na insanity.

uglavnom svi likovi prežive ako imaju loyalty i ako su kupljeni svi upgrade za ship.

''how yes no''
17 godina
mierda-del-torro kaže...

dva put sam prošao igru, prvi put na normal + paragon soldier kao muško drugi na veteran + renegade vanguard kao žensko, sad pokušava m na insanity.

uglavnom svi likovi prežive ako imaju loyalty i ako su kupljeni svi upgrade za ship.

Ovo boldano upravo ja igram - ali počinjem od početka ie. ME1. Jane Sheppard XD

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Moj se lik zvao Chuck Shepard :D U prvom ME sam htio dati ime Chuck Norris, ali posto nisam mogao mijenjati prezime stavio sam samo Chuck.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Moj se lik zvao Chuck Shepard :D U prvom ME sam htio dati ime Chuck Norris, ali posto nisam mogao mijenjati prezime stavio sam samo Chuck.

Pa nemožeš mu dati ime Chuck Norris, jer onda on nebi nikad ni umro niti bi ga oni oživjeli. A Collectorsi niti nebi došli, ipak je Chuck najjača sila u svemiru. Smijeh

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ljudi na onom planetu Citadel kako doći do Councila?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

S onim vozilima.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

S onim vozilima.

Gdje da odem?

Kada krenem na Presidium igra se zamrzne može li mi neko pomoći?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 18:47 (fareee).
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

S onim vozilima.

Kojim vozilima? Imam ponudjeno "presidium" i mogu samo u human ambasadu doc i to je to. Council nisam vidio niti sam prico. Šta se moze?

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
WItcher kaže...

S onim vozilima.

Kojim vozilima? Imam ponudjeno "presidium" i mogu samo u human ambasadu doc i to je to. Council nisam vidio niti sam prico. Šta se moze?

Ne može.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Mass Effect 2

Council memberi (asari,salarian i turian) ti se pojave u presidiumu kod ovog andersona kao hologrami.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Council memberi (asari,salarian i turian) ti se pojave u presidiumu kod ovog andersona kao hologrami.

Meni se uopće nisu pojavili u 2 puta što sam prešao igru.

O čemu to ovisi da se pojave?

17 godina
Paolo2612 kaže...
Hyperion kaže...

I meni su se pojavili.

Kad negdje na početku pričaš s Ilussive manom možeš ga pitati žašto ljudi ne traže pomoć kod Councila. Mislim da je to povezano pa kod Andersona opet imas tu opciju, pitat councile za pomoć ili reći da ti nisu poterbni. Takodjer možeš opet postati spectre što ti pomogne kod misije za Thane-a kad dispituješ Mouse-a. (Ne moraš ga silom natjerati da progovori već kad mu se pojavi odvjetnik kažeš da si Spectre)

17 godina
neaktivan
wyks kaže...
Paolo2612 kaže...
Hyperion kaže...

I meni su se pojavili.

Kad negdje na početku pričaš s Ilussive manom možeš ga pitati žašto ljudi ne traže pomoć kod Councila. Mislim da je to povezano pa kod Andersona opet imas tu opciju, pitat councile za pomoć ili reći da ti nisu poterbni. Takodjer možeš opet postati spectre što ti pomogne kod misije za Thane-a kad dispituješ Mouse-a. (Ne moraš ga silom natjerati da progovori već kad mu se pojavi odvjetnik kažeš da si Spectre)

Vjerovatno je ovakva stvar - ako si spasio council se možeš sastati s njima, a ako nisi ne možeš.

I možeš mu reći da si Spectre ako imaš visoki renegade - bez obzira na ovo gore.

17 godina
Paolo2612 kaže...

Vjerovatno je ovakva stvar - ako si spasio council se možeš sastati s njima, a ako nisi ne možeš.

I možeš mu reći da si Spectre ako imaš visoki renegade - bez obzira na ovo gore.

Pa normalno.

I ako igraš bez importanog save-a iz jedinice jer je spašavanje Councila kanonska radnja.

Ovo za renegade nisam znao jer sa prešao isključivo s Paragon radnjama. A ionako ako igraš renegade vjerojatno ćeš ga istući.

Ali mislim da je u svakom slučaju dobro opet postati Spectre, jer će možda u 3 dijelu imati nekog utjecaja, a i nisam vidio neke loše posljedice u ME2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 21:01 (wyks).
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Pomoć?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

iskreno, jel zaslužuje ta igra 9.5/10 (prema Gamespotu)??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Hyperion kaže...

Pojave se samo ako igraš sa saveom od jedinice i ako si ih spasio u jedinici. Ako igraš sa novim likom onda igra uzima kao da ih nisi spasio u jedinici.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
the economist kaže...

Ovisi koga pitaš. Za Gamespot očito da.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
protjeran
the economist kaže...

Subjektivno meni najrealnija recenzija i ocjena

http://www.crovortex.com/recenzije/igre/igra-103-Mass_Effect_2.html

Posebno mi se sviđa komentar jednog čitatelja s kojim se apsolutno slažem

"Priča je presporedna. Da li je zanimljiva? Jest, i zanimljiva i zarazna, ali bolja od jedinice? Ne, nije, jer ovdje vladaju side questovi, ne vlada glavni quest, dok u jedinici glavni quest je daleko veći od ovoga u dvici"

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 1:35 (Prince-Artas).
17 godina
Prince-Artas kaže...
the economist kaže...

Subjektivno meni najrealnija recenzija i ocjena

http://www.crovortex.com/recenzije/igre/igra-103-Mass_Effect_2.html

Posebno mi se sviđa komentar jednog čitatelja s kojim se apsolutno slažem

"Priča je presporedna. Da li je zanimljiva? Jest, i zanimljiva i zarazna, ali bolja od jedinice? Ne, nije, jer ovdje vladaju side questovi, ne vlada glavni quest, dok u jedinici glavni quest je daleko veći od ovoga u dvici"

Recenzija je zbilja puno objektivnija nego ostale.

Igra nikako ne zaslužuje tu ocjenu no kada bi se na nju gledalo zasebno, bez utjecaja prvog dijela, tebala bi dobiti 8,5/10.

To retardirano skeniranje planeta i dalje mi je veliki "fail" i to je možda najočitiji primjer produžavanja igre za par sati.

Stvarno ne kužim kako su ljudi prešli preko toga, a svi su se žalili na Mako. Te side misije nisi trebao raditi a sad su igrača prisilili da po par sati "rudari" po svemiru.

Što stvarno ti developeri misle da će jednom igraču biti zabavno provest 15-ak minuta stiskajući desni klik na generičnom planetu i opet tako poslije svake misije.

Ja vjerujem da je puno igrača jednostvano pustilo da im pogine cijeli tim samo zato jer im se nije dalo tražiti "zlato u kaliforniji" za upgrade broda. Još je to i gore kad znas da će sve to imati utjecaja i na 3. dio.

Moja ocjena, zbog "rudarenja" ,kratke priče koja nema onaj epic osječaj (kao ME1) te užasno loših side misija i zbog potpunog izbacivanja punokrvnih RPG elemenata igre; iznosi 75. Kad bi se gledala kao zasebna igra onda 85 jer ipak kad se na ratnom brodu na misiji spašavanja Zemlje moraš osobno uhvatiti krampa i lopate preko toga se baš i ne može prijeći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 2:43 (wyks).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Normandy je kao najbolji brod, a nema funkciju za hranjenje tih prokletih ribica koje su mi sve pocrkle.

U vezi ocjennjivanja - mislim da ste prestrogi. Jedan Crysis zaslužuje 7, MW2 isto(iako mu svi daju više, ne znam koga vraga vide u 4 sata sp-a, mp nisam igrao), ali ME je PUNO bolja igra od te dvije zajedno. Zato svugdje dobiva 9.

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 10:30 (Horagio).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Normandy je kao najbolji brod, a nema funkciju za hranjenje tih prokletih ribica koje su mi sve pocrkle.

Ima, ima :)

A možeš i dogovoriti da ti netko drugi hrani ribe.

17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
Horagio kaže...

Ima, ima :)

A možeš i dogovoriti da ti netko drugi hrani ribe.

Znam kako se hrane ribe :) Znao sam ovo i za Kelly, ali tek poslije... Svejedno, retardirano je što moraš stisnuti gumb.

17 godina

Meni je to zgodan detalj. Kao i skupljanje maketa brodova - i kupovanje knjiga na planetima.

Nešto što druge igre definitvno nemaju.

17 godina
Horagio kaže...

U vezi ocjennjivanja - mislim da ste prestrogi. Jedan Crysis zaslužuje 7, MW2 isto(iako mu svi daju više, ne znam koga vraga vide u 4 sata sp-a, mp nisam igrao), ali ME je PUNO bolja igra od te dvije zajedno. Zato svugdje dobiva 9.

Crysis bar 9/10, što se mene tiče...

Crysis me zabavljao mjesecima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 21:13 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Horagio kaže...

Crysis bar 9/10, što se mene tiče...

Crysis me zabavljao mjesecima.

Kako koga... Opet, stvar ukusa. Smatram da je služila samo da pi pokazala moć enginea. Ja ju vrtim sve na low s 30-ak FPS-a i grafika u HL2 mi bolje izgleda. Da je zabavna, je, ali samo prvih pola sata, dalje je sve isto... Slično ko i ona SW igra...

17 godina
Horagio kaže...

Kako koga... Opet, stvar ukusa. Smatram da je služila samo da pi pokazala moć enginea. Ja ju vrtim sve na low s 30-ak FPS-a i grafika u HL2 mi bolje izgleda. Da je zabavna, je, ali samo prvih pola sata, dalje je sve isto... Slično ko i ona SW igra...

Igranje cryisa na low sigurno nije zanimljivo. Da igraš na very high i 30 fps-a (kao ja) promjenio bi mišljenje tu HL2 nemože ni prismrdit što se tiče grafike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 22:01 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Osim grafike ne vidim što je tako super u crysisu. Sve je već viđeno u farcryu. Moći odjela nisu nešto posebno, a kad i to maknemo ostane jedan jedva prosječni shooter. Priča je sranje2. I to je to, nema se što baš pričati o toj igri, jer se nema ni o čemu pričati. Da nema fenomenalnu grafiku, igra bi bila zaboravljena za manje od godinu dana.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
zoran010 kaže...

Osim grafike ne vidim što je tako super u crysisu. Sve je već viđeno u farcryu. Moći odjela nisu nešto posebno, a kad i to maknemo ostane jedan jedva prosječni shooter. Priča je sranje2. I to je to, nema se što baš pričati o toj igri, jer se nema ni o čemu pričati. Da nema fenomenalnu grafiku, igra bi bila zaboravljena za manje od godinu dana.

Pa meni je gameplay i priča dobra, neznam šta joj fali? Jest isfurano,ali čuj kao da si u filmu takvo iskustvo nisam imao ni u jednoj igri dosad. Gdje si vidio onakvu vegetaciju, potoke... Još da imaš 5.1 zvučnike ajme.

16 godina
protjeran
Mass Effect 2

Ajde malo ohladite s tim offtopicom ovo je tema o Mass Effectu 2 a ne o Crysisu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice