Možda da sam ga poslao natrag da otprati spašenu ekipu s Normandije, možda bi još bio živ. Sad bar imam što probati u idućem prolazu :)
Da, mislim da nije imao šanse - ja sam Grunta i Garrusa poveo sa sobom, a Zeeda poslao s spašenim ljudima natrag.
Uglavnom odabir likova ide ovako:
Odabir inžinjera
Dobar odabir: Tali ili Legion
Loš odabir: Bilo koji drugi odabrani će dobiti metak u glavu kada budete na silu zatvarali vrata. Isto vrijedi i za Tali i Legion-a ako nisu odani
Odabir vođe tima
Dobar odabir: Garrus, Jacob ili Miranda
Loš odabir: Odabir bilo kog drugog rezultira smrću inžinjera
Odabir za držanje barijere
Dobar odabir: Samara/Morinth ili Jack.
Loš odabir: Svi ostali. Jedan član bude odnesen od Collectora kada barijera popusti.
Odabir vođe tima2
Dobar odabir: Garrus, Jacob ili Miranda
Loš odabir: Bilo koji drugi. Postoji mogućnost da vođa pogine kada bude pogođen u trbuh (ostaje živ ako je odan, također Miranda neće čak i ako nije odana).
Pratnja do Normandy-a
Dobar odabir: Mordin - osigura mu preživljavanje. Na hold the line su mu šanse puno manje
Loš odabir: Bilo koji član koji nije odan (uključujući i Mordin-a) - umrijeti će, a i povući nikog/nekog/cijelu posadu.
Finalna Borba
Dobar odabir: Mordin, Jack, Legion, Tali - nisu toliko dobri u obrani i upravo je najveća šansa da će možda netko od njih umrijeti na branjenju linije gdje su ostali članovi koji ne idu s vama
Loš odabir: Bilo tko koji nije odan. Tko nije odan a u timu je pogine kada se na kraju urušava collector baza
dva put sam prošao igru, prvi put na normal + paragon soldier kao muško drugi na veteran + renegade vanguard kao žensko, sad pokušava m na insanity.
uglavnom svi likovi prežive ako imaju loyalty i ako su kupljeni svi upgrade za ship.