Da li neko zna kako doći do onoga čovjeka na Citadelu sa kojim trebam srediti sastanak?
Mišliš Mouse-a za Thane-ov zadatak?
On je na Level 28 na Citadel Ward-u kraj Rodam Expeditions (onaj turian što ima prodavaoncu oružja).
Da li neko zna kako doći do onoga čovjeka na Citadelu sa kojim trebam srediti sastanak?
Mišliš Mouse-a za Thane-ov zadatak?
On je na Level 28 na Citadel Ward-u kraj Rodam Expeditions (onaj turian što ima prodavaoncu oružja).
Ako misliš na onu situaciju kad je optužena ona Quarian-ka: odi razgovarati u onaj dućan preko Sirta Foundation-a (mislim da je Salarianac vlasnik). Imat ćeš opciju u razgovoru gdje ga pitaš da li zna išta o tome. Neću ti spoilati što će ti reći.
Ako misliš na onu situaciju kad je optužena ona Quarian-ka: odi razgovarati u onaj dućan preko Sirta Foundation-a (mislim da je Salarianac vlasnik). Imat ćeš opciju u razgovoru gdje ga pitaš da li zna išta o tome. Neću ti spoilati što će ti reći.
To je ono kad onaj kepec optuži Quarianku da je krala, sjećam se toga, no mislim da to nije ono na što je Šef ciljao.
@Šef, slikaj SS questa pa da vidimo.
Ne znam, meni se čini da jest. Znam da mi je pisalo (u tom questu) da treba razgovarati s nekim C-sec časnikom, a zapravo je trebalo napraviti ovo što sam ja napisao. I sam sam dugo to tražio...
A ako nije, neka baci SS pa ćemo vidjeti o čemu je riječ.
Ne znam, meni se čini da jest. Znam da mi je pisalo (u tom questu) da treba razgovarati s nekim C-sec časnikom, a zapravo je trebalo napraviti ovo što sam ja napisao. I sam sam dugo to tražio...
Baš to trebam napravit, a mislim da sam pričao sa svima na Citadelu, neznam s kime bih više pričao
Baš to trebam napravit, a mislim da sam pričao sa svima na Citadelu, neznam s kime bih više pričao
Na istom katu gdje si nabasao na ono troje, nalazi se jedan dućan ( odnosno nekoliko njih, no u jednom je tiop koji ti treba ), posjeti svaki dućan na tom katu i porazgovaraj sa svakim prodavačem o svemu, jedan od njih će ti ispričati kako je našao neku lovu itd...
Uglavnom, nakon razgovora se vrati do ono troje što se svađaju, porazgovaraj sa njima, prestraši kepca i gotovo quest.
A ako si imao Tali u ekipi kad si sreo nepravedno optuženu quarijanku...vidio si njezinu opaku stranu I am Tali...........
To mi je totalno cool....,a jesi slušao razgovor quarijanke i turianca malo dalje...Igra je naprosto puna takvih razgovora, komentara, scena...ono jednostavno moraš zastati...
poslušati...i dobro se nasmijati jedino dragon age ima nešto slično...ali ovo je nenadmašno...
To mi je totalno cool....,a jesi slušao razgovor quarijanke i turianca malo dalje...Igra je naprosto puna takvih razgovora, komentara, scena...ono jednostavno moraš zastati...
poslušati...i dobro se nasmijati jedino dragon age ima nešto slično...ali ovo je nenadmašno...
A kakva će tek biti trojka? Sigurno nešto neviđeno, držim fige. Nesmijem tako govorit da nebi imao prevelika očekivanja pa da nakraju bude razočaranje kao FarCry 2
Sinoce presao....svi ostali zivi.....odhebo Jack i ona mi uletila u kabinu...katastrofa + treba se plakala kao kisa....hehehe...a neka kao HC treba!
Danas mozda budem poceo ispocetka ako cu imati volje....posto sam odabrao da cu samo nastavit igrat dalje.
Sinoce presao....svi ostali zivi.....odhebo Jack i ona mi uletila u kabinu...katastrofa + treba se plakala kao kisa....hehehe...a neka kao HC treba!
Danas mozda budem poceo ispocetka ako cu imati volje....posto sam odabrao da cu samo nastavit igrat dalje.
Dokaz.
Stvarno? Vidiš to nisam vidio...morat ću probati...xd
Dokaz.
Imam svaki save pa ako hoces kao dokaz mozes to dobit...jedno 40-ak saveova.
Hoces zadnji save? Ili hoces save sada kada nastavljam igrat gdje se vidi da su svi na broju?
Osjecam se ko seljak sto nisam ostavio charactera iz mass effect 1. Kako mi je bilo krivo :) Sad mi dodje da obije preigram opet, samo s drugim klasama. Bio sam soldier u prvom i engineer u drugom. Kontam da instaliram opet me1 i uzmem nekog biotica.
Ma ja cu sada samo nastavit igrat......i cekati neki DLC ili nesto sl.
Mozda sam i neku misiju zaboraio pa cu je sada rijesit.......ali ne kuzim u cemu je problem sto je sva ekipa ostala citava!?
U cijev sam poslao Tali, a samnom je cijelo vrijeme bila Jack i Legion dok je barijeru drzala Samara i to je sva mudrolija.
Svi u ekipi su mi bili "loyal"......pa je mozda to razlog...nemam pojma.
Nisam sve unistio na kraju vec sam sacuvao podatke.....no mislim da to nije bas ok potez posto mi je onaj lik na kraju cudan pogled imao u ocima....hehehe....
No kao sto rekoh....nastavljam igrat i ako hocete dokaz mogu vam dat screenshot trenutne igre dok je pocnem igrat...tj. moze vec danas navecer posto sada idem malo odmorit na cca sat vremena.
I da....netko je rekao da ti se otvore novi planeti dok sve istrazis....nije istina jer sam sve presao i nista novo nisam dobio....nikakve planete ni nista, samo par nekih anomalija sam naisao i skupio more minerala i svega ostaloga.
Ako nekome treba save od igre prije zadnjega fighta ili nesto neka se javi jer mislim da imam sve te zadnje saveove tj. nisam bilo stalno udarao po F5.
Ili jos bolje......ako netko hoce save od igre sada kada je nastavljam igrat....nije mi problem napraviti upload.
Upravo završio na veteral težini - 39 sati igre. Nažalost, Mordrin mi je poginuo na kraju :(
Sad palim ME1, igrati ću s novim likom tako da pređem oba nastavka kao 100% renegate - da vidim razlike.
Upravo završio na veteral težini - 39 sati igre. Nažalost, Mordrin mi je poginuo na kraju :(
Sad palim ME1, igrati ću s novim likom tako da pređem oba nastavka kao 100% renegate - da vidim razlike.
Istina - Mordin jako često crkava.
Negdje sam čitao da kada narediš im da drže liniju u collector bazi svaki lik ima određeni broj bodova preživljavanja i da se na kraju obračunava ukupni i pojedinačni skor naspram collectora (naravno ovisi o nivou težine). Uglavnom Zaeed, Grunt, Garrus, Jacob će gotovo sigurno preživjeti jer su tenkovi, vojnici i dobri u defanzivi pa dobro čuvaju liniju, dok su oni krhkiji i koji nemaju baš dobru obranu (lagani oklop, ne rukuju jakim oružjem) su već jednom nogom u grobu - Mordin, Jack, Thane i Tali. Čini se po broju pogiblja Mordin definitivno najslabija karika...
Neki kažu da ako ga vodiš sa sobom u timu (dakle da ne čuva liniju) je jedini način da ga održiš živim kroz collector bazu na većim težinama.
Možda da sam ga poslao natrag da otprati spašenu ekipu s Normandije, možda bi još bio živ. Sad bar imam što probati u idućem prolazu :)
Da, mislim da nije imao šanse - ja sam Grunta i Garrusa poveo sa sobom, a Zeeda poslao s spašenim ljudima natrag.
Stvarno? Vidiš to nisam vidio...morat ću probati...xd
Hehehe.....ako hoces nadem ti neki save pa probaj od tu krenit!
Možda da sam ga poslao natrag da otprati spašenu ekipu s Normandije, možda bi još bio živ. Sad bar imam što probati u idućem prolazu :)
Da, mislim da nije imao šanse - ja sam Grunta i Garrusa poveo sa sobom, a Zeeda poslao s spašenim ljudima natrag.
Uglavnom odabir likova ide ovako:
Odabir inžinjera
Dobar odabir: Tali ili Legion
Loš odabir: Bilo koji drugi odabrani će dobiti metak u glavu kada budete na silu zatvarali vrata. Isto vrijedi i za Tali i Legion-a ako nisu odani
Odabir vođe tima
Dobar odabir: Garrus, Jacob ili Miranda
Loš odabir: Odabir bilo kog drugog rezultira smrću inžinjera
Odabir za držanje barijere
Dobar odabir: Samara/Morinth ili Jack.
Loš odabir: Svi ostali. Jedan član bude odnesen od Collectora kada barijera popusti.
Odabir vođe tima2
Dobar odabir: Garrus, Jacob ili Miranda
Loš odabir: Bilo koji drugi. Postoji mogućnost da vođa pogine kada bude pogođen u trbuh (ostaje živ ako je odan, također Miranda neće čak i ako nije odana).
Pratnja do Normandy-a
Dobar odabir: Mordin - osigura mu preživljavanje. Na hold the line su mu šanse puno manje
Loš odabir: Bilo koji član koji nije odan (uključujući i Mordin-a) - umrijeti će, a i povući nikog/nekog/cijelu posadu.
Finalna Borba
Dobar odabir: Mordin, Jack, Legion, Tali - nisu toliko dobri u obrani i upravo je najveća šansa da će možda netko od njih umrijeti na branjenju linije gdje su ostali članovi koji ne idu s vama
Loš odabir: Bilo tko koji nije odan. Tko nije odan a u timu je pogine kada se na kraju urušava collector baza
Meni IFF Reaper bila jedna od laganijih misija. Nisam poginuo niti jedanput, valjda zato jer igram sa Vanguardom.
Sad upravo na zadnjem djelu ( Omega 4 Relay ) pa ćemo vidjeti kako će se na kraju stvari odvijati.
@Paolo2612 hvala na infu, trebat će mi. Neću dozvoliti da mi itko umre.
Evo ja došao do onoga dijela kada sam recruitao Assassina.Odoh vidjeti kakve su šanse sa Mirandom.
ME2 mi je dobar, nekako su svi elementi bolje povezani u cijelu priču, ali ima i (po meni) određenih nedostataka koji su bolje rješeni u ME1.
Daklem, moje neko viđenje igre:
Puno bolje su uvukli neke elemente u priču (npr. Paragon bodovi sada glume charm, što ih više dobiješ to je veći charm level; Renegade->intimidate). Planet survey je sada minigame (koji dosadi nakon nekog vremena.. Čini mi se da 50+% vremena cijele igre skeniram planete.. nekome se možda sviđa, ali meni je postalo bezveze i to nije posao za Commander Šeperda).
Dijalozi više nisu samo: izaberi gornji za +Paragon, donji za +Renegade, već ako se nešto krivo izabere u određenom trenutku onda se lik ili uvrijedi ili sve ne završi kako bi trebalo. (to u određenim situacijama može značiti i neuspjeh misije... -> Treba često snimati pozicije)
Odlično mi je što određene misije daju dodatne opcije u dijalozima ako u tim ubacite određene članove. Ti likovi će tada dodatno komentirati i sudjelovati u razgovoru s protagonistima misije. Ako ih ne povedete sa sobom, onda ćete biti uskraćeni za taj dio (nije nešto ali pridonosi boljem uvlačenju u priču). Nešto slično se pokušalo u ME1 ako se sjećate misija kada se neki od članova tima koji su ostali na brodu "teleportirao" u međuscenama kako bi nešto izjavio ili sudjelovao u dijalozima. Sad je to bolje rješeno, ali ti se nikad ne sugerira koji članovi imaju "nešto za reći" u određenoj misiji. Nema druge nego ili igrati više puta sa različitim timom ili čitati guide.
Završetak neke misije znači i automatsko odlaženje na brod (ovo je bezveze i bolje je rješeno u ME 1), znači treba pripaziti da se sve pobere i poloota a tek onda treba krenuti u finalizaciju misije. To također znači da moram više puta dockat na neku od stanica (one koje imaju više misija, poput Omega stanice i sl.). To me iritira.
Eh da.. još o Exploration i survey: Brod sada ima određenu količinu goriva za putovanje unutar sazviježđa i "probes" za skeniranje, što je fora za "ufuravanje u priču" i daje određenu dozu realnosti. Ali to znači da se moraš voziti tamo-amo između refueling station (koji je uvijek samo jedan u cijelom sazvježđu) i sistema koji se trenutno analizira. Goriva ima uvijek dovoljno, ali Probe se troše poprilično. U ovisnosti koliko planeta ima u sistemu, moram kupovati nove probe jedno 2-3 puta dok ne završim analizu cijelog sistema. C'mon... taj dio stvarno nije bio potreban. već me dovoljno iritira da moram potrošiti 5-10minuta za analizu svakog planeta i još se moram vozikat.
Dobra stvar je što se rezultat surveya (iliti analize) troši na upgrade-ove broda/oružja/opreme i sl. To doprinosi boljem uvlačenju u priču (za razliku od ME 1 gdje su minerali bili samo nešto da se skuplja i dovrši kao sekundarna misija).
Fora mi je i interakcija tijekom nekih cut-scena (paragon i renegade action), a malo mi smeta što te priča toliko brzo goni dalje da imam osjećaj kao da ću igru proći za 3 puta manje vremena nego za ME1.
Malko mi smeta što je napravljena više "akcijski", a manje "RPG"ovski, ali je to samo moj subjektivni dojam. I po tome mi se više sviđa ME 1.
Također, malo je previše Fatalna (oni koji su je već prošli ili su na samom kraju, znaju što mislim).
@Zura,
još samo da možeš kupovati i prodavati te resurse/minerale...to bi upotpunilo doživljaj, a i kasicu
i nadam se da u Me 3 budu vratili RPG elemente, a možda ih i unaprijedili u odnosu na jedinicu
do sada nisam uopce imao na što potrošiti "budžet" koji skupljam ko hrčak. Uzfalilo mi je para na samom početku igre odmah na Omega stanici pa nisam mogao kupiti sve iz svih dućana. Ali poslije, većinu upgrade-ova nađeš (salvage-aš) tijekom misija, nakon analize polovice sistema već imam toliko materijala da neznam što bi s više s njima (dobra ideja da ih se može prodati, ali da barem ima nešto zgodno da se može kupiti osim upgrade elemenata :) )
daj samo da vrate "onaj" RPG filing. ::cross fingers::
Pa osim par upgradeova i nemas sto kupiti. Imas one makete, hrčka i ribice koje su mi crkle jer sam zaboravio nahraniti (negdje sam procitao da ce mi ih "tajnica" Kelly hraniti kad se "bolje" upoznamo pa nisam obracao pozornost na njih). Survey planeta mi je pomalo glupav jer ako je to bila najvaznija misija Cerebrusa zasto mi nisu poslali resurse nakon svake misije, mislim ipak je to vojna misija a ne rudarska.
EDIT
Cijela glavna misija se svodi na okupljanje ekipe i njihove back story misije. To sam ionako radio u svim RPG-ovima (KOTOR)
Side missions mi bas i nisu dobre. Ima dosta misija gdje je početak i kraj misije u istoj sobi. Kod nekih je dosta samo imati dosta Paragon/Renegade pointsa i skroz Upgrade-an Combat Mastery kod soldiera (sto sam ja igrao). Ako te misije ostavite za kraj kad ste levelani do kraja rjesiti cete ih samo charismom ili intimidateom tj. razgovorom. Pogotovo one misije na Illiumu
Evo patch 1.01:http://social.bioware.com/page/me2-patches