Manja pa veća ????

poruka: 4
|
čitano: 1.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Manja pa veća ????

Neki dan sam skinuo Crysis Warhead koji ma 5,91 Gb ,a danas nađem  da ima 7,16 Gb. Skinuo sam i Pure koji ima 4,28 Gb a dans gledam da ima 5,29 Gb .

Dali ima razlieke u igri ?

Zbog čega je jedna manja a druga veča , dali to utjeće na igrivost i zahtjevnost igre ?

Dali je to isti k.. drugo pakovanje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Manja pa veća ????

zavisi jel si skinuo multilanguage verziju il obicnu...a to se ne smije spominjat da skidas a nit radit :)

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,20 , Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Manja pa veća ????

Ne, u većoj verziji igre imaš dodatne skrivene nivoe... Smijeh

One igre manje veličine su ripane igre, tj. pirat je obradio igru, možda je uklonio neke nepotrebne stvari (najčešće više jezika ili nepotrebne filmiće), a najčešće se radi samo o velikoj kompresiji podataka...

To rade zato što se igra na taj način brže skine, a i nemaju svi flat, tako da neki moraju paziti na količinu prometa...

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Manja pa veća ????

ništ ti to ne znači.To ti ovisi o creckeru,kak ju je zripal.recimo od Skulpture su ti igre i do 70% manje po veličini za skinut,a igra ti je cela i to u više jezika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice