Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 86.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Mafia 3

Instaliraj Visual C++ redistributable 2015, ili ako ne ide, napravi update windowsa i probaj ponovo...meni je to rjesilo problem

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Kao što sam napisao. Misije su na principu ubisoftovih open world igri.

Hvala, ovo mi je dovoljno da igru zaobiđem u širokom luku.

Grafika mi i nije toliko bitna, bugove bih preživio, ali gore navedeno .. ne bi išlo.

Split your lungs with Blood and Thunder
13 godina
Mafia 3

Ovo sam morao snimiti, svaka čast za AI s bogatim rječnikom: https://streamable.com/vgxa

Mogu shvatiti da se za neke usputne stvari ne radi detaljan voice acting, razumljivo, ali onda ne staviš likove da sto puta u minuti ponavljaju istu rečenicu.

Tako silno želim da mi se ova igra svidi i da je odigram do kraja, a igra se trudi svim silama da mi to ne dopusti. Na kraju krajeva i platio sam je, ali ovako se još u životu nisam opekao. Jednom mi je valjda bilo suđeno. Za ovako nedovršen proizvod još nikad nisam dao full cijenu. Cijelo vrijeme dok igram primjećujem nekakve placeholdere i pomislim: "Ovdje je 100 posto bilo zamišljeno još stotinu drugih stvari, ali oni jednostavno ništa od toga nisu stigli napraviti i netko je presjekao i rekao idemo s ovim van, pa što bude."

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Q-Tip kaže...

Ovo sam morao snimiti, svaka čast za AI s bogatim rječnikom: https://streamable.com/vgxa

Mogu shvatiti da se za neke usputne stvari ne radi detaljan voice acting, razumljivo, ali onda ne staviš likove da sto puta u minuti ponavljaju istu rečenicu.

Tako silno želim da mi se ova igra svidi i da je odigram do kraja, a igra se trudi svim silama da mi to ne dopusti. Na kraju krajeva i platio sam je, ali ovako se još u životu nisam opekao. Jednom mi je valjda bilo suđeno. Za ovako nedovršen proizvod još nikad nisam dao full cijenu. Cijelo vrijeme dok igram primjećujem nekakve placeholdere i pomislim: "Ovdje je 100 posto bilo zamišljeno još stotinu drugih stvari, ali oni jednostavno ništa od toga nisu stigli napraviti i netko je presjekao i rekao idemo s ovim van, pa što bude."

zalosno za 60€ na sto si ti bacio novce

12 godina
neaktivan
Mafia 3

Da je Mafia II imala malo duzu pricu i nesto side misija mogla je bit cudo. Najjace mi je ovo s nedostatkom dima u III i ogledalo 

Just when i thought i was out..they pull me back in...

1 0 hvala 0
13 godina
dreadmoore kaže...
Q-Tip kaže...

zalosno za 60€ na sto si ti bacio novce

Jbg, kupujem sve igre, ne piratiziram, a ovo sam uzeo na temelju Mafije I i II i zajebao se. Ne događa se često, bit ću pametniji drugi put. Srećom nije 60 EUR, platio sam 33 EUR, ali svejedno...

13 godina
Mafia 3

Ovo su oblaci u jednoj AAA igri u 2016. godini.

GIF u 16 boja bi vjerojatno bolje ispao.

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Mafia 3

I onda mi se place za piratluk. Pa sta da dam 60 eura za igru koja je nahajpano smece? Skinem, vidim jel mi se svidja i onda kupim original. Ovako na slijepo nikad vise, nikad.

2 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Šteta 40gb na 5mbita netu :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

ok ima i za manje g2 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Inače nemam neka očekivanja od igri više, ali mi je stvarno žao što je Mafia 3 toliko loša.
Mafija 1 mi je jedna od najdražih igri ikada. Dvica mi je više nego dobra, iako ne na razini jedinice.
Stvarno sam razočaran sa tricom... Očekivanja kao da idem kupiti Mercedes s klasu novu, na kraju dobijem trokolicu sa super radijom.
Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Osim loših tekstura igra je izvrsna. Po meni u razini jedinice koju sam obožavao...daleko bolja od dvojke. Priča je jako dobra, muzika i ostatak zvuka je jednostavno fenomenalan i najvažnije izvrsna atmosfera. Preformanse na optimumu( low) 50-60 fpsa u gradu pri vožnji, 60+ pri napucavanju u zatvorenim prostorima, ide sasvim glatko. Za sada ni jedan bug ili rušenje.

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
XXX kaže...

Osim loših tekstura igra je izvrsna. Po meni u razini jedinice koju sam obožavao...daleko bolja od dvojke. Priča je jako dobra, muzika i ostatak zvuka je jednostavno fenomenalan i najvažnije izvrsna atmosfera. Preformanse na optimumu( low) 50-60 fpsa u gradu pri vožnji, 60+ pri napucavanju u zatvorenim prostorima, ide sasvim glatko. Za sada ni jedan bug ili rušenje.

svatko ima svoj ukus očito...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Pa gdje je tu problem ako ima ? Inače ne pljuju svi igru

http://adria.ign.com/mafia-3/9064/review/mafia-3-recenzija

Ima i vrlo detaljan recenzija pa koga zanima neka si pogleda

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 22:32 (XXX).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Mafia 3

U ovoj igri valjaju likovi, glasovna gluma, cutscene i priča. Gameplay i ostalo nula.

1 0 hvala 0
15 godina
Mafia 3

Ovaj patch za 60 fps je uvelike olakšao igranje mafi-e 3 super radi sad.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Mafia 3

danas malo duze igrao i protivniki su stvarno retardirani, cuju da se negdje puca i onda svi istim putem dolaze do mene, onda stalno neka svijetlost pa tama u gradu se pojavljuje, ko da neko pali gasi sunce, i na kraju propali auto nekoj zeni stoji pored njega i gleda ga, probao ja uci u njega i nemozes ga voziti, otisao po drugi auto i zabio se u njega, on onda iskocio iz ceste i postao leteci bolid, probao onda u njega uci i kad sam usao vratil se na cestu i vozio normalno, evo i slike brzinski slikane mobom

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 22:39 (Joky007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mafia 3
evo i letecih auta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 3

5:00 pa na dalje

Prva mafija je tražila tada najjači mogući PC i vukla se ko krepana mačka. Svejedno bila je i ostala jedna od naboljih igara ikada. Istina bila je tada i najljepša igra pa zato i taj dio najviše prebacujem trojci, loše teksture ali nije mi to toliko bitno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 22:49 (XXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...

U jebote...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
17 godina
amd freak kaže...

Mada kad razmislim bolje mogao bi ovo RELOADED riješiti, ipak je to Arxan zaštita isto ko i kod gta v :D

Eto ko da sam znao, javio se i naš dragi RELOADED sa porukom za CODEX :D

So here we are again. Another proper. And by proper we obviously mean
trolling; harassment.

Because this is what it has come to be about. Bitter and jaded old men in a
sick sort of last man standing contest, demanding that they're right, and
believing that they're in control. That everybody else is wrong and only
out to sabotage them. Pretending that their ego is so, so big, to cover that
it's so tiny as to barely be noticeable. Just waiting for the opportunity to
hawk on someone else. Desperately trying to make the claim that the other
groups release is shit: they're the true lamers, and liars to boot!

Maybe their release IS shit? Maybe their crack is in fact a potpourri of
hacked up and badly written code, "inspired" by those they claim to resent,
or straight up copied from others. Maybe they ARE indeed dishonest. Making
up rulesets that nobody agreed to, referencing them only when it suits them.
Trying to manipulate behind the curtains a concept so laughable as a
nukenet. Using updated versions of a game to make claims of bad cracks, when
the updated version was a bugfix. Or maybe they're actual shitheads, their
skulls literally filled to the brim with feces.

Or maybe... Oh damn, where was I? Right.

The CODEX release doesn't work for everybody. On certain systems and setups
the game just doesn't launch, whereas with our release, it does. No, we're
not going to help them by pointing out how and why, aka providing "proof"

The updated v1.01 game is included in our pack, but we make no claim to have
unlocked FPS, nor that this in itself might fix anything release or crack
related.

But, to top it all off, we present you with a release that contains a crack
which features an Arxan-rebuilt exe. Make of that what you will.

And most of all: Enjoy and HAVE FUN!

TEAM RLD 2016

11 godina
neaktivan
Mafia 3

No čini se da ima problema i sa RLD-om pošto DLC-ovi ne rade.

We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mafia 3

Imam problem..kad idem otvorit igru na steamu, izbaci mi onaj prozorcic di stisnem start i nakon toga mi se nista ne desava, trebalo bi uc u igru i nece. Zna tko rijesenje?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Imam problem..kad idem otvorit igru na steamu, izbaci mi onaj prozorcic di stisnem start i nakon toga mi se nista ne desava, trebalo bi uc u igru i nece. Zna tko rijesenje?

I kod mene isto, ali je problem identificiran u nedostatku nekih instrukcija za starije procesore Phenom II.

Problem je identičan kao i kod tebe, ali ti imaš noviji procesor i5 4460

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
...nme ti je odgovorio u prvom postu na ovoj stranici...probaj,trebalo bi da radi...
14 godina
Mafia 3

Moram priznati da je ova tema dosta zbunjujuća za nekoga tko se planira odlučiti kupiti igru ili ne. Od onih kojima je igra dno dna, ništa im ne radi i izgleda ko go*no, do onih koji ju čak stavljaju u rang s jedinicom i sve ima radi super nakon patcha.

Pošto sam lijen skidati "demo" verziju, onda ću ipak pričekati mjesec dva da vidim kakva će biti situacija s patchiranjem. Ako se riješe bugovi i grafički glitchevi, vjerojatno ću uzeti. Bez obzira na monotonost misija, soundtrack, priča i ovi brutalni stealth segmenti će vjerojatno biti dovoljno da potrošim pare na ovo. Taman bi i cijena mogla pasti na prihvatljivih 20-ak eura.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Iako je meni igra odlična, na stranu sa tehničlkim problemima preporuka je sačekat još koji patch da poprave onaj bug sa osvjetljenjem i razne gličeve...

Inače handling je na simulacija opcijama odličan i stvarno ne vidim zašto se hejta igru po tom pitanju!

Malo debiliranja sa autom...

*snimano FRAPSOM pa ima stutteringa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 9:05 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Iako je meni igra odlična, na stranu sa tehničlkim problemima preporuka je sačekat još koji patch da poprave onaj bug sa osvjetljenjem i razne gličeve...

Inače handling je na simulacija opcijama odličan i stvarno ne vidim zašto se hejta igru po tom pitanju!

Malo debiliranja sa autom...

*snimano FRAPSOM pa ima stutteringa...

**nemam pojma zašto se video počeo sav trest!!

Ništa FRAPS i OBS, imaš Radeona instaliraj PlaystTV (AMD Gaming Evolved u saradnji sa Raptr, ali su odvojili aplikacije) pandan Nvidijinom Shawoplayu ili još bolje Dxtory i napravi po uputstvu.

Snimam Witcher 3 720 ili 1080 sa svojim Phenomom bez lagga. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Mafia 3

Tražio sam nešto u igrini datotekama i našo sam datoteku gdje se može popravit poping ljudi i auta  te broj auta na cesti...

Nema više popinga ljudi i auta!

Evo slika di se vidi kako ovaj auto nije ishlapio već vozi i nestaje u daljini...

A i našo sam ove linije koda te sam ih editiro te sam skoro siguran da imam više ljudi i auta po cesti nego na defult postavkama!

Slika

<constant name="CrowdDistance" type="float">40.0</constant>

<constant name="MaxHumanElementsLow">20</constant>
<constant name="MaxCarElementsLowMin">10</constant>
<constant name="MaxCarElementsLow">20</constant>
<constant name="MaxParkedCarElementsLow">20</constant>
<constant name="MaxTranslocatedCarElementsLow">20</constant>
<constant name="MaxTranslocatedBoatElementsLow">20</constant>
<constant name="MaxBoatElementsLow">3</constant>

<constant name="MaxHumanElements">150</constant>
<constant name="MaxCarElements">50</constant>
<constant name="MaxCarElementsMin">25</constant>
<constant name="CarsAroundPlayerMin">10</constant>
<constant name="CarsAroundPlayerMax">20</constant>
<constant name="MaxParkedCarElements">50</constant>
<constant name="MaxTranslocatedCarElements">50</constant>
<constant name="MaxTranslocatedBoatElements">20</constant>
<constant name="MaxBoatElements">10</constant>

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Mafia 3

Ja sam ju lijepo refunda, a sad cekam da mi steam vrati pare da ih dam developerima koji zasluzuju,a ne ovima,igra im se stalno crasha i nakon unlockanih frejmova i dalje nije dobro optimizirano. Jedina mana sto treba cekati tjedan do dva da ti vrate pare ali ajde.

Nemojte me krivo shvatit igra je uredu u smislu priče, podrudili su se oko price i imaju solidne sound trackove,tako da nije sve crno ali je jednostavno ne igriva u trenutnom stadiju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 11:49 (Deklaj).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice