Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 86.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mafia 3
fila2208 kaže...

Samo nek mi netko kaže da ostatak misija neće bit kao, od8i tamo npravi nered za 15k$ pa će se pojavit neki bolid pa njega smakni i tako više manje sve?

Ako su takve neću dalje ni igrati već možda i skinuti mafiu 1 opet i prisjetiti se te igre, tih misija i te moćne igre koja je kad je izašla djelila djecu i prave gejmere...

Pogledaj si od angry joea zadnji video na temu mafia 3. 32x moraš učiniti istu stvar. repetativno do boli 

16 godina
fila2208 kaže...

Samo nek mi netko kaže da ostatak misija neće bit kao, od8i tamo npravi nered za 15k$ pa će se pojavit neki bolid pa njega smakni i tako više manje sve?

Ako su takve neću dalje ni igrati već možda i skinuti mafiu 1 opet i prisjetiti se te igre, tih misija i te moćne igre koja je kad je izašla djelila djecu i prave gejmere...

Na žalost večina misija i osvajanje teritorija je tako. Samo se mjenja što u jednom kradeš neke snimke, u drugom uništavaš kamione ili dizalicu ili drogu itd.

U principu naprave oštetiš nešto na 2 lokacije za jednog bossa, pa onda nešto na druge dvije za drugog podboss, kad ta dva podbossa riješiš ideš ubiti nadbossa i onda ti se otključa onaj glavni za taj district.

Ima par sidemisija za vita, casandru i irca ali su sve dosta slične.

Kao što sam napisao. Misije su na principu ubisoftovih open world igri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 13:45 (Jack Sparrow).
15 godina
Mafia 3

Znači na to se igra svodi, reketi i kvartovi i dosadna repetativna borba za njih s preglupim ai i super napucanom gorilom koja gazi sve od reda.

To je mafia 3?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 3

pa nije valjda takav očaj...

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Znači na to se igra svodi, reketi i kvartovi i dosadna repetativna borba za njih s preglupim ai i super napucanom gorilom koja gazi sve od reda.

To je mafia 3?

https://media.giphy.com/media/WJjLyXCVvro2I/giphy.gif

15 godina
TibzzX kaže...
Ekipa sa Phenomima: žao mi je ali odustanite. I da omoguće pokretanje ne možete igrati jer je i najjači Phenom debelo preslab. Minimum requirement je i5 2500K, i fakat ispod toga se ne može igrat ni na 30fps.
Bratić mi ima Athlon 860K, GTX 960 i 8GB rama. klokao sam mu proc na 4,2ghz ali i dalje čim uđe u grad pada ispod 30fpsa, u autu ispod 20. Proc dođe na 100% loada i jbga.

Ali phenom 965 klokan na 4.2 jede taj proc od tovga kolege za dobrano.....Pa gta 5 na ultra i full hd ide preko 50fpsa,probao battlefiled 1 beta sve na ultra full hd od 45 do 65fps-a...nije to još proc za otpis moj priatelju..pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 14:22 (galinjo24).
13 godina
neaktivan
Mafia 3

Očaj živi, nedovršen proizvod najmanje rečeno :/

Iako je Mafia 2 imala svojih mušica (premalo sidemisija, nema puno tog za radit), ta igra je remekdjelo za ovu sramotu koja bi se dopala samo mlađoj publici.

I šteta što je 2k Chezch propao pa nisu mogli raditi ovaj nastavak, ne bi sigurno ovako loše ispao. :/

tolko od mene

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

pa ovo je gore od assassins unitya, koja komedija od igre, nadam se da ce to popraviti

14 godina
Phenom je bolji ali ne dovoljno da ovu igru drži na 30.
Ne otpisujem ja Phenom, super je on za svoje godine i cijenu, ali Mafia 3 je loše optimizirano smeće. Nije problem proca, nego igre.
15 godina
Mafia 3

Ubio onog ritchiea i to je mislim to...neam volje baš igrati. Igra je dosadna, repetativna, ai je glup, prelako je djelit hedare i na hard bez aim assista.

Moram reći da sam dobrano razočaran...ljudi koji ovoj igri daju 9/10, jeste li igrali mafiu 1, doživjeli to vrhunsko gamersko iskustvo? Ja sam igrao to tada i vilica mi je ispadala na neke misije i sheme...ovo je kao neka loša kopija gta koja se izvlači dobrim cutscenama i motion captureom lica.

Moram reći da je ispod svih očekivanja, jer sam mislio da će mi ovo dat dva tjedna fore dok ne izađe bf1 da halam s dečkima.

Ne znam evo, recite što hoćete, ali mafia 2 je čak u usporedbi s ovime sjajna igra, koja isto tako je podbacila na mnogim stvarima, ali imala je ono nešto što ju je činilo dobrom mafia igrom.

Toliko od mene, hvala na čitanju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

To je mafia 3?

To je The Godfather 2 :)

Iako sam prošao Godfathere i bili su mi solidne igre, od Mafie očekujes puno više...

Ovako je ispalo da je Mafia 3 zapravo The Godfather 3.... igra c produkcije

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
11 godina
odjavljen
Mafia 3

Odustao i ja od igre. Nikakav patch ne moze pomoc ovoj da ju spasi od silne monotonije koju covjek osjeti nakon par sati igranja. Steta bas. Toliko "dobrih" igara dolazi ovaj mjsec, a moguce da ce svaka od njih biti fail kao ovo.

1 0 hvala 1
15 godina
Mafia 3

Ne sjećam se unatrag nekoliko godina igre, koja je bazično sp da me očarala da sam je odigrao kako treba.

Što je s igrama danas? 

Ok, i ja sam odrastao pa me nije lako impresionirati, ali opet, igre nemaju dušu, hrpa gigabajta cinematicsa, gameplay ispran i dosadan, bugovi ogromni.

Umjesto da gaming ide naprijed, da tehnologija bude bolja i igre kavlitetnije mi idemo u natrag. Proklete konzole i portovi s konzola!

haha proplakah haha proplakah
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 15:56 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ne sjećam se unatrag nekoliko godina igre, koja je bazično sp da me očarala da sam je odigrao kako treba.

Što je s igrama danas? 

Ok, i ja sam odrastao pa me nije lako impresionirati, ali opet, igre nemaju dušu, hrpa gigabajta cinematicsa, gameplay ispran i dosadan, bugovi ogromni.

Umjesto da gaming ide naprijed, da tehnologija bude bolja i igre kavlitetnije mi idemo u natrag. Proklete konzole i portovi s konzola!

Zato ja i slabo igram u zadnje vrijeme. Sve onako kada se najavi izgleda super ja postanem zagrizen govorim nabavit cu nabavit cu i onda kad izadje dosadno, isprano i nista posebno. U zadnjih nekoliko godina jedine igre koje su mi bile BAS dobre su Dark Souls, Witcher i GTA

15 godina
Kao da su konzole krive za ono što developeri zamisle i naprave. Gluposti. I sam kažeš da su prije igre bile bolje, a i prije su postojale konzole. PS4 je napredniji od PS2 koji je imao bolje igre. Tako da nije baš do konzola.
Na ovom forumu bi ljudi okrivili konzole i za sve ratove i glad u svijetu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mafia 3

sad mi se ovo desava 

MARIJO KOBAS

0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
Kao da su konzole krive za ono što developeri zamisle i naprave. Gluposti. I sam kažeš da su prije igre bile bolje, a i prije su postojale konzole. PS4 je napredniji od PS2 koji je imao bolje igre. Tako da nije baš do konzola.

Pa jesu na neki način. Zašto se igra radi za konzolu pa porta na pc. 

Pogledaj sportske igre, nemaš poštene na pc više. Sad mafia, prije toga cod itd itd. Sve to dolazi s konzola, a developere boli kurac za pc pa portaju kako stignu prije roka. Zapravo je kriv kapitalizam i bogate izdavačke kuće koje developere kao robove siluju da stignu do zadanog roka što ovi ne uspiju pa onda izadju poluproizvod koje naivci kupe i sami sebe uvjere da je igra 9/10.

Da se više novca i vremena uloži u proizvodnju same igre, umjesto u reklamu i hype, siguran sam da bi prodaja same igre bila bolja jer kupujem igre isključivo na temelju mišljenja malih ljudi, mojih koelga i prijatelja, a ne reviewa plaćenih stranica i youtebera.

15 godina
fila2208 kaže...
antimadridista kaže...

Pa jesu na neki način. Zašto se igra radi za konzolu pa porta na pc. 

Čija je to odluka? Možda odluka same konzole, komada hardvera? LOL.

Pa nije j*bena konzola kriva što su developeri lijeni i PC dobiva loše portove i što su same igre danas loše u 99% slučajeva. Također danas postoje i neke dobre igre (vrlo rijetko), hoćemo onda tom logikom hvaliti konzole jer je neka igra dobra? Nema mi baš smisla. Sve je do developera i uvijek će biti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 16:16 (antimadridista).
16 godina
Mafia 3

Problem u današnjim igrama je što nito ne želi smisliti ništa originalno nego samo kopiraju i prilagođavaju igru masama. Igraju na sigurno, samo kako bi se svidjelo što više ljudi i kako bi popratilo današnji standard. Nema tu da se smisli nešto novo, nekakv novi element ili mehanika u igri.

Mafia 1 nije pratila GTA niti htjela biti ta igra, Mafia 1 je bila svoja igra, originalna igra bez da kopira druge. Mafia 2 je već lagano išla stopama da kopira druge, ali je dobro to izvela jer su znali granice.

Ovaj pak nastavak potpuno potpuno prilagođena masama. Vrišti od toga kako želi biti GTA-Watch_Dogs. Imam feeling da su napravili taj svijet i onda nisu znali što bi, pa su nabacali jedno te iste misije po gradu, a to dokazuje kad vidiš kako večinu bosova hvataš po lokacijama na kojima si već prije radio misiju. Kao što je angry joe izračuno 32 puta u igri radiš jedno te istu stvar, a do kad ne dođeš do glavnog lika kojeg trebaš ubiti zaboraviš na njega jer ti igra svako malo prikazuje novog lika, a o tom glavom ni traga ni glasa.

Jednostavno igra nema originalnosti. Dodaj na tog mnogo bugova, ispranu grafiku i lošu fiziku, i neoptimiziranost i eto ti sranja. Još bi i ovo za neoriginalnost mogao progutati da su si uzeli malo vremena pa ispolirali grafiku ,optimizaciju, bugove i dodali neke funkcije i detalje sa mafie 2. Jer grad je dosta dobro napravljen i ima dosta detalja, uz gameplay iz mafie 2 progutao bi tu neoriginalnost jer je ipak gameplay najbitniji. Uz to bi imao prekrasan grad, sa dobrom grafikom koja bi samo pojačala atmosferu i dojam igre, te uvukla igrača. Ali ne oni zaseru skoro sve, a jedino što su dobro napravili je cuscene i soundtrack, te soldan grad i pucanje. Sve samo kako bi što prije izašla. Da su samo pola godine polirali neke stvari i dodavali sitnice imali bi odličnu igru. I dalje ni do koljena drugom, a kamo li prvom djelu, ali barem nebi razočarala u gotovo svim apektima kao sad.

Vjerovatno ću završiti igru jer mi je mafia najdraži SP serijal, čisto da saznam što se desilo Joeu. Ali ne vjerujem da ću ikad više upaliti, a zaboravit ću je vjerovatno za tjedan dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 16:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
Mafia 3

sramota

3 0 hvala 2
15 godina
antimadridista kaže...

Čija je to odluka? Možda odluka same konzole, komada hardvera? LOL.

Pa nije j*bena konzola kriva što su developeri lijeni i PC dobiva loše portove i što su same igre danas loše u 99% slučajeva. Također danas postoje i neke dobre igre (vrlo rijetko), hoćemo onda tom logikom hvaliti konzole jer je neka igra dobra? Nema mi baš smisla. Sve je do developera i uvijek će biti.

frende imam i ja konzole, ali smatram da su one kao takve pokvarile pc gaming na neki način, htjeli mi to priznati ili ne. Sve se olakšava, press ovo za ono, nema više neke dubine u igrama, neke priče. Sve se svodi na gameplay cutscene, sve se gura pred tebe i igra umjesto tebe a ti stisni dve tri tipke čisto da shvatiš kao da igraš.

Developeri nisu lijeni nego nemaju vremena i nisu plaćeni dovoljno da naprave i dobru igru za pc, jer su konzole bitnije i nose više profita pošto piratluk nije jak na njima, ako to ne možeš skužiti onda ok.

16 godina
steelman kaže...

sramota

Kolko pažnje je mafia 1 posvetila mnogim sitnim detaljima. Kad shvatiš da je Mafia 1 počela sa izradom 1997. i vidiš što je sve uvela skužiš kolko je igra bila napredna za svoje vrijeme. Pogledaj samo oštečenje na vozilima koje nije bilo "skriptirano" nego se svaki put na drugi način deformirao auto i na svaki udarac je reagirao.

Buka u pozadini mafie 1 isto vrhunski odrađena, koja daje dojam da si u velikom gradu. One trube, buka vozila i sl. Jednostavno ti detalji i sitnice su pojačavali atmosferu i dojam igre.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
steelman kaže...

sramota

Kolko pažnje je mafia 1 posvetila mnogim sitnim detaljima. Kad shvatiš da je Mafia 1 počela sa izradom 1997. i vidiš što je sve uvela skužiš kolko je igra bila napredna za svoje vrijeme. Pogledaj samo oštečenje na vozilima koje nije bilo "skriptirano" nego se svaki put na drugi način deformirao auto i na svaki udarac je reagirao.

Buka u pozadini mafie 1 isto vrhunski odrađena, koja daje dojam da si u velikom gradu. One trube, buka vozila i sl. Jednostavno ti detalji i sitnice su pojačavali atmosferu i dojam igre.

Nešto što nijedna igra dosad nije uspjela.

A tek onih dodatnih 20 misija nakon završetka igre...ta igra je stvarno postavila neke standarde koje mnoge moderne igre niakd nisu uspjele nadmašiti.

17 godina
Mafia 3

sjecam se postera za M1 u hackeru 1999. kao prednajava za E3 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 16:57 (4mal).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Mafia 3

sinoc skinuo probao  i izbrisao razocarenje mafia 1 je i dan danas najbolji proizvod

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Nešto što nijedna igra dosad nije uspjela.

A tek onih dodatnih 20 misija nakon završetka igre...ta igra je stvarno postavila neke standarde koje mnoge moderne igre niakd nisu uspjele nadmašiti.

Misliš na free ride extreme? Uh kako jebeno dobro je to bilo, a tek težina tih misija i raznolikost. Pratio si onog duha koji se skrivao, pa avion, pa ona bomba, pa zmaj iz vode gdje moraš spasiti žensu itd. Kao i raznolikost i automobila koje si otključao. Strava za tako staru igru. I to sve besplatno, bez DLCa.

Još sam ja kasnije ubacio oko 5gb modova u igru sa raznoraznim novim autima, osim skina su čak i zvuk promjenili, poboljšanim draw distanceom, boljim teksturama itd.

4mal kaže...

sjecam se postera za M1 u hackeru 1999. kao prednajava za E3 

Uh znam taj broj, u školi sa sa kolegom to čitao, bila je i najava na par stranica ako se dobro sjećam. Good old times.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 17:07 (Jack Sparrow).
16 godina
Mafia 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 17:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Mafia 3

Mafia 3 - HCL.hr Gameplay

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mafia 3

I ja sam puno ocekivao od mafije ali nista... Nema veze, imamo sad playstation now i gomilu ps3 hitova sto bi valjalo odigrati, duga je jesen/zima 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mafia 3

Znaci sve loše teksture i opceniti blur mogu prebolit, ali onaj shadow overlay preko grada svakih par sekundi je toliko iritantan i ubija imerziju, možda netko pronašao fix ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice