Po pitanju FPSa...
30 FPS na Pc-u lol
Ako je 30fps-a i na PC-u, onda ću odigrati PS4 verziju.
I trebalo je čekati doslovno nekoliko sati do izlaska da se to otkrije. Koliko bi bilo prednarudžbi da se to znalo prije? Banda
kako citam ima "arxan" zastitu mafia
Da sudeci prema gameplayima sa you tuba ne izgleda previše dobro ali sve jedno sam je preorderovo na steamu. Ako nebude valjala jednostavno cu refund napravit. Mislim da ce story bit dobar ako ništa drugo.
Upravo se preloada,vidjet cemo za 10 sati.
Evo vec neki streamaju na twitchu pa mozete pogledat
Zna li iko je li lockano na 30fps za pc?
Nećeš ti ništa refundat a niti doznat kroz 2h igranja, toliko traje uvodna animacija :D
3DM vec je napravio nekakav testni interni crack ali ga nema na public, samo pitanje koliko je to stabilno za ove koji se pitaju kad ce doc ona verzija..al vecina tih crackova i bude nestabilna. tako da jos razmisljam dal uzet za ps4 ili pc, vjerovatno pc pa cekat onda fps unlock da mogu igrat kako bog zapovjeda na svojoj msi 480 8gb
Kad ti SKIDROW ili CODEX naprave baypass onda je to to. 3DM su amateri za njih.
Pošto nije denuvo nebi me čudilo da već sutra izađe bypass.
Šta nije 3dm odustao od crackanja :D
Nije, još uvijek se zabavljaju laganim bypasanjem demo igara, tipa zadnja forza ili novi outlast demo koju se besplatni btw :D
Navodno je interni crack, a sad pitaj boga tko stoji iza potpisa...
Ma skidrow će to riješiti ;)
Meni ionako ništa ne znači da je imamo i sada kada si je ne mislim kvariti sa 30 fps-a ;)
39% pozitivnih komentara na steamu i svi su u vezi fps locka...
nis, cekam 00:00 pa da vidim ostalo
Mada kad razmislim bolje mogao bi ovo RELOADED riješiti, ipak je to Arxan zaštita isto ko i kod gta v :D
Koji k... se vi svi žalite? Lijepo skines onu verziju igre - znamo svi koju (kad izadje kroz dan/dva), isprobas i ako ti se svidi, kupis original i to je to. Jednostavna stvar... :)

3DM vec je napravio nekakav testni interni crack ali ga nema na public, samo pitanje koliko je to stabilno za ove koji se pitaju kad ce doc ona verzija..al vecina tih crackova i bude nestabilna. tako da jos razmisljam dal uzet za ps4 ili pc, vjerovatno pc pa cekat onda fps unlock da mogu igrat kako bog zapovjeda na svojoj msi 480 8gb
3DM je izbacio Mafia III Digital Deluxe Edition koja je full unlocked no nikakvi testni crackovi nisu nigdje izbačeni niti je itko potvrdio njihovo postojanje.
Šta nije 3dm odustao od crackanja :D
Na dvije godine samo od igra sa denuvo zaštitom.
Nije, još uvijek se zabavljaju laganim bypasanjem demo igara, tipa zadnja forza ili novi outlast demo koju se besplatni btw :D
Miješaš dvije vrlo različite stvari bypass & crack. SS posta sa reddita Difference between a crack and a bypass koji bi trebao razjasniti neke stvari.
¸Koristim tu riječ jer sam radi prve dobio ban nekoliko puta ;) i sad me tjeraš na offtopic lagano.
I nije 3DM odustao, još uvijek su na sceni, rjeđe ali su tu. Širiš dezinformacije.
I nije na pauzi nego "ne znaju" odnosno "ne mogu" probit denuvo.
¸Koristim tu riječ jer sam radi prve dobio ban nekoliko puta ;) i sad me tjeraš na offtopic lagano.
I nije 3DM odustao, još uvijek su na sceni, rjeđe ali su tu. Širiš dezinformacije.
I nije na pauzi nego "ne znaju" odnosno "ne mogu" probit denuvo.
Kakve dezinformacije ako sam fino napisao "Na dvije godine samo od igra sa denuvo zaštitom."
što je 100% točna informacija. Samo oni znaju pravi razlog zašto dok mi samo nagađamo.
Nego on topic čini se da mafia ima nekih problema sa ogledalima, a ni texture drvenih objekata joj nisu jača strana
okej probao sam igru kojih par minuta, i jedina zamjerka mi je ta sto nema controller preset uopce! znam da nekima to nema veze sa vezom al hocu igrat igru sa controllerom i ovo mi uzasno smeta. nadam se da ce do sutra to fixati jer inace ce ovaj 42% rejting debelo past.
e i da, grafiku ko da ni ne sejva, mislim na postavke. stavim 1920x1200 i sve mi je mutno. hm, ili bug neki ili nedovrsena igra... cemo vidjet sutra kad vise ljudi proba igru
UPDATE [10/6 / 6PM PT]: We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback!
Prvi review koji sam pronašao veli 5/10. Dosta bugova, repetativne misije, mrtvi open world.
Ispada da su najviše para utrošili na soundtrack.
jel probao tko na ps4, kakva je, ja cekam da mi stigne ali cu probat i na pc-u, ima vec za skinut verzija koja radi p2p
Imas po youtubu kak igraju ljudi i dobro radi.
Medutim pitanje je jel igra valja jer ove receznije joj neidu u korist, to jest kritike igraca. Mada i igraci znaju kakat bezveze!!
Bez obzira na trenutno stanje i dalje mi djeluje zabavno. Ovaj stealth dio i setting će vjerojatno biti dovoljni da kupim. Ali tek nakon par patcheva i kad cijena dođe na oko 20 eura
Imas po youtubu kak igraju ljudi i dobro radi.
Medutim pitanje je jel igra valja jer ove receznije joj neidu u korist, to jest kritike igraca. Mada i igraci znaju kakat bezveze!!
Znaju ser*ckat bezveze ali broj negativnih recenzija je poveći. 1200 ljudi na steamu je dalo prst dolje.
Što dovodi do onog hype-a i preordera koji se još jednom, po neznam koji put odbio o glavu igračima. Ali u redu je, vaš novac, možete sa njim šta želite, jel tako?
Što dovodi do onog hype-a i preordera koji se još jednom, po neznam koji put odbio o glavu igračima. Ali u redu je, vaš novac, možete sa njim šta želite, jel tako?
Pa ne vjerujem da je i 2K-u baš svejedno. Ako je većina ovih koji pljuju na Steamu napravila refund, izgubit će pare. A tko je uzeo sa neke lijeve stranice za nižu cifru, znao je u što se upušta.
Još da je refund nešto blaži po pitanju game timea i da vrate novac u roku 3-4 dana, bi si vraga developer mogao dopustiti da izbaci tako nešto. Trenutno ih još spašava što dosta ljudi nema volje gnjaviti se sa refundom nego radije čekaju da se patchira verzija koju su već platili.
Nikad mi neće biti jasan taj mentalitet da moraš imati nešto day one. Da ćeš dati lovu za nešto što još nije izašlo, za što neznaš kako izgleda i kako se ponaša.
Još manje mi nije jasno zašto ne čekati par mjeseci ili godinu dana i kupiti kad je na povećem popustu.
Argument "to je moja lova mogu sa njom šta hoću" mi je toliko smiješno da vam nemogu opisati. Jer pod A) zašto dati za nešto 500kn sada kad možeš to isto dobiti za 100kn kasnije i pod B) ako ti već ne igra ulogu lova onda je nisi zaslužio teškim radom već ti mamica i tatica kupuju svojom teško zarađenom kunom.
Argument "uvijek mogu tražiti refund" donekle drži vodu ako si jedan od onih koji igru ocjenjuju na temelju prvih sat vremena gameplaya. Što je po meni glupost ali ajde. Prvih sat dva je dovoljno za naštimavanje postavki, uvodnu scenu, tutorijal kako i šta raditi u igri i mooooždaaa 20 minuta igranja.
Mad max je izašao u rujnu 2015. ako se ne varam. 60€ je koštao. Ja sam ga kupio prije 2 tjedna za 10€. Doživljaj igre mi je jednak onoj osobi koja ga je imala day one.