Zna li netko hoče li izaći mafia 3 ili tak neš jer mi je mafia 2 prrrrrrreeeeeeeeeee ddddddoooooooooooooooobbbbbbrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa
ne zna se još javno, ali ne trebamo se još oko tog brinut, jer ako će izaći će izaći između 2015. i 2020.
Zna li netko hoče li izaći mafia 3 ili tak neš jer mi je mafia 2 prrrrrrreeeeeeeeeee ddddddoooooooooooooooobbbbbbrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa
ne zna se još javno, ali ne trebamo se još oko tog brinut, jer ako će izaći će izaći između 2015. i 2020.
oprostite za oftopic ali zna lii netko još neke dobre igrice
oprostite za oftopic ali zna lii netko još neke dobre igrice
koji biser isuse
oprostite za ovo to je napiso moj mlađi buraz
Ova se teme zadnjih 10ak stranica počela jako jako razrijeđivati i gubiti smisao i mislim da bi nešto trebalo napraviti po tom pitanu...
oprostite za ovo to je napiso moj mlađi buraz
haha, ajde priznaj da si ti to napisa, nećemo ti ništa.. Mi opraštamo korisnicima koji su tek došli na ovaj forum
ok
Ok ovo smo rješili back on topic pleeaseee..
10 godina cekanja da bi dobio 15 misija koje su vec vidjeneje u GTA naslovima ..... prica 0 misije 0 ostalo sve preodlicno !!
Klinjo a da prvo popijes casu mlijeka :-)
Samo sam htjeo da kazem da sam cekao 8 godina da bi dobio 15 misija koje sam vec vidio u prvom dijelu i u GTA serijalima....Sto se tice engina igre i sve ostalo je perfektno uradjeno ali sto se tice price u igri i misija nema nista spektaktularno nema uzbudjenja misiju su jednostavne kraj u igri je nejasan
Mogu slobodno reci kada bi sada instalirao prvi dio da bi vise uzivao nego u 2 ...
Kome se nesvidja moje misljenje nemora ni da cita malo kulture nebi vam bilo na odmet da svatite da neko ima i durgacije misljenje od vas ..
Ali mogu li igrati bez trzanja, štekanja
Pogledaj pod moj pc, ja igram bez tzanja sa svim postavkama na max.
Možeš ti sve na max staviti,ali koja ti je rezolucija? i koliko FPSa imaš? Ja sam se donedavno na dualcu overclockanom na 3ghz,hd3870 512 gddr4 4gb ddr2 win7 igro na medium i još su filteri bili na minimumu,a rezolucija 1280x1024,sada imam ovu konfu iz pod moj pc i sve pod milim bogom je na max i pere dere,samo onaj nVidin nije uključen.
meni je
Evo koga zanima na ovoj stranici imaju Mafia 2 - fan downloads
lušđak , ako na mene mislis, 1280 1024 , nije velika rezolucija ali sam iznenaden sto sve na max moze i na njoj , imam 17 inca pa je to ok , btw kako se rijesit auta iz garaze , imam 2 stare skovace ocu ih se rijesit ?
lušđak , ako na mene mislis, 1280 1024 , nije velika rezolucija ali sam iznenaden sto sve na max moze i na njoj , imam 17 inca pa je to ok , btw kako se rijesit auta iz garaze , imam 2 stare skovace ocu ih se rijesit ?
uništi ih :)
evo odvrtio sam becnh, bili ste u pravu , kad se pojavi nesto malo zahtjevnije za fiziku jedan phenom 955 nije to sposoban odradit, dakle kad su postavke sve bile maxed out sa phisics na hii i procesorom na 3.2 ghz bench je zavrsio sa 11fps average, kad sam gurnuo proc na 3.8 ghz zavrsio je sa 13,5 average , ali dok se igra normalno to se i ne primjeti vec igra skroz ok klizi , dakle ostavit cu proc na 3.8 ghz i igrat sa fizikom na hii jer igra nije bas zahtjevna kao i bench.
ako je fizika na meed a proc na 3.8 bench zavrsava sa avg 17.6 fps dakle zakljucak je da ipak procesor nemoze tako dobro i fluidno gurat fiziku ali nije bas neophodno imat nvidiu radi fizike , ja cu osobno dokrajcit igru s fizikom na hii i procom 3,8 jer mi je sama igra fluidna :
Na tom FPSu igrica je neigriva..
Možda će biti 4 misije koje nadopunjavaju pricu + side misije
Pa to nije ništa službeno. I još vam pokraj piše vjerovatno samo 4 mape.
Šta da kažen o igri? Remek djelo. Proša san je više manje dva puta (neke misije nisan dok san neke proša i po tri puta) i mogu samo reć igrica je odlična. Neki tu se*u kako nije otvorena, da ima premalo sanbox elemenata... to me nimalo nije diralo igricu san igra polako i sa užitkon. Kraj igre je jedan od boljih šta san vidija dosad.
evo ga završio sam je , uz lagano uzivanje trebalo mi je 15-ak sati , nemam rijeci , place mi se prica je savrsena , sve u igri je savrseno , izvuce se pouka bas kao i iz jedinice , nije trebala bit duza , taman je , sve u igri je savrseno , bilo bi lijepo da se moze provozat koji starinski drveni brod al nema veze , ova igra definitivno zasluzuje mjesto 2. najbolje stvari koju sam ikad igrao , na 1. mjestu ipak ce ostat mafia 1.
preso ju i ja, igra je po mome super.
fali malo slobode ali prica je bitna. doslo mi je plakati kad sam napravio sto sam napravio u jednom dijelu.
jel mogu nastaviti igrati igru nakon kraja price? i u ciloj igri nisam uopce ima nijednu misiju kod onoga sto ima smetliste auta ili kod onoga koji mi je proda prvi lockpick... a kao imao sam opciju da ih pitam ima li posla a nikad nemaju nista za mene. i to sam isao ih pitati uvijek kad bi zapravo bio na putu prema necem drugom, nikad nisam imao trenutak slobode u kojem nisam morao nista raditi a da se ne tice misije.
preso ju i ja, igra je po mome super.
fali malo slobode ali prica je bitna. doslo mi je plakati kad sam tommy angela otisa upucat.
jel mogu nastaviti igrati igru nakon kraja price? i u ciloj igri nisam uopce ima nijednu misiju kod onoga sto ima smetliste auta ili kod onoga koji mi je proda prvi lockpick... a kao imao sam opciju da ih pitam ima li posla a nikad nemaju nista za mene. i to sam isao ih pitati uvijek kad bi zapravo bio na putu prema necem drugom, nikad nisam imao trenutak slobode u kojem nisam morao nista raditi a da se ne tice misije.
Da ovo je potpuno nevažno pa netreba stavljat spojler
Imaj obzira prema ljudima koji još nisu odigrali igru.
nadam se da sam dovoljno brzo obrisa to... makni to i iz citata :D
Nisi morao brisati, samo koristi spojler stil, oni koji ne žele vidjeti što piše ni neće...
jel mi mozete samo rec sad u vezi chaptera ovih ,jimmys venenta, sto je to, jel to dodaje misije, jel moze link za skinut ? i ovaj 3. sto se najavljuje , kad dolazi ?