Hmmm. Zašto su svi s tim Jimmyem, taj lik se uopće ni ne spominje u originalu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja neznam šta da radim sad imam ovaj jimmy's vendeta i sad mi je stalno te jedna ista misija.. :/
jel mi dovoljna ATI HD3870, E8400, 4 gb rama, sata HDD, da stavim onak na malo jače detalje a da mi ne šteka ?
Nije, za Mafiju treba NASSA pc, tako je potvrđeno
kakve gluposti pitate pa otiđite na google i upišite mafia 2 minimum system req. ili ovo bez minimum.......mislim to je sva mudrost -_-
jel mi dovoljna ATI HD3870, E8400, 4 gb rama, sata HDD, da stavim onak na malo jače detalje a da mi ne šteka ?
kakve gluposti pitate pa otiđite na google i upišite mafia 2 minimum system req. ili ovo bez minimum.......mislim to je sva mudrost -_-
Prije nego što počneš pametovati preporučujem ti da baciš pogled pod MOJ PC i pogledaj sa kakvom konfom igram na max, bez physixa naravno ali baš sve ostalo je na max a igra ide glatko.
Prije nego što počneš pametovati preporučujem ti da baciš pogled pod MOJ PC i pogledaj sa kakvom konfom igram na max, bez physixa naravno ali baš sve ostalo je na max a igra ide glatko.
Preporučam ti promjenu napajanja, da ti se nebi dogodilo da nenadano mijenjaš više toga..
Mislim da je ovaj post koji si citirao bio sarkazam.
Preporučam ti promjenu napajanja, da ti se nebi dogodilo da nenadano mijenjaš više toga..
napajanje je sasvim dovoljno za gore navedeni PC
Vidim tema polako odlazi u zaborav, nadam se samo dok ne izađe joy`s adventures, pozdrav do tada.
Mogu li igrati Mafi-u 2 na: Intel Core 2 Duo(2.66Ghz), 512 mb ATI Radeon,4gb RAM-a.
Tražio sam system req ali svi su različiti.
Pa ako netko ima sličan procesor ko ja neka mi odgovori da li mu trza ili malo ili uopće ne trza?
Molim vas pomozite brzo!
Pozdrav i hvala svima unaprijed.
Mogu li igrati Mafi-u 2 na: Intel Core 2 Duo(2.66Ghz), 512 mb ATI Radeon,4gb RAM-a.
POmozite brzo ppppllllllllliiiiiz
Unaprijed pozdrav i hvala svima
da, možeš samo moraš srediti malo ovo označeno žutim
POmozite brzo ppppllllllllliiiiiz
Unaprijed pozdrav i hvala svima
da, možeš samo moraš srediti malo ovo označeno žutim
Pogledaj mu ime i sve će ti bit jasno.
Kako mi diže tlak ovaj Jimmy's Vendetta! Cijelo vrijeme mi istu misiju daje, sve sam probo! To je neki bug?
Kako mi diže tlak ovaj Jimmy's Vendetta! Cijelo vrijeme mi istu misiju daje, sve sam probo! To je neki bug?
hehe, jesi probao kupiti original?
za koju nemam para. a dobro nis stedim sad..
za koju nemam para. a dobro nis stedim sad..
ako ništa probaj kupiti polovnu, ili uštedi za novu
Ali mogu li igrati bez trzanja, štekanja
da možeš, samo ispravi ono u postu
instaliraj demo pa vidi oće štekat...
Pogledaj pod moj pc, ja igram bez tzanja sa svim postavkama na max.
ok budem
Si ti siguran da ne ulaziš stalno u istu misiju jer to možeš.
One srebrne(sive) zvijezdice na mapi su ti riješene misije koje možeš ponavljati.
Ne ulaziš valjda u njih.
Si ti siguran da ne ulaziš stalno u istu misiju jer to možeš.
One srebrne(sive) zvijezdice na mapi su ti riješene misije koje možeš ponavljati.
Ne ulaziš valjda u njih.
Izgleda da stalno istu radi, iako je prilično očito kako dalje........
Kaj imaš samo jednu? Zvijezdicu? Ta zvijezdica znači da si već prošao tu misiju.
Idi na onaj zeleni, narančasti, plavi znak na mapi. Odnosno kad ideš pogledati na mapu imaš legend pa si tamo provjeri šta znače pojedine oznake na mapi.
Iss chapter 14. Riješio se Tommy Angela, najjačeg lika u povijesti igara. Baš kao na kraju prve Mafie, samo s ene mogu sjetiti kako su tamo izgledali frajeri koji su ga koknuli, odo na YT provjerit.
Don Sallieri sends his regards.
Izgledali su slično ovima novima samo što su im face bile manje detaljne i imale s upuno manje poligona.
Plus još grafika je 5 godina starija od ove u Mafiji 2.
Poceo sam igrat,i vec problemi naime ne visim tu pa ni neznam kaj je sa igrom,ali cudan bug mi se dogada kad sjednem u auto health mi se smanjuje i dode do kraja i ubije me,kade se zabusim negdje s autom health mi se puni,nekuzim,isto tako kad se vratim u windows zaslon mi je blago zatamljen,moram restart racunala...zna neko o cem se radi?
Poceo sam igrat,i vec problemi naime ne visim tu pa ni neznam kaj je sa igrom,ali cudan bug mi se dogada kad sjednem u auto health mi se smanjuje i dode do kraja i ubije me,kade se zabusim negdje s autom health mi se puni,nekuzim,isto tako kad se vratim u windows zaslon mi je blago zatamljen,moram restart racunala...zna neko o cem se radi?
Health ti je problem vezan za crack - rijesi to kupovinom originala ili kako vec hoces.
Zatamnjenje zaslona je cesta pojava i to rijesi restartom (drugo meni poznato rjesenje ne postoji).