Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.275.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Mafia 2

Hmmm. Zašto su svi s tim Jimmyem, taj lik se uopće ni ne spominje u originalu?

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
danas zavrsio mafiju 2. predobra prica osim sta je kraj nerazjascen malo. jedino mi je jako islo na zivce "vozi do joe pa doma pa opet do joe i onda doma"
15 godina
protjeran
Mafia 2

ja neznam šta da radim sad imam ovaj jimmy's vendeta i sad mi je stalno te jedna ista misija.. :/

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
I Am Alive kaže...

ja neznam šta da radim sad imam ovaj jimmy's vendeta i sad mi je stalno te jedna ista misija.. :/

Epic fail

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

jel mi dovoljna ATI HD3870, E8400, 4 gb rama, sata HDD, da stavim onak na malo jače detalje a da mi ne šteka ?

Nije, za Mafiju treba NASSA pc, tako je potvrđenoIznenađen

kakve gluposti pitate pa otiđite na google i upišite mafia 2 minimum system req. ili ovo bez minimum.......mislim to je sva mudrost -_-

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Memphis kaže...

jel mi dovoljna ATI HD3870, E8400, 4 gb rama, sata HDD, da stavim onak na malo jače detalje a da mi ne šteka ?

kakve gluposti pitate pa otiđite na google i upišite mafia 2 minimum system req. ili ovo bez minimum.......mislim to je sva mudrost -_-

Prije nego što počneš pametovati preporučujem ti da baciš pogled pod MOJ PC i pogledaj sa kakvom konfom igram na max, bez physixa naravno ali baš sve ostalo je na max a igra ide glatko.

ma da
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 8:14 (XXL Gamer).
15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Prije nego što počneš pametovati preporučujem ti da baciš pogled pod MOJ PC i pogledaj sa kakvom konfom igram na max, bez physixa naravno ali baš sve ostalo je na max a igra ide glatko.

Preporučam ti promjenu napajanja, da ti se nebi dogodilo da nenadano mijenjaš više toga..

MiR
16 godina
XXL Gamer kaže...

Mislim da je ovaj post koji si citirao bio sarkazam.

17 godina
Omerta23 kaže...
XXL Gamer kaže...

Preporučam ti promjenu napajanja, da ti se nebi dogodilo da nenadano mijenjaš više toga..

napajanje je sasvim dovoljno za gore navedeni PC

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Vidim tema polako odlazi u zaborav, nadam se samo dok ne izađe joy`s adventures, pozdrav do tada.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Mogu li igrati Mafi-u 2 na: Intel Core 2 Duo(2.66Ghz), 512 mb ATI Radeon,4gb RAM-a.

Tražio sam system req ali svi su različiti.

Pa ako netko ima sličan procesor ko ja neka mi odgovori da li mu trza ili malo ili uopće ne trza?

Molim vas pomozite brzo!

Pozdrav i hvala svima unaprijed.

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 20:47 (AsAsiN).
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
AsAsiN kaže...

Mogu li igrati Mafi-u 2 na: Intel Core 2 Duo(2.66Ghz), 512 mb ATI Radeon,4gb RAM-a.

POmozite brzo ppppllllllllliiiiiz

Unaprijed pozdrav i hvala svima

da, možeš samo moraš srediti malo ovo označeno žutim

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
AsAsiN kaže...

POmozite brzo ppppllllllllliiiiiz

Unaprijed pozdrav i hvala svima

da, možeš samo moraš srediti malo ovo označeno žutim

Pogledaj mu ime i sve će ti bit jasno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
Mafia 2

Kako mi diže tlak ovaj Jimmy's Vendetta! Cijelo vrijeme mi istu misiju daje, sve sam probo! To je neki bug?

0 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive kaže...

Kako mi diže tlak ovaj Jimmy's Vendetta! Cijelo vrijeme mi istu misiju daje, sve sam probo! To je neki bug?

hehe, jesi probao kupiti original? {#emotions_dlg.tongue-out}

15 godina
protjeran
doslo mi je i to na pamet al onda bi moro kupit i mafiu original :/
za koju nemam para. a dobro nis stedim sad..
16 godina
I Am Alive kaže...
doslo mi je i to na pamet al onda bi moro kupit i mafiu original :/
za koju nemam para. a dobro nis stedim sad..

ako ništa probaj kupiti polovnu, ili uštedi za novu

14 godina
neaktivan

Ali mogu li igrati bez trzanja, štekanja

FrankY
16 godina
AsAsiN kaže...

da možeš, samo ispravi ono u postu

15 godina
AsAsiN kaže...

instaliraj demo pa vidi oće štekat...

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Pogledaj pod moj pc, ja igram bez tzanja sa svim postavkama na max.

ma da
14 godina
neaktivan

ok budem

FrankY
16 godina
I Am Alive kaže...

Si ti siguran da ne ulaziš stalno u istu misiju jer to možeš.

One srebrne(sive) zvijezdice na mapi su ti riješene misije koje možeš ponavljati.

Ne ulaziš valjda u njih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 22:11 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
I Am Alive kaže...

Si ti siguran da ne ulaziš stalno u istu misiju jer to možeš.

One srebrne(sive) zvijezdice na mapi su ti riješene misije koje možeš ponavljati.

Ne ulaziš valjda u njih.

Izgleda da stalno istu radi, iako je prilično očito kako dalje........

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Joj pa samo jednu imam
16 godina
I Am Alive kaže...
Joj pa samo jednu imam

Kaj imaš samo jednu? Zvijezdicu? Ta zvijezdica znači da si već prošao tu misiju.

Idi na onaj zeleni, narančasti, plavi znak na mapi. Odnosno kad ideš pogledati na mapu imaš legend pa si tamo provjeri šta znače pojedine oznake na mapi.

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Iss chapter 14. Riješio se Tommy Angela, najjačeg lika u povijesti igara. Baš kao na kraju prve Mafie, samo s ene mogu sjetiti kako su tamo izgledali frajeri koji su ga koknuli, odo na YT provjerit.

Don Sallieri sends his regards.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Izgledali su slično ovima novima samo što su im face bile manje detaljne i imale s upuno manje poligona.

Plus još grafika je 5 godina starija od ove u Mafiji 2.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 6:23 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Poceo sam igrat,i vec problemi naime ne visim tu pa ni neznam kaj je sa igrom,ali cudan bug mi se dogada kad sjednem u auto health mi se smanjuje i dode do kraja i ubije me,kade se zabusim negdje s autom health mi se puni,nekuzim,isto tako kad se vratim u windows zaslon mi je blago zatamljen,moram restart racunala...zna neko o cem se radi?

Live to win!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...

Poceo sam igrat,i vec problemi naime ne visim tu pa ni neznam kaj je sa igrom,ali cudan bug mi se dogada kad sjednem u auto health mi se smanjuje i dode do kraja i ubije me,kade se zabusim negdje s autom health mi se puni,nekuzim,isto tako kad se vratim u windows zaslon mi je blago zatamljen,moram restart racunala...zna neko o cem se radi?

Health ti je problem vezan za crack - rijesi to kupovinom originala ili kako vec hoces.

Zatamnjenje zaslona je cesta pojava i to rijesi restartom (drugo meni poznato rjesenje ne postoji).

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice