Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.275.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
hitmanr kaže...

znaci to skinem i isto modan, jel u istu mapu ko i onu ili u neku drugu, i koliko tebi zauzima igrica gb na kompu ili na dvd

Da skineš i kopiraš gdje si i onaj fajl.

Meni igra zauzima 5.8 na hardu.

15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Upravo sam prošao Mafiu II, i kraj me nije razočarao (kako sam pročitao nekoliko puta na forumu), već daje jasnu poruku da život ima samo jedan kraj. Nema lakog izlaska ili promjene načina života. Jedino smatram da je zadnja misija mogla biti malo razrađenija. Doduše, smatram da se na igru treba više gledati kao na film, gdje se uopće ne može utjecati na priču, već samo "play along". Igrivi dijelovi samo podebljavaju atmosferu (koja je, usput, odlična).

Evo, to je moj konačan dojam, nije k'o da nekog zanima, al eto. =)

Ovo spoilano - svaka čast, to je bit. Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
17 godina
neaktivan
Mafia 2

mene je zavrsetak jako rastuzio/razljutio/uznemirio,galante je govno od covjeka.

i da,mislim da je prekratka

joe mi je jako priraso srcu kao lik,isto kao i djed iz mucki(onaj prvi) RIP guys

www.vodopija.net
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 20:44 (nick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Ajde, ljudi, udovoljite mi, danas sam bolestan, nisam sposoban guglati =P

Kak se zovu svi dlc-ovi?

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Znači ja mogu igrati mafiu 2 bez trzanja na moj pc barem na medium 1280×1024

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Nisi napisao koju grafu ali ja na svojoj HD4850 igram na 1920x1080 na High(ili ono very high, nisam siguran) bez trzanja uopce.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam 4650 HD Saphirre

FrankY
16 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Ja imam 4650 HD Saphirre

Mislim da bi ti mogla ići na medium, naravno bez physicsa.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

a kak bi išla na 5550 Hd Saphirre

FrankY
16 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

a kak bi išla na 5550 Hd Saphirre

Pa i nije teško zaključiti, išla bi bolje, mada ti to ne znači pun kad te proc koči.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
Mafia 2

Kako popraviti health bug? Može i na PM, da se ne spama, ako je već bilo.

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
dd.inc kaže...

Kako popraviti health bug? Može i na PM, da se ne spama, ako je već bilo.

Nevermind -.-

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 23:03 (PoToKTM).
15 godina
Mafia 2

evo instaliram je , javim vam dojmove kad je predem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

imam problem s tom igrom

frend mi ju je posudio(naravno ne original :D), i ljepo ja ju instaliram i pokrenem igru i nista, i dalje vidim desktop nema ulaza u igru ni nakon 5 min. u cem je problem - imam atijevu HD 4650 1 GB, mislim da je grafa dovoljno jaka. zna li itko rjesenje???

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

grafa ti je vrhunska, nesmatram te glupim al da nisi zaboravio krekat mozda

0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

Fico , krekiraj igru, krek ubaci u folder pc u mafii , ja sam instalirao i pre zadovoljan sam , s mojom konfom na 1280 1024 sve ide maxed out fluidnoo! cak sam fiziku na hii stavio i moj phenom 955be na 3.8ghz je obraduje bez problema , uopce mi ne treba nvidia kartica , ali imam jedan veliki problem, svaki put kad udem u igru radi mi 15 minuta i onda me izbaci iz igre i kaze mi mafia 2 has stopped working , ako opet idem uc u nju ,sve bude u crtama po ekranu i greskama i izbaci me odmah , onda restartam komp i mafia radi nekih 15 min pa opet prestane radit? koristim windows 7 , sve ostale igre rade normalno? upomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

evo sad nisam restartao komp nego sam ga ostafvio 10 minuta pa sam upalio i sad radi ? ako mislite da je radi grijanja , nema logike ,zgrije mi 4850-ku na 80 ali to je ok za nju , ostale igre rade bez problema s tom temperaturom grafe , proc se vrti oko 45? u cemu je problem

isuse sad mi se komp resertirao nakon 10 minuta, zvuci kao neka termalna zastita ali temperature su ok ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 11:56 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

mozda trebas vece napajanje

0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

vece bapajanje , corsair tx 650 imam ? gadna neka zabuna a ? problem je rijesen, clock procesora je bio netsabilan , falilo mu malo voltaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Fico , krekiraj igru, krek ubaci u folder pc u mafii , ja sam instalirao i pre zadovoljan sam , s mojom konfom na 1280 1024 sve ide maxed out fluidnoo! cak sam fiziku na hii stavio i moj phenom 955be na 3.8ghz je obraduje bez problema , uopce mi ne treba nvidia kartica , ali imam jedan veliki problem, svaki put kad udem u igru radi mi 15 minuta i onda me izbaci iz igre i kaze mi mafia 2 has stopped working , ako opet idem uc u nju ,sve bude u crtama po ekranu i greskama i izbaci me odmah , onda restartam komp i mafia radi nekih 15 min pa opet prestane radit? koristim windows 7 , sve ostale igre rade normalno? upomoc!

athlon64 kaže...

evo sad nisam restartao komp nego sam ga ostafvio 10 minuta pa sam upalio i sad radi ? ako mislite da je radi grijanja , nema logike ,zgrije mi 4850-ku na 80 ali to je ok za nju , ostale igre rade bez problema s tom temperaturom grafe , proc se vrti oko 45? u cemu je problem

isuse sad mi se komp resertirao nakon 10 minuta, zvuci kao neka termalna zastita ali temperature su ok ?

athlon64 kaže...

vece bapajanje , corsair tx 650 imam ? gadna neka zabuna a ? problem je rijesen, clock procesora je bio netsabilan , falilo mu malo voltaze.

Nije da se hvalim, ali... Smijeh Nemoguće da ti procesor obrađuje fiziku na high jer smo utvrdili po stoti put da za to nije dovoljno ni najboljih intelovih 6 jezgri.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
Mafia 2

pa i meni je cudno , ja znam samo da mi je apex phisics ukljucen na high i da igra radi na prosjecno 40 fps , ispod 35 ne pada, dakle savrseno je fluidna ??

EDIT: ko hocete neki screenshot ili nesto , nema problema ? jaketa mi leti kad trcim ahaha

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 15:02 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

evo pogodio tank s gorivom od auta , fps jednu sekundu pao na 28 , nije se ni primjetio drop, a okolo se sve lijepo rezletilo , divota

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odvrti bench pa da vidimo.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
emerik kaže...

Odvrti bench pa da vidimo.

oke, samo sec

15 godina
Mafia 2

evo odvrtio sam becnh, bili ste u pravu , kad se pojavi nesto malo zahtjevnije za fiziku jedan phenom 955 nije to sposoban odradit, dakle kad su postavke sve bile maxed out sa phisics na hii i procesorom na 3.2 ghz bench je zavrsio sa 11fps average, kad sam gurnuo proc na 3.8 ghz zavrsio je sa 13,5 average , ali dok se igra normalno to se i ne primjeti vec igra skroz ok klizi , dakle ostavit cu proc na 3.8 ghz i igrat sa fizikom na hii jer igra nije bas zahtjevna kao i bench.

ako je fizika na meed a proc na 3.8 bench zavrsava sa avg  17.6 fps dakle zakljucak je da ipak procesor nemoze tako dobro i fluidno gurat fiziku ali nije bas neophodno imat nvidiu radi fizike , ja cu osobno dokrajcit igru s fizikom na hii i procom 3,8 jer mi je sama igra fluidna :

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 16:16 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

hahha zabuna...? pa kako ja mogu znat koje je tvoje napajanje...

15 godina
hitmanr kaže...
athlon64 kaže...

hahha zabuna...? pa kako ja mogu znat koje je tvoje napajanje...

a da pogledaš pod MOJ PC ?

14 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja sam odigro mafiu 2 ovaj vikend na moj pc na high bez trzanja sa phizycs

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AsAsiN kaže...

Ja sam odigro mafiu 2 ovaj vikend na moj pc na high bez trzanja sa phizycs

eto vidis, i meni klizi ,raznesem auto a ono sve lijepo leti okolo , mmmm milina , benchmark je izuzetno zahtjevan pa fps padne.

14 godina
neaktivan
Mafia 2

Zna li netko hoče li izaći mafia 3 ili tak neš jer mi je mafia 2 prrrrrrreeeeeeeeeee ddddddoooooooooooooooobbbbbbrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 18:59 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice