jel u dlc nastavak priće
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel u dlc nastavak priće
? Kakav nastavak priče? Koliko ja znam, DLC ne služi tome.
Pogledajte ljude koji su posudili glasove likovima. http://www.imdb.com/title/tt1181833/ Ovaj lik koji je posudio glas Vitu liči na njega.
Skinuo sam si sejv od nekog prek neta ali mi ne radi. Kada uđem u igru moram sve ispočetka početi što ne želim pošto sam došao do 7. Chaptera. Može li mi netko od ovdje uploadati Saves folder molim vas?
Evo već sat vremena pokušavam pokrenuti Mafiju al' ne ide pa ne ide i to samo zbog hebenog NVIDIA PhysX! Još nisam naletio na ovakavu glupost od problema.
Uglavnom, sve se svodi da bi za Mafiju trebao PhysX ver.9.10.0513 kojeg imam na instalacijskim DVD-ima, a skinuo sam i sa NVIDIne stranice.
Imam najnovije NVIDIA drivere 258.96, ali u Control Panelu pod PhysX piše da je ver. 9.09.112
Bilo koje prčkanje oko PhysX-a u Windowsima nije moguće, prvo prijavi "Error 1714: The older version of NVIDIA PhysX cannot be removed. Contact your technical support group." Znači nije moguće normalno updejtat PhysX na noviju verziju jer pred kraj instalacije izbaci taj error.
Nadalje, pokušao sam deinstalirati PhysX iz Control Panela, ali je nemoguće jer prijavi problem oko Windows Installera, odnosno "The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if the Windows Installer is not correctly installed."
Poslije toga sam probao sa DriverSweeperom poslije kojeg se ponovno u CP vidi da su driveri instalirani zajedno sa PhysX-om iako je rezolucija jadna kao da nema drivera, znači DriverSweeper 0 bodova.
CCleaner isto tako 0 bodova jer se pojavi opet "The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if the Windows Installer is not correctly installed."
I na kraju sam probao i sa Revo Uninstallerom i funkciju Forced Uninstall, ali i pored brisanja svega 0 bodova, hebeni terminator PhysX driveri su opet na kompjuteru.
Znači, ne mogu niti izbrisati niti updejtati PhysX...
Btw Windows Installer je ver. 5.0 koliko vidim zadnja verzija prema Microsoftovoj stranici za Win7 i mislio sam da je u njima kuršlus, ali deinstalacija bilo kojeg programa u CPanelu prolazi bez problema osim PhySX-a.
Igru sam reinstalirao 2 puta, a 6 puta sam probao PhysX i uvijek isti problem, ne može se niti updejtati niti deinstalirati na bilo koji način.
Probao sam u Safe Modu deinstalirati iz CPanela, ali ne može ni tako jer opet prijavi "The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if the Windows Installer is not correctly installed."
Sad sam umoran, al' sutra će da bude format Windowsa samo tako hebo li ih PhysX.
Evo slika problema...
Imam isti problem sa mafiom 2 ta nvidia physx instalirao sam physx ponovo i sad udje u igricu samo ona neka slova pisu na pocetku i izadje ako moze pomoc.
Meni je to s physix-om stvaralo probleme isto, a da stvar bude još gora, nisam više mogao pokrenuti niti dvije igre koje sam ranije igrao i prešao kada sam isprobavao hoće li one raditi. Uz nekoliko savjeta od pametnih ljudi ovdje i isto toliko pokušaja, nisam ništa uspio napraviti dok nisam ponovo instalirao windozu i onda je sve radilo ok, a mafiju sam prešao (nažalost za dva dana igre samo).
alo ekipa kad izlazi
jimmy vendetta il jimmy`s vendetta
eto nije nitko pa bum ja..uzeo sam molotovljev koktel i zapalio kisok,ali nema traga vatrogascima?????????????
interesira me kojom tipkom se ulazi u auto.
interesira me kojom tipkom se ulazi u auto.
F
probao sam f stanem pokraj auta stiscem ko manijak i nista ni enter ni f
stani pokraj vrata dok ti se ne pojavi da stisneš f
stani pokraj vrata dok ti se ne pojavi da stisneš f
da nije "fade" sistem uletio?
fade sta je to?ma nista mi se nepojavi probavam vec pol sata uci u auto i nista
probaj sa Q razbit staklo...
ili HOLD F to get lockpick
ako je tuđi auto moraš držat F a ne stiskat...
kada stisneš f Vito otvara vrata a kada držiš Vito ih ''otključava''
naravno, to je moguće tek kada kupiš onaj ključ
mislis lockpick?!
mislis lockpick?!
sa q razbijaš staklo da bi mogao otključati auto iznutra ali to je po meni ono ak ti treba auto nabrzinu, dok je lockpickanje onak gospodska krađa auta za koju treba ipak malo vremena
sto je vise igram iz onog da mi je super, dodem do onog da mi je cesme...
6 godina netko razvija to a da pol toga nije uveo...
- najzesci shit mi je kad dodem sa krivim autom na misiju pa nemam di sa tim, a potrosim 2000 $ na njega...
- u ormaru nemogu imat vise dezena istog odjela :D
- nosi 28 oruzja punih municija, ali jos zesce mi je kad mjenja sazer pa promjeni samo 1 metak... umjesto da baci cijeli sazer on samo doda 1 metak, totalno boring :ppp
nac cu ih ja jos :D
ima negdje save od 100% za skinut ili je neko od vas uspio proći 100% bio bih jako zahvalan
- najzesci shit mi je kad dodem sa krivim autom na misiju pa nemam di sa tim, a potrosim 2000 $ na njega...
- nosi 28 oruzja punih municija, ali jos zesce mi je kad mjenja sazer pa promjeni samo 1 metak... umjesto da baci cijeli sazer on samo doda 1 metak, totalno boring :ppp
A meni je najžešći shit kad neko pljuje po igri a nije ju kupio,nego skinuo s interneta.
A meni je najžešći shit kad neko pljuje po igri a nije ju kupio,nego skinuo s interneta.
LOL
valjda bi trebao iskoristit cudo tehnike koje mi pruza danasnja tehnologija pa igru skinut sa neta besplatno...
naravno, od ukupno 10 igara na PCu imam 7 originala, ostale 3 nisu zadovoljile uvjete za 200 kuna gluposti...
koja je razlika izmedu skinute sa neta ili kupljene? osim sta sam ostao bez 200 kuna?
dalje, mi tu pricamo o kritici na igru a ne na nacin na koji smo dosli do nje...
i kladim se da je ni ti nisi kupio...
Nisam kupio i zato ne prigovaram.Za nula kuna je i više nego zadovoljavajuća.
komentar, kritika i prigovor su 3 razlicite stvari...
kod mene je to komentar na igru...
komentar, kritika i prigovor su 3 razlicite stvari...
kod mene je to komentar na igru...
Ja bih rekao ipak da su kritika i prigovor isti qurac