Što je s ovim područjem prikazanim na ovoj slici?
Tu raste pšenica i kukuruz
Tu cvijeta seoska mafija..
evo presao...
igra ima odlicnu pricu, ali sve osim price je prelose ako se uzme u obzir da 6 godina se razvija?!
- pada kisa a auto se ponasa isto kao sto se ponasa kad je sunce
- kad pada kisa lik uopce ne pokisne vec je odjelo cijelo vrijeme suho
- previse baca na GTA sta mi se nikako ne svida...
- nemogucnost istrazivanja, sve zatvoreno osim 10 vrata koje ti trebaju tokom igre
- lik moze nosit municije koliko oces, oko 10 oruzja i sve to u depu ispod kaputa kao Maska
evo presao...
igra ima odlicnu pricu, ali sve osim price je prelose ako se uzme u obzir da 6 godina se razvija?!
- nemogucnost istrazivanja, sve zatvoreno osim 10 vrata koje ti trebaju tokom igre
- lik moze nosit municije koliko oces, oko 10 oruzja i sve to u depu ispod kaputa kao Maska
Zadnja stvar što si rekao je jedina stvar što me malo muči. u jedinici si imao nekooliko slotova za gunove. 5 za pištolje, noževe, bombe i sl. 1 za veliki gun tj. tommy, snipe. i 1 slot za specijalne stvari kao ključevi itd.
Nije loša priča ali ja sam nažalost pogledao Goodfellas i sva tri Godfathera pa sam većinu zapleta "posuđenih" iz tih filmova već vidio. Valjda mi se zato priča čini osrednja i neorginalna. Npr. onaj dio kad Vito, Joe i Henry idu dilat drogu je skoro copy/pastan iz Goodfellasa
Još mi je žao što su na kraju ubili samo Joea. Trebali si i Vita. Gadovi su ubili Tommya Angela za samo 6000$. Mrš! Trebali su ih obojicu dati kinezima da ih isjeckaju.
Ai ipak na kraju igra bolja od većine drugih.
Nije loša priča ali ja sam nažalost pogledao Goodfellas i sva tri Godfathera pa sam većinu zapleta "posuđenih" iz tih filmova već vidio. Valjda mi se zato priča čini osrednja i neorginalna. Npr. onaj dio kad Vito, Joe i Henry idu dilat drogu je skoro copy/pastan iz Goodfellasa
Još mi je žao što su na kraju ubili samo Joea. Trebali si i Vita. Gadovi su ubili Tommya Angela za samo 6000$. Mrš! Trebali su ih obojicu dati kinezima da ih isjeckaju.
Ai ipak na kraju igra bolja od većine drugih.
PO 10 PUT NEZNA SE JEL SU GA UBILI!
evo presao...
U GTA IV Niko samo što u džepu ne nosi nuklearnu bombu...Slično i s Falloutom 3...
1. da, mana Mafije originala se prenijela i na nastavak: ogranicena mogucnost kretanja (npr. krenes onom zeljeznicom u tunel i zabijes se (!!!))
2. da ne nosi, poginuo bi odmah
OFF TOPIC:el mi zbog rocket docka može štekat...i ikone mi se cudno ponasaju..pa nezz?
OFF TOPIC:el mi zbog rocket docka može štekat...i ikone mi se cudno ponasaju..pa nezz?
sumnjam... ali probaj iskljucit dock pa pogledaj steka li ti onda.
ne šteka..hvala svejedno..reinstallo sam..nie mi bas nkj rocket dock
meni blokira zbog rocketdocka, a kad izadem iz igre mi je jedan ( od 2) ekran crn, tj najtamniji ali vidim ikone...
da bi se rjesilo moram u taskmenager uc, pa izac...
ali igra je pre fucking kratka.... TOTALNO...
IGRA NA HARD: totalna glupost...
healt se izgubi... igru nemozes ni prec jer te nebi smjeli nijednom pogodit ni sudarit se ni nista...
da bi healt bio pun trebao bi ic od restorana do restorana bez misija :D
meni blokira zbog rocketdocka, a kad izadem iz igre mi je jedan ( od 2) ekran crn, tj najtamniji ali vidim ikone...
da bi se rjesilo moram u taskmenager uc, pa izac...
ali igra je pre fucking kratka.... TOTALNO...
IGRA NA HARD: totalna glupost...
healt se izgubi... igru nemozes ni prec jer te nebi smjeli nijednom pogodit ni sudarit se ni nista...
da bi healt bio pun trebao bi ic od restorana do restorana bez misija :D
Ja presao na Hard samo par misija sam prelazio po vise puta ostalo iz prvr tako da bi trebalo biti jos rigoroznije :D Ja pokusavam da modujem igru tako sto hocu da izbacim nisan ali mi nikako ne ide od ruke :( cak i mod koji je napravio vec neko meni ne radi a nekima radi a uradili smo isto i taj lik i ja. Tako da i dalje pokusavam XD
evo i ja sam prešao, trebalo mi je 11 h i 35 min.... ono, volim uživat u igrama :)
dobra igra, samo premalo sandbox sadržaja i ima dosta neiskorištenog potencijala
moja ocjena: 7.5/10
jedva čekam nastavak
baš me zanima što je sa Joeom
nesto sa crackom ocito nije u redu...
sad mi vise ni na easy ni medium ne radi healt...
izgubim ga dok dodem do sestre kad se tucem sa likom odmah na pocetku...??
wtf?!
Kupi original!
Imam problema sa Mafijom. Instalirao sam sve OK, ali mi pri pokretanju igre pravi problem PhysX. Imam najnovije nvidijine drivere 258.96 i prilikom pokretanja mi se kao updejta Physx sa instalacijiskih DVD-ova i onda izbaci problem sa updejtom, kao da se jedan dio od MS Installera nalazi na networku??
Reinstalirao drivere 2 puta ali ništa ne pomaže.
Jel pravi igra kakve probleme na Win7 64 bit?
Ako može odgovor nekog tko zna u čemu je fora na PM...
I ja sam imao isti problem, isto sam imao te drivere i fiziku,, ali igra nije radila i morao sam snimiti fiziku od Mafie II koju pita na kraju instalacije, FAIL.
I ja sam imao isti problem, isto sam imao te drivere i fiziku,, ali igra nije radila i morao sam snimiti fiziku od Mafie II koju pita na kraju instalacije, FAIL.
Pa neće ni tu i ta mi pravi problem na kraju instalacije i desi se ovo i ne mogu pokrenuti da isprobam igru.
wtf?!
wtf?!
Imam problema sa Mafijom. Instalirao sam sve OK, ali mi pri pokretanju igre pravi problem PhysX. Imam najnovije nvidijine drivere 258.96 i prilikom pokretanja mi se kao updejta Physx sa instalacijiskih DVD-ova i onda izbaci problem sa updejtom, kao da se jedan dio od MS Installera nalazi na networku??
Reinstalirao drivere 2 puta ali ništa ne pomaže.
Jel pravi igra kakve probleme na Win7 64 bit?
Ako može odgovor nekog tko zna u čemu je fora na PM...
Probaj u safe mode pa deinstal iz cp-a PhysX drivere. Pa tek onda instal ovih sa mafijom 2 sto dodu.
joe-a garant nisu ubili... ali pričekajte dlc pa ćemo saznat.. nećemo nagađat
joe-a garant nisu ubili... ali pričekajte dlc pa ćemo saznat.. nećemo nagađat
i ja isto mislim da nisu-.-
Instaliraj ovo http://downloads.guru3d.com/nVIDIA-PhysX-System-Software-9.10.0513-download-2582.html
Ja imam isti takav problem, imam točno taj PhysX, i ne želi mi dalje, pojavi mi se Mafia II application stopped working...
evo konačno xfire support za mafiju 2... očito se ovaj novi xf team uhodao za rad.
Ja imam isti takav problem, imam točno taj PhysX, i ne želi mi dalje, pojavi mi se Mafia II application stopped working...
U folderu od igre (3rd) imate Physx i DirectX instaler.
I meni je neki error izbacio , ali kad sam instaler iz tog foldera pokreno , bez problema mi je Physx i DirectX instaliro.