Ima li netko sejv na Chapteru 7? Može i 100% pa da krenem od 7...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra je dobra ali automobili se lose voze, losa fizika :( 7/10
Sve si mogao zamjeriti ali ovo nikako. Voznja je odlicno uradjena to sto nisi navikao na simulaciju to je tvoj problem :D
mogu samo komentirat 40% igre, koje je uzasno dosadno...
stalno neke tuce, lupanja a pucanje mi je totalno ono... COD2 strasno ...
inace, 6 godina za ovakvu igru je totalno razocarenje, a za to dat 300 kn to je jos gore...
mogu samo komentirat 40% igre, koje je uzasno dosadno...
stalno neke tuce, lupanja a pucanje mi je totalno ono... COD2 strasno ...
Pa sta ti ocekujes od igre s naslovom Mafia, da djele okolo kitice cvjeca? Igra je prekratka, ali stvarno kad ste zadnji put igrali nesto s tako dobrim animacijama, ima dosta crnog humora mene je bas nasmijala i uzivam u svakoj sceni, ko da gledam dobar film. . .
Ovi DLC su bezveze, ali totalno. Daj mi neku misiju, ne 2 odijela i jedan auto.
Ja sam se lako naviknuo...
Sviđa mi se vožnja ali ne ostali sudionici u prometu koji su glupi totalno izlječu i skreću bez ikakvog razloga :S
istina imate pravo kraj je ono bezveze inače sve odlično e kolko je bug ocijenio igru ::):) nisam čito da znam pljuvat :):):): šalim se dobro je ne kuzim zasto mi je još igra na 71% a prešao sam ju nema veze malo je kratjka al ne ko neke koje sam igro ovo je još ok kratko i slatko sam kraj je glup trebali su ne znam ono nema veze žao mi je joa ili joia džoija džoje
u jbt bravo tog se nisam ni sjetio imaš pravo što prije to bolje barem nešt
imaš ga svuda :) mojne bit lijen
sorry
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
imaš gumb uredi..a ne pisat 3 posta zaredom..
Ja sam se lako naviknuo...
Sviđa mi se vožnja ali ne ostali sudionici u prometu koji su glupi totalno izlječu i skreću bez ikakvog razloga :S
Točno to...od početka igranja primjetio sam da na svakom raskrižju gdje igrač prolazi ispred njega izlijeću auti i ne mare ako se zabiju u njega...Vrlo loš AI prometa...
Pa sta ti ocekujes od igre s naslovom Mafia, da djele okolo kitice cvjeca? Igra je prekratka, ali stvarno kad ste zadnji put igrali nesto s tako dobrim animacijama, ima dosta crnog humora mene je bas nasmijala i uzivam u svakoj sceni, ko da gledam dobar film. . .
Da je ovo prava "simulacija" mafije bilo bi bar deset puta manje nasilja u igri.
Mislim da su ljudi imali prevelika očekivanja od Mafie 2. Kao da svaka igra mora biti krcata dodatnim sadržajima i glupostima. Igra je orijentirana na misije i na priču, ako vam se ne sviđa nemojte kupiti. Jednostavno je. Priča je odlična, puna dinamike, obrata, pucnjave, jurnjave. Baš pravi gangsterski štih.
Da je ovo prava "simulacija" mafije bilo bi bar deset puta manje nasilja u igri.
Hm. . ., mislim da igras pogresnu igru, posalji mail onima sto prave Sims da ti sklepaju dodatak Sims: El Mafiatico pa onda mozes kakat, pikit, citat knjige, ucit kuhat i sav taj BS. . ., ja sam zadovoljan s bejzbol palicom, autom i odlicnim humorom uz mnogo nasilja i razbijanja. . .
Tko kaze da se mora kupiti xD?
Instalirao sam sve trenutačno dostupne DLC-ove i mogu reći da nisu ništa ekstra...neka nova odjeća, par vozila i to je to..Očekivao sam, (zašto ne) tenk , par novih oružja...iz lošeg u gore.
istina imate pravo kraj je ono bezveze inače sve odlično e kolko je bug ocijenio igru ::):) nisam čito da znam pljuvat :):):): šalim se dobro je ne kuzim zasto mi je još igra na 71% a prešao sam ju nema veze malo je kratjka al ne ko neke koje sam igro ovo je još ok kratko i slatko sam kraj je glup trebali su ne znam ono nema veze žao mi je joa ili joia džoija džoje
u jbt bravo tog se nisam ni sjetio imaš pravo što prije to bolje barem nešt
imaš ga svuda :) mojne bit lijen
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
zar stvarno?!
Protiv Mafie 2 ja nemam reci nista, igra ima genijalnu priču, pucačina je vrhunska, ali i duge vožnje..
Najviše mi se sviđao Joe'ev crni humor... :D
I ovaj drugi dio me ostavio u neznanju..
Hoce li Joe ostati živ!?
Protiv Mafie 2 ja nemam reci nista, igra ima genijalnu priču, pucačina je vrhunska, ali i duge vožnje..
Najviše mi se sviđao Joe'ev crni humor... :D
I ovaj drugi dio me ostavio u neznanju..
Hoce li Joe ostati živ!?
nezna se...tko zna možda su otišli u megić najest se..:D
Možda su mu samo dali prijevoz do kuće?....
Vidim dosta vas se muci dali da kupi igru ili ne,iskreno ja sam kupio igru i NE-Zalim sto sam je kupio,dobru igru uvijek cu moci kupiti!
Igru koju cekam par godina isplati se kupiti. . .sve mi se svidja u II osim kraja,ali et cito sam malo trebala bi neka expanzia doci za Mafiu II!
(Moci cete ju updejtati samo preko STEAMA tako da vi sa kopijama sumnjam da ce te ju moci igrati)
tako da vi sa kopijama sumnjam da ce te ju moci igrati)
Hehehe....nema nacina da sprijecis igranje kopija sto je potvrdeno na svakoj igri do sada (bar koje sam ja igrao), a pogotovo ako je u igri neka SP igra (nije da to podrzavam, ali je to neka totalno realna stvar....bar kako sada stvari stoje).
P.S.
Sjeti se malo tzv. "zastite" AC2.....koliko vidim ekipa bez greske igra kopije.
Odlična igra koja te uvuče s atmosferom i pričom, ali totalno prekratka i nije za platiti. Za razliku od prvog dijela, ova mafia je i na najtežem prelagana i zbog toga još krača za igrati. Niti jedna misija nije imala poseban izazov (još sam morao voziti na tipkovnicu što nisam m orao u prvom, pa mi je to jedino bilo teže) pa da moraš 16 put pokušavati preći, a niti murija nije opasna kao u prvom dijelu.
Osim što je grafika i borba bolja od prvog dijela, priča nije bila bolja (barem meni) i to mi pogotovo kraj nije sjeo, presažeto i umjesto onih prikaza kako su napredovali trebalo je to sve dati za odigrati u misijama, a ne ovako kao da gledaš film i ne sudjeluješ.
Ipak, dobra igra koju bi još htio igrati, ali zabrljali su s tom kratkoćom, jer odigram možda 4 igre najviše godišnje pa kad mi je neka po guštu onda bi je htio duže.
Hm. . ., mislim da igras pogresnu igru, posalji mail onima sto prave Sims da ti sklepaju dodatak Sims: El Mafiatico pa onda mozes kakat, pikit, citat knjige, ucit kuhat i sav taj BS. . ., ja sam zadovoljan s bejzbol palicom, autom i odlicnim humorom uz mnogo nasilja i razbijanja. . .
Nisam ja rekao da bi to bila dobra igra, zapravo bila bi užasno dosadna i zato bolje da je napravljena ovako kako je napravljena. Ali činjenica je da ovo nije realan prikaz mafije. Pogledaj si npr. malo Coopoline komentare na igre o mafiji. Nijedna nije pogodila pravi smisao mafije upravo zbog prevelikog naglaska na nasilje. Samo što svi kad čuju mafija prvo što pomisle je krvavi obračuni s tommy gunovima. Uostalom nije ni bitno, glavno da je ova igra kolko tolko zabavna
Što je s ovim područjem prikazanim na ovoj slici?
Vjerovatno ništa..to je samo tako da stoji na karti..tamo se ne može...
A malo je glupo da samo stoji na karti.
To se mjesto uopće ne vidi.
A malo je glupo da samo stoji na karti.
To se mjesto uopće ne vidi.
Jos nesto u nizu stvari koje su izbacene, to je predgradje, imas ga i na gornjem dijelu mape.
Što je s ovim područjem prikazanim na ovoj slici?
ja se nekako nadam da ce se otvoriti nekim dlc-om