Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mafia 2
mitchell kaže...

Je li i u cijeloj igri radi onaj trik da se makne fizika sa odjece drugih ljudi?

Da

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Mafia 2

reci konfiguraciju, ja rekao, a riješenje?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Upravo sam odigrao demo iako sam bio jako blizu toga da i bez provjere kupim.

Moram reći da mi je drago, jer me demo zbilja pomalo razočarao. Jednostavno sam očekivao više. Muvment igrača je solidan, ali borba, nikako mi se ne sviđa, kao da je ostala par godina unazad. Ne znam ni sam zapravo neki konkretan razlog ali igra mi nije sjela. Mislim da ću lovu sačuvati za neki drugi naslov.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Moram reći da mi je drago, jer me demo zbilja pomalo razočarao. Jednostavno sam očekivao više. Muvment igrača je solidan, ali borba, nikako mi se ne sviđa, kao da je ostala par godina unazad. Ne znam ni sam zapravo neki konkretan razlog ali igra mi nije sjela. Mislim da ću lovu sačuvati za neki drugi naslov.

jadna odluka...

16 godina
Danny_HR kaže...

Zašto borba nevalja?

Možeš li pojasniti?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Dobro svatko ima svoj ukus - A kolilko sam shvatio iz Dannyevih postova, njegov ukus je poprilično drugačij od vecine ostalih ;)

Ja sam Demo odigrao, cekam pad cjena pa da ubodem Original ;)

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Neke stvari ne vrijedi kupiti novcem,za sve ostalo tu su warez,partis itd..itdSmijeh

BTW Meni je igra dobra,iako mislim da mi je prva mafia bila bolja.....

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Zašto borba nevalja?

Možeš li pojasniti?

Nekako mi ne sjeda. Imam filing da sam takvu borbu iskusio prije nekoliko godina. Nekako to nije ono što sam očekivao iako ni sam ne znam što sam očekivao. Znam samo da sam se baš veselio kako ću odigrati i onda ostao razočaran.

Weky kaže...

Dobro svatko ima svoj ukus - A kolilko sam shvatio iz Dannyevih postova, njegov ukus je poprilično drugačij od vecine ostalih ;)

Točno to! Dobro, možda nebi išao toliko daleko da kažem da mi je ukus baš drugačiji, možda sam samo malo zahtjevniji. :D

pirat kaže...

Neke stvari ne vrijedi kupiti novcem,za sve ostalo tu su warez,partis itd..itdSmijeh

BTW Meni je igra dobra,iako mislim da mi je prva mafia bila bolja.....

Prva je definitivno bila bolja. Ako ništa drugo bila je podosta inovativna što kod ove ne vidim. Priznam doduše da samo kroz demo možda ne mogu dobiti sasvim dovoljan dojam, da dajem neki ozbiljniji sud sigurno bi morao odigrati više. Ali i ovo mi je dovoljno da znam da novac za ovu igru nebi dao.

EDIT:

Al evo, dati ću još jednu šansu demou. Jer, čitao sam malo okolo i konzolaška verzija je dobila nešto niže ocjene a ja sam igrao na xboxu, možda je na PC to druga priča.

Iako vjerujem da je ocjena na konzolama niža jer konzolaši imaju dosta više naslova tog žanra i popularniji je nego na PC pa su kriteriji možda veći.

Ništa, evo skida se na Steamu pa još večeras probam i na PC.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 21:11 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Šta je tebi bolja borba u gta 4, i na koju borbu uopče misliš hand-to-hand ili pucanje.

ma da
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Po meni je borba odlično napravljena, nekako mi je zabavna za razliku od drugih igara istog žanra. Priča je dobra, iako me nije fascinirala nešto posebno kao u jedinici. Vožnja auta je jedinstvena i po meni neviđena u drugim igrama takvog tipa, ak sam u krivu nek me neko ispravi, al ja nisam vidio tak dobru vožnju auta u drugim igrama ovog tipa (naravno mislim na simulaciju). Jedino što me je malo zasmetalo je napucavanje i onaj malo , za mene, preveliki crosshair.

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Šta je tebi bolja borba u gta 4, i na koju borbu uopče misliš hand-to-hand ili pucanje.

Na pucanje mislim, i da, nekako mi je fluidnija na GTA4.

Al velim, vidit ću sad za par minuta, skidanje na Steamu je pri kraju.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
XXL Gamer kaže...

Na gta 4 je jedino bolje što možeš pucat bez da ciljaš iliti nasumično.

ma da
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Nisam probao punu verziju, ali dvojba izmedu ove igre (Mafia II) i GTA 4 mi se čini jednaka onoj Dragon Rising vs ArmA II.

Mafia II je grafički atraktivna, bez bugova, optimizirana igra (čitaj dragon rising).

GTA 4 je nedovršena igra tehnički, ali drzi se korjena sandbox stila, i drzi se serijala i onog sto treba da bude (čitaj ArmA II).

Razliciti su zanrovi, ali me podsjeca na tu dvojbu..... Naravno okorjelim fanovima ce biti bolji GTA 4, a svim onim novim igracima koji necjene prethodnike tih igara, i traze tehnicki dovrsene i isplolirane igre, onda Mafia II.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Razliciti su zanrovi, ali me podsjeca na tu dvojbu..... Naravno okorjelim fanovima ce biti bolji GTA 4, a svim onim novim igracima koji necjene prethodnike tih igara, i traze tehnicki dovrsene i isplolirane igre, onda Mafia II.

QFT!

P.S. Evo demo je dolje, pokrećem...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 21:31 (Danny_HR).
16 godina
XXL Gamer kaže...
Danny_HR kaže...
XXL Gamer kaže...

Na gta 4 je jedino bolje što možeš pucat bez da ciljaš iliti nasumično.

Da samo što s tim "nasumičnim" možeš skinut i muhu u zraku, tj. uopće nije neprecizno i bez izlaganja mecima možeš pobit cijeli grad.

Pogotovo je komično kad onako ispali RPG nasumično...

Zato je meni mafia 2 po tome bolja.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Nisam probao punu verziju, ali dvojba izmedu ove igre (Mafia II) i GTA 4 mi se čini jednaka onoj Dragon Rising vs ArmA II.

Mafia II je grafički atraktivna, bez bugova, optimizirana igra (čitaj dragon rising).

GTA 4 je nedovršena igra tehnički, ali drzi se korjena sandbox stila, i drzi se serijala i onog sto treba da bude (čitaj ArmA II).

mafia 2 je skoro pa i interaktivni mafijaski film

gta 4 s druge strane se ipak vise bazira na akciju i gameplay nego na pricu

po meni su jako razlicite te 2 igre makar su sandbox

dok su arma 2 i dragon rising isti zanr isti cilj

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Moram napomenut da Mafia 2 nije baš sandbox igra. Barem nije napravljena da bude takva. To recenzenti forsiraju pa je uspoređuju s GTA. Mafia je zamišljena kao film u kojem ste vi u glavnoj ulozi u čemu je po meni i uspjela. Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borba na PC zbilja je fluidnija. Ne znam što su to točno napravili na konzoli, ali nekako nemam kontrolu nad likom onoliko koliko bi volio, odnosno onoliko koliko imam u drugim igrama.

Sve u svemu, zasigurno PC verzija bolja.

Ali i dalje ne smatram da vrijedi mog novca.
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ak't se ne sviđa Mafijoza dvičke danny kup' ljepo onda juefsi andispated. Cool

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ah...razocarao sam se odma kad je Vito stigao u zatvor, mislio sam da bude jebacine u kupaoni, ali nista :(

Presao sam sad igru i mislim da to nije kraj, pa nemoze sam tako valjda je joe ziv ostao

Al nesto mi fali, izmedu ostalog i freeroam, ali ono nesto, mafia 1 je bolja, al i dvojka je super, igra stvarno odlicna 

10/10.

nadam se da ce stici neki DLC

EDIT. nekako igra vise lagga makar i na 50fps, vise framedropova

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 22:08 (luka_cro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Borba na PC zbilja je fluidnija. Ne znam što su to točno napravili na konzoli, ali nekako nemam kontrolu nad likom onoliko koliko bi volio, odnosno onoliko koliko imam u drugim igrama.

Ti si to igrao na konzoli?

Instaliraj demo na PC pa probaj, mafia mi nije nekako za konzole, ja je s gamepadom na pc-u ne mogu nikako igrati.

16 godina
protjeran
xxxxx kaže...
Danny_HR kaže...

Ti si to igrao na konzoli?

Instaliraj demo na PC pa probaj, mafia mi nije nekako za konzole, ja je s gamepadom na pc-u ne mogu nikako igrati.

Igrao je i na konzoli i na pc-u. Bolje mu je na pc-u ali ne dovoljno izgleda :)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ah...razocarao sam se odma kad je Vito stigao u zatvor, mislio sam da bude jebacine u kupaoni, ali nista :(

Presao sam sad igru i mislim da to nije kraj, pa nemoze sam tako valjda je joe ziv ostao

Al nesto mi fali, izmedu ostalog i freeroam, ali ono nesto, mafia 1 je bolja, al i dvojka je super, igra stvarno odlicna 

10/10.

nadam se da ce stici neki DLC

stić će, čitao sam nešto na 2k forumu da uskoro izbacuju jedan.

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Sredio priču, moram i DLCove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 2

možda se previše očekivalo od mafie 2..mafia 1 je bila igra koja je tad ponudila nešto novo upakirano u odličnu priču i teško će bilo koji nastavak izazvat iste osjećaje kao i jedinica

a inače mafia 2 ima opet drugačiju ali zanimljivu priču,odličnu grafiku,video tokom igre isto dobar,nema bugova,napucavanje i recoil oružja je tadođer dobro

vidi se da se pazilo na detalje kao što su automobili,glazba,playboy...

ne vidim razloga zašto netko ne bi igrao mafiu 2...trenutno nema bolje sandbox ili TPS igre

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

najbolja stvar u igri mi je snijeg

stvarno snijeg je jednostavno fenomenalan i skidam kapu devovima

moja ocjena igre bi bila 9/10 posto volim mafijaske filmove i takav tip igara

igra nece pasati onima koji samo traze akciju i napucavanje u mafiji se gusta u atmosferi i prici i drago mi je da takve igre postoje

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
franky kaže...

Sredio priču, moram i DLCove :D

nemaš još DLCova osim onog Made man

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

fali mi u igri najvise onaj klasicni free roam koji bi i ukljucivao day night cycle te side misije

al sve ostalo za 5

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ma ali i ovako mi je čisto ok, odlična priča što se ne viđa tako često

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Izasao je soundtrack iz mafije upravo uživam u hitovima iz 50-ih :)

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ PP su mi isključene, kontaktirati me možete putem email-a: p2pcro(at)gmail.com
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice