Evo i ja se bacam na posao skidanja , jedva čekam 100%
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde daj te nam par slikica:D
evo skinula se krenuo igrat..na emdium detalje..super nema štekanja...sad poceo javi dojmove i skrinsee..
Hura, napokon se skinulo za samo nekih 16 min. Idem ja isprobati dečki pa javim dojmove
To su najviše postavke?
Da,jedino je off aa i physx...
Ako vam neče skidati ili vam sporo skida, idite pod steam>settings>Downloads+cloud i tamo probajte promjeniti lokaciju i brzinu neta, po mogućnosti stavite neku bližu lokaciju.
EDIT: i onda ugasite i ponovo upalite steam
Lol meni upravo ide 619 brzina a imam 4mb.
Wtf, ovo stvarno radi. Meni skida brzinom 600-700 a imam isto 4mb
Meni na max ide u 30 fps-a.
Evo sad i ja skidam, nema ga još na PSN-u pa ću dotad prelazit ovaj
evo malo skrinsa....još malo skrinsa...
isto kao i što je kolega reko grafika je dobra...sve je super ustvari
Sad ću i ja stavit skidat, da vidimo kako to izgleda na max (ako bude išlo ;), dotad ću se zadovoljiti Crysisom
sa phsyx-om avg fps:27.0
bez phsyx-a avg fps:57.9
ni sa phsyx-om ne zastaje puno,nema velikih framedropova,igrica je dobro optimizirana za razliku od gta 4
sa phsyx-om avg fps:27.0
bez phsyx-a avg fps:57.9
ni sa phsyx-om ne zastaje puno,nema velikih framedropova,igrica je dobro optimizirana za razliku od gta 4
Lijepa razlika, puno ždere taj physx... Na kojim postavkama igraš?
Evo i ja odigrao sa 40-50 fps-a na med-low postavkama i ja sam prezadovoljan sa optimizacijom. Nego jel ima neka opcija da se opet dobije 10 min??
Evo i ja odigrao sa 40-50 fps-a na med-low postavkama i ja sam prezadovoljan sa optimizacijom. Nego jel ima neka opcija da se opet dobije 10 min??
ponovo uđi u igru
Na to čekamo ;), vjerojatno neće trebati puno da maknu ograničenje (mislim na neslužbeno micnje ;), kao što je bilo sa Just Cause 2...
Jedva čekam da skinem
Evo i ja skidam pa javim dojmove.
Opet start demo.
Igra izgleda daleko, daleko bolje nego GTA IV, a i radi oko 2x brze.