Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.052.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Dachande kaže...

Stari, ostavi si ga radje. Mozda te primi za pola godine, godinu. STO se sad nabavi za nista, a i odlazi u F2P.

A dolazi i SWTOR, GW2, Secret World.

A nakon toga ce te ziher primit nostalgija za lotrom. Mozda kad najave jos pokoju ekspanziju.

kad izlazi gw2,a kakva je to igrica secret world

17 godina

Jos se ne zna kace GW2, al bi trebo uskoro.

Secret World je nesto neobicno. Recimo da je smjestena u moderno doba, ali sa paranormalnim situacijama. I navodno nema levelanja, vec si odma na end game contentu. Ne znam previse detalja, nisam si htio spojlati.

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Jos se ne zna kace GW2, al bi trebo uskoro.

Secret World je nesto neobicno. Recimo da je smjestena u moderno doba, ali sa paranormalnim situacijama. I navodno nema levelanja, vec si odma na end game contentu. Ne znam previse detalja, nisam si htio spojlati.

Da da Secret World izgleda obecavajuce :D

17 godina
neaktivan
jim007 kaže...

koliko nas odavde ima sa gilraina?

Ima ljudi s Gilraina, ja sam među njima, slobodno se javi ako ti trebaju neke informacije nije problem {#}

17 godina
neaktivan

Mene zanima koji bi server preporučili novom igraču koji nije prije igral lotr online.

Ima jako puno servera pa me zanima koji bi bil najbolji izbor.

Recomended server mi je pisal Dwarrowdelf , ali sam isprobal malo igru na Eldar serveru zbog imena :P.

Je li Eladar ok ili da krenem na nekom drugom serveru ? Po mogučnosti da ima mali ping, manje laga, i di bi bilo dosta ljudi na manjim lvl-ima za pomoč pri questovima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ti preporucujem Eldar-a ima dosta nasih ljudi :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hUntEr kaže...

Mene zanima koji bi server preporučili novom igraču koji nije prije igral lotr online.

Ima jako puno servera pa me zanima koji bi bil najbolji izbor.

Recomended server mi je pisal Dwarrowdelf , ali sam isprobal malo igru na Eldar serveru zbog imena :P.

Je li Eladar ok ili da krenem na nekom drugom serveru ? Po mogučnosti da ima mali ping, manje laga, i di bi bilo dosta ljudi na manjim lvl-ima za pomoč pri questovima.

Eldar ti nije loš izbor jer ima najviše naših ljudi. :)

Svi serveri ti imaju podjednak ping tako da se oko toga ne zamaraj.

15 godina

Daj ljudi recite mi gdje kupujete gamecard-ove, otkad smo prešli na Turbine ne mogu naći dobru stranicu.

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
viskovic kaže...

Daj ljudi recite mi gdje kupujete gamecard-ove, otkad smo prešli na Turbine ne mogu naći dobru stranicu.

http://www.pcgamesupply.com/buy/Lord-of-the-Rings-Online-10-Prepaid-Card-Code-US/?gclid=CL77i6jmj6sCFYS-zAodd1wBqA ta 750tp-a

http://store.digitalriver.com/store?Action=ContinueShopping&Env=BASE&Locale=en_US&SiteID=turbine&ThemeID=1290500 ovdje biraš hočeš li za 12 ili 2 mjeseca vipa

14 godina
neaktivan
viskovic kaže...

Samo pazi ako dodavas GTC a da ti VIP nije aktivan! Ja sam cekao 3 dana da mi aktiviraju GTC!

Game Time Cards must be added to your currently active LOTRO VIP Subscription in order to avoid interruption to VIP access. The full 60 days will be added to the end of your current active period. If you add a Game Time Card to your account after your subscription has expired, please contact Account Support to have the time fully activated. If you are a free player wishing to add game time to your account, please contact Account Support with the full 25 character code to have the 60-Day Game Time Card added to your account.

14 godina
neaktivan

EDIT: A nish zezno se

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 9:58 (Cage).
14 godina
neaktivan

Imam iduci problem. Skinuo sam launcher, instalirao igru medjutim igra zahtijeva Microsoft NET Framework 1.1 koji nemam. Naravno, skinem package i krenem sa instalacijom i na samom kraju instalacije mi izbacuje error " Regsvcs.exe common language runtime debugging services ". Googlao sam malo, i vidim da se ljudima masovno desavao na Visti, medjutim kod mene je XP SP3. Probao sam soluciju sa Regional and Languages Options ali ne uspijeva. Jel postoji neki nacin da rijesim ovo sa Frameworkom ili da uopste pokrenem igru bez 1.1 verzije ? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Upadam malo ko padobranac... Jel se isplati krenuti sa f2p?

Drugim riječima, jel mi treba VIP da normalno igram do krajnjeg levela?

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da treba ti, da igras ''normalno''.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
underdog kaže...

Upadam malo ko padobranac... Jel se isplati krenuti sa f2p?

Drugim riječima, jel mi treba VIP da normalno igram do krajnjeg levela?

Ako ne planiras placat, savjetujem ti da djabe ne gubis vrijeme.

17 godina
14 godina
protjeran

ili plati vip ili se muči par mjeseci dok skupiš tp za sve potrebno. po meni je đabe uopće igrati kao f2p, igraš ne za užitak nego da bi uopće mogao igrati. zato ili plati ili se prebaci na neku drugu igru

Proud member of Lore Breakers
15 godina
neaktivan

Ako ništa plati 1 mjesec da ti se sve otključa (jer sve osim questova u zonama koje nisi kupio ostane otključano, i naravno moraš posebno kupiti ekspanzije).

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja sam ovdje novi i igram LOTR tek od subote, tako da mi ne zamjerite ako sta pogrijesim :) Trenutno sam 20 lvl elf champion, igram na serveru Eldar da ne zaboramvim da igram f2p. Procitao sam u prijasnjim postovima da ovdje ima dosta nasih ljudi mislim na server eldar. Da li moze ko da mi objasni kako ovdje fukncionise princip klana posto to jos nisam najbolje shvatio.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

javi se Mikeylior, Mirvien, Lonch, Pantagana, Erthanir, Throghar i oni cete inv u balkanski kin i tamo ceti sve biti objasnjeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok. Usput zovem se Feaonor, 22 level :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja sam počeo igrat LOTRO i mogu reči da veoma uživam u igri. Razmišljao sam da uzmem mjesec dana VIP pa me zanima tko to može uplatiti da se dogovorim s njim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliki vam je ping u zadnje vrijeme? Ovo nije normalno, prestat cu igrat ako se ovako nastavi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

meni lagga sam kad trckaram pa ucitava ono drvece u daljini i grmlje itd. za lagga mi zbog tog svakih cca 15 sec i kad ulazim npr iz breelanda u bree i tak. Eo nes malo:

carobnjakov dol mi pre dobro izgleda, enti mi nekak cudno izgledaju, i sto mi je stvarno glupo imaju stopala wtf. Zasmetao mi je izgled orthanca, izgleda ko katedrala, puna svjetala i prozora, kolko se sjecam knjiga kaze da je jedan osvjetljen. I glupo mi je da u cijelom isengardovom prstenu ima 2 uruk haia svaki 500 m, tu su po meni debelo zaribali, u glavnom neprijateljskom taboru pa da ima jedva nest uruk-haieva. Sve u svemu okolina me stvarno ocarala, pogotovo na pocetku kad se priblizava isengardu, isti sam dojam imo kad sam malo dublje zasao u staru sumu kad sam hodo 2-3 sata s frendom da nadjem izlaz (nsm htio mapu gleat, cist iz zabave da vidimo kak je hobitima bilo :D) i kad sam izaso na grobiste, samo sam stajao i divio se, atmosfera u grobistu mi je stvarno predobra bila, ona magla i muzika, nadam se da ce mi bit tak i ostatku igre.:D i sad vec bi i mogo nabacit neki komentar o igri, nevaljaju mi animacije, i lag na serverima, i ne, nie do mene, nego kad trcim uvijek mi svakih 10-15 sec zalagga al navikoh se vec. Plus mi je: okolis mi je fantastican, nekad udjem u igru sam da trcim i gleam okolo, sva ta podrucja jednostavno ljepo izgledaju, s tim da jos nsm zaso u LL i ostale sto moram kupit... ultra zabavna igra, pogotovo kad se ekipa okupi, uvijek se zabavljam u staroj sumi, prezabavno je, community je stvarno predobar, pitam di mogu naucit travelling rations jer sam mislio da je to skill, nitko me nije ismijo, neg odgovori tipa: u dont need to learn it, u buy them at provisioner. Sve u svemu, ako nema neke ekipe prilicno dosadno, al kad ima, to je stvarno ljepo iskustvo i dozivljaj.

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
15 godina

To što ti laga svakih 15 sek, to ti je do tvog računala. Meni niti šteka, niti mi je ping previsok, (oko 130-140ms), u biti nemam nikakvih problema.

Znači 2 su razloga za sve vaše probleme: vaše računalo ili vaš ISP.

14 godina
neaktivan

Slažem se. Nemam ni ja nikakvih problema, normalno igram osim u 24 raidu mi malo zalaga :D. Isen izgleda fenomenalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jep, nikakvih problema nemam, niti laga. Cak ni na thorogu (Za razliku od nekih {#} )  Znalo je stekati u ettenu 24 vs 24 al inace ok.

15 godina
neaktivan
viskovic kaže...

To što ti laga svakih 15 sek, to ti je do tvog računala. Meni niti šteka, niti mi je ping previsok, (oko 130-140ms), u biti nemam nikakvih problema.

Znači 2 su razloga za sve vaše probleme: vaše računalo ili vaš ISP.

Problemi su njihovi američki serveri, prije je sve bilo u redu.

14 godina
neaktivan
E bok,mogu li vas zamoliti da mi objasnite kako da pocnem igrati LOTR ? Zanima me samo dali je to besplatno ? Ako je ,dali ukljucuje sve levele ili kao u WoWu da je lockano na 20 pa moras platit? Vidio sam da neko prica VIP da postoji i F2P dali je F2P besplatan ,a VIP isto samo sto brze kupujte mount i brze mozete neke stvari koristiti?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice