Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.052.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja kad kupim za turbine pointse mount skill, jel onda moram i mount za turbine pointse kupovat il s obivnim in-game parama?

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
15 godina

mount kupujes sa ingame parama, kosta ti 500s

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Brajki kaže...

to ti je do brzine veze. Što brža veza to manje problema sa skidanjem screeenova. Trebalo bi im javiti za taj problem pa da to riješe.

Ja se nadam da će sa Isengardom to nestati.

Što se prijavljivanja i bananja ljudi tiče. Vi nekoga možete prijaviti, ali samo ako se na određenu osobu žali više ljudi tek tada se poduzimaju akcije, a ban je krajnje riješenje.

Ima negdje na forumu lista zbog kojih stvari možete biti izbačeni na kraće ili duže vrijeme iz lotra.

Meni na linku od 10Mbit/s do logina traje oko 30 sekundi. Posto to nisam vise mogao trpit, napravio sam malu skriptu koja pokrece TurbineLauncher, a prije pokretanja postavi sShortDate na vrijednost za en-US. Nako starta clienta vrati sve na staro. S time sam skratio vrijeme do logina na 5 sekundi i slike se vise ne skidaju, sem ako ih Turbine ne promijeni.

Ako netko ima istih problema moze koristi skriptu ako zeli. Prvim pokretanjem skripte sve slike se ponovno skidaju (moraju se xml i logovi kreirati sa ispravnim formatom datuma), a nakon prvog pokretanja vise nema skidanja. Testirano je na W7 64bit, al trebalo bi radit na XP/Vista/7 bez obzira na arhitekturu. Pokretanje TurbineLaunchera sa defaulti shortcutom opet vraca problem sa downloadom slika, tako da se uvijek treba startati LOTRO sa skriptom.

Link na skriptu.

15 godina
neaktivan
Pozdrav, evo imam jos pitanja, posto sam f2p tream grindat deedove za tp, e sad, mene zanima jel su ti turbine pointsi acc wide ili char only, tj, ak ja na mainu imam 100 tp, kad ja napravim drugog chara ocu li imati tih 100 tp, i kad napravim neki deed sa altom s kojim npr dobijem 5 tp, dali ce se to meni zbrajat i u moj main char? I jos jedno, di mogu kupit konja, i ako imam kupljen riding skill, jel ja mogu kupit mount prije lvl 20. To bi bilo sve zasad, puno hvala unaprijed.
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da da TP su ti acc wide.

17 godina
neaktivan
dembelija kaže...
Brajki kaže...

to ti je do brzine veze. Što brža veza to manje problema sa skidanjem screeenova. Trebalo bi im javiti za taj problem pa da to riješe.

Ja se nadam da će sa Isengardom to nestati.

Što se prijavljivanja i bananja ljudi tiče. Vi nekoga možete prijaviti, ali samo ako se na određenu osobu žali više ljudi tek tada se poduzimaju akcije, a ban je krajnje riješenje.

Ima negdje na forumu lista zbog kojih stvari možete biti izbačeni na kraće ili duže vrijeme iz lotra.

Meni na linku od 10Mbit/s do logina traje oko 30 sekundi. Posto to nisam vise mogao trpit, napravio sam malu skriptu koja pokrece TurbineLauncher, a prije pokretanja postavi sShortDate na vrijednost za en-US. Nako starta clienta vrati sve na staro. S time sam skratio vrijeme do logina na 5 sekundi i slike se vise ne skidaju, sem ako ih Turbine ne promijeni.

Ako netko ima istih problema moze koristi skriptu ako zeli. Prvim pokretanjem skripte sve slike se ponovno skidaju (moraju se xml i logovi kreirati sa ispravnim formatom datuma), a nakon prvog pokretanja vise nema skidanja. Testirano je na W7 64bit, al trebalo bi radit na XP/Vista/7 bez obzira na arhitekturu. Pokretanje TurbineLaunchera sa defaulti shortcutom opet vraca problem sa downloadom slika, tako da se uvijek treba startati LOTRO sa skriptom.

Link na skriptu.

Što se skripte tiče, možda bi ju mogao staviti na službeni lotro forum. Mislim da bi ju puno ljudi koristilo.

14 godina
neaktivan

meni skripta ne radi, kaze da ne moze naci mjesto na kojem je instaliran lotro. Inace defaultno sve, win7 64-bit

14 godina
protjeran
Zlajaa kaže...

meni skripta ne radi, kaze da ne moze naci mjesto na kojem je instaliran lotro. Inace defaultno sve, win7 64-bit

isto kao i kod mene

17 godina

Skripta instalacijski folder trazi preko registrya u kljucu uninstall. Moguce da je kod vas taj kljuc drugaciji ili da ga nema. No nije vazno. Prepravio sma skriptu tako da onima kojima ne radi automatsko trazenje foldera mogu u skriptu sami ubaciti instlacijski folder. Upute se nalaze na pocetku skripte. Dovoljno je unkomentirati jednu liniju i ubaciti inst. folder izmedu navodinka.

Ako se da nekome od vas dvojice da mi iz registrya exportira kljuc HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall pa da vidim u cemu je problem.

Link na novu skriptu.

14 godina
protjeran

evo sad mi radi,prvo opet nije htjelo,ali kad sam ušao i pročitao kako napraviti to sam i napravio i sad radi :)

17 godina

Da, radilo je vjerojatno samo onima koji imaju Codemasters klijentove. Oni koji su skidali i instalirali nakon migracije imaju Turbine klijent i taj ima drugaciji uninstall kljuc. Updejto sam skriptu i za to pa bi sada valjda svima trebalo raditi i bez manualnog setupa.

Hvala Srđeli na semplu iz registrya.

Link za LOTRO startup skriptu...

14 godina
neaktivan
dembelija kaže...

Da, radilo je vjerojatno samo onima koji imaju Codemasters klijentove. Oni koji su skidali i instalirali nakon migracije imaju Turbine klijent i taj ima drugaciji uninstall kljuc. Updejto sam skriptu i za to pa bi sada valjda svima trebalo raditi i bez manualnog setupa.

Hvala Srđeli na semplu iz registrya.

Link za LOTRO startup skriptu...

Sluga pokoran {#}

15 godina
neaktivan
Jel ima mobile paymenta za kupovinu turbine pointsa, i s kojim lvlom ste izasli iz shirea? Ja uvijek, ajde jos ovaj quest pa idem u bree, tako od 13 lvla pa sad do 16. pa nikako otic, jer imam jos masu questova, jos 4 deeda za rijesit u shireu imam, pa onda vjerojatno u bree odem, skontah crafting, sam pecanje bas nekontam, sta mogu s onim ribama i travama koje upecam, i kad mi dropaju crypted textove, sta mogu s tim i sa second age relic (mislim da se to tak zove) to je to za sad. Pozdrav ekipi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iz Breeja ili Shire-a izlazis sa lvl 20 ( najbolje ) i zatim ides u Lone-Lands do 32 lvl. Ribe koliko ja znam prodas a sa second age relic ti je za reputaciju ja mislim za thorins hall.

14 godina
neaktivan

a kad mozes da  kupis mounta da ga ti sam upravljas ?

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako si VIP imas sa lvl 20 quest i kupis konja koji kosta 500 silvera. Ako si F2P onda moras kupiti riding skill u store koji je 95 TP i onda samo kupis konja koji isto kosta 500 silvera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa koliko im ovo treba da generisu GameCard, evo vec cetvrti dan cekam -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cage kaže...

Negdje je zapelo ocito, ja sam uvijek sve dobivao pa skoro odmah.

Salji mail....zali se....cetiri dana nije normalno (bar meni tako ne izgleda).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
protjeran

koliko nas odavde ima sa gilraina?

14 godina
protjeran

ako nekoga zanima, prodajem lotro account na eldar serveru. nije life nego je plaćana pretplata, 2 lv65 charactera na njemu (champ i rk- kindred sa weaponsmith i jeweller guildom, rk ima i supreme master cook) te lv25 hunter (supreme master forester, tailor). dobar gear na champu i rk-u makar je rk malo bolji jer sam s njime više igrao. spreman za raid, oba imaju sve traits otvorene. account ima zone eregion, mirkwood, moria, lothlorien, enedwaith, evendim i misty mountains. oružje i legacy na njima sređeni, cca 400 golda na rk-u. za sve detalje pitajte na privatne poruke, cijena sitnica. ne želim da account propadne pošto mene lotro više ne zanima i prodajem ga za siću ako je netko zainteresiran

Proud member of Lore Breakers
15 godina

Skull što prodaješ account? Nije valjda da ti je igra dosadila ili si možda prešao na neku drugu igru?

I to baš sada pred izlazak RoI-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ako nekoga zanima, prodajem lotro account na eldar serveru. nije life nego je plaćana pretplata, 2 lv65 charactera na njemu (champ i rk- kindred sa weaponsmith i jeweller guildom, rk ima i supreme master cook) te lv25 hunter (supreme master forester, tailor). dobar gear na champu i rk-u makar je rk malo bolji jer sam s njime više igrao. spreman za raid, oba imaju sve traits otvorene. account ima zone eregion, mirkwood, moria, lothlorien, enedwaith, evendim i misty mountains. oružje i legacy na njima sređeni, cca 400 golda na rk-u. za sve detalje pitajte na privatne poruke, cijena sitnica. ne želim da account propadne pošto mene lotro više ne zanima i prodajem ga za siću ako je netko zainteresiran

a cena ? :D

Say Hello To My Little Friend
14 godina
neaktivan
win32 kaže...
Cage kaže...

Negdje je zapelo ocito, ja sam uvijek sve dobivao pa skoro odmah.

Salji mail....zali se....cetiri dana nije normalno (bar meni tako ne izgleda).

Ma evo vidio sam u cemu je problem, posto sam narucio GameCard preko Targeta, valjda botovi nisu s oficijale narucili a ti drugi botovi od kojih su narucili poslali onaj fizicki GameCard -.- Ovo je da se ranim, kazu tek za desetak dana ce doci.

15 godina
skullscar kaže...

Nemoj to dati za sitnu lovu, mislim da bi to bogao fino prodat vani nekom a ne tu da dajes nekome za neku sitnu lovu....ipak je ostavljeno dosta vremena na tom acc ako imas dva lvl 65 charactera.

Pogledaj malo cijene i nemoj biti lud, prodaj to vani nekome...neces dobit neku ultraveliku sumu, ali bolje i to nego dati tu nekome za neku sicu.

http://lotroaccounts.com/buyaccounts.php?gameid=109

http://buysellmmo.com/if-you-are-looking-to-buy-sell-trade-lord-of-the-rings-or-lotro-gold-power-leveling-account-or-item-please-review-our-free-listing-website-f49.html

...ili si malo pronjuskaj tu na ovom forumu:

http://my.gamemonarch.com/

Nasao sam jos neke stranice, ali ih WOT pokazuje kao crvene pa mozda nisu bas sigurne ako se WOT crveni ko' neka stara komunjara.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 11:16 (win32).
15 godina
Cage kaže...

Gdje si kupio game card?

Otkad smo prešli na Turbine nisam našao dobro mjesto za kupovanje ovih kartica.

14 godina
protjeran

recimo 400 kuna i nek ide. problem je što mi lotro ne radi više, ne mogu ga instalirati i iz igre reći sve podatke za charactere. statsi su im odlični; champ ima heavy annuminas, u vaultu je i moria set. rk ima moria i annuminas i sa statsima na will i fate je max 650. vault je pun crafting itemsa za profesije. relics na weapons je uglavnom extraordinary 65 ili t6 a rk ima još masu relics t5 za spajanje, čuvao sam ih za isengard + cca 100 komada t4 za deconstructati u vaultu itd itd. destiny points je mislim na nekih 70-80k+, zaista se ne sjećam više

14 godina
protjeran
viskovic kaže...

Skull što prodaješ account? Nije valjda da ti je igra dosadila ili si možda prešao na neku drugu igru?

a da, dosadilo malo hehe. a i igram opet battlestar galactica itd. što ćeš {#} a razmišljam da počnem i star trek online

15 godina
skullscar kaže...
viskovic kaže...

a da, dosadilo malo hehe. a i igram opet battlestar galactica itd. što ćeš {#} a razmišljam da počnem i star trek online

Hehehe...da, znam kako je.....a ja gledam kako cu sada pocet igrat po nekim board igrama.

Mozda Magic The Gathering ili nesto sl, ali u RL naravno ne na netu.

Malo da se maknem od kompa, samo trebam naci neku ekipu u ZG koja bi igrala tj. igra i da primaju nove clanove. {#}

Nesto ovakvo mozda:

http://boardgamegeek.com

Trebalo bi otvorit neku temu o tome.

14 godina
protjeran

eh da se nadovežem na svoj raniji post, cijena nije fiksna hehe. a rado zamijenim account za star trek online account ako netko ima

0 0 hvala 0
17 godina

Stari, ostavi si ga radje. Mozda te primi za pola godine, godinu. STO se sad nabavi za nista, a i odlazi u F2P.

A dolazi i SWTOR, GW2, Secret World.

A nakon toga ce te ziher primit nostalgija za lotrom. Mozda kad najave jos pokoju ekspanziju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice