Pa to ti je jeftinije nego 12e, a mozda ti igras US verziju... Koji si realm?
Ok, onda nisam lud. Meni isto racunaju u dolarima, al sam mislio da je to samo zbog ove zimske akcije.
Pa to ti je jeftinije nego 12e, a mozda ti igras US verziju... Koji si realm?
Ja placam pretplatu preko Pay Pala, jednostavno, brzo i nikad nisam imao problema ;)
Nego igram vec LOTRO dobrih 6 mjeseci (od rujna 2007.) i mogu reci da me jos uvijek dobrano drzi. Na pocetku mi je sve nekako bilo cudno (posto mi je ovo prvi susret sa MMO), ali kako su prolazili sati sve je polako sjedalo na svoje mjesto. Nego u svojim putovanjima nisam upoznao niti jednog hrvatskog igraca, a sad tu citam da ima hrvatski kinship. Ako je tako molio bih /tell na Sulthalion [EN] Eldar.
Da ima hrvatski kinship i zove se Simply walking into Mordor. :-) iliti SWIM :-)
link na forum ti je http://swim.forumh.net/index.htm pa se slobodno javi ekipi :-)
Ja sam elf hunter Brajkior upravo natukao 18 lvl :-)
Auuuuu, dobre vijesti!
Najavljena prva placena expanzija!
lvl cap se dize na 60
2 nove klase, warden i runekeeper
3 nove velike regije (moria, lorien, i jos jedna)
bossovi balrog i watcher
i jos puno drugih novih sadrzaja
joooooj
Btw, zasto ste na Eldaru! Ja sam na snowbourneu kvragu! :D
Imam Ati Radeon X300,1GB DDR2 667MHz RAM,Celron D 3.2GHz,i igra mi je uzasna,grafika je bolja od WoW-a ali je igra (ne volim se služiti ovim izrazom) smeće, nepotrebno izbjegavanje sličnosti sa konkurencijom je dovelo do toga da je broj ljudi u grupi,raidu,razne estetske konstrukcije na UI-u,i još dosta toga, zapravo loše izvedeno.
Prestao sam sa WoW-om jer stvarno nije normalno sjediti 8 sati pred ekranom mjesecima i ne približiti se nekom T5,T6 full tieru,ma znate i sami...
LOTRO mi je jednostavno ležerniji ali i prilično manje igriv.
sve je to tako ali stvarno nacin na koji se vas lik krece i pokreti su me totalno odbili od te igre ma nije ni do koljena wow-u ,svi ljudi sada pljuju po wow pogotovo bivsi igraci ali to je samo zato sto im znaci jer da nije tako niko ga nebi spominjao , wow je trenutno KRALJ ali conan dolazi budite spremni igrati igru koja konacno ima sve sto ima wow i jos puno toga a svi wow nedostatci su ispravljeni
sve je to tako ali stvarno nacin na koji se vas lik krece i pokreti su me totalno odbili od te igre ma nije ni do koljena wow-u ,svi ljudi sada pljuju po wow pogotovo bivsi igraci ali to je samo zato sto im znaci jer da nije tako niko ga nebi spominjao , wow je trenutno KRALJ ali conan dolazi budite spremni igrati igru koja konacno ima sve sto ima wow i jos puno toga a svi wow nedostatci su ispravljeni
Ovo je rasprava o LOTRO igri. Imas i WoW topic pa tamo KRALJ-uj...
igro sam ju par dana i dosadila mi je brzo...WoW rules
Gdje mogu naći Lotro prepaid karticu jer ga u algoritmu nema 4-5 mjeseca!
Kad će početi malo misliti o lotro fanovima u Hrvatskoji?!
Samo za wow igrače misle...ah kad se to prodaje
Evo skinuo sam 8,2GB trial client. Sad samo da nađem mjesta na disku =P
he he i ja sam skinuo neki dan taj klijent da bi mi na kraju rekao da je file curupted i nije se dao otpakirati......
dovoljno je reći da sam nakon tih 8.2 Gb dobio lagani živčani slom pa sam odustao od svega......
možda probam skinut opet kad se malo smirim
Ja sam uspio instalirat, al imam zabagiranu grafičku koju ću tek mijenjat za koji dan, koja mi ne da da igram.
Zablokira na character creation screenu.
Da stvarno mi je blesavo što se neki osjećaju povrijeđenima što netko ne igra ono što oni igraju pa ovdje dođu pljuvati.
Meni se recimo više sviđa način na koji je lotro koncipiran i zato ga igram, ali neću pljuvat po wow-u zato što mi se toliko ne dopada, ljudi malo poštujte tuđe ukuse želje i očekivanja drugih.
Ako se nekom sviđa wow guba i meni je to ok, ali onda nemoj pljuvat po Lotru bezveze.
Igrao sam WOW godinu dana i meni je LOTRO puuno bolji iako mi je i WOW legendaran. Fora mi je sto su profesije jako povezane, recimo treba drvena drska za mas a za koplje treba željezni šiljak. Ali ne samo to, nacin borbe u LOTRU nije tipa WOW-a, igrac mora vise sudjelovati i izvoditi napade dok u wow-u se moze vise autocombat.
A sto se tice slike, fenomenalan je LOTRO, WOW izgleda kao crtic (znam da je puno stariji ali nemoze se zanemariti, neke igrice jednostavno ostare).
A questovi su puno kraci i nema grindanja sto znaci manje frustriranja i vise uzitka. Questovi imaju neke veze i smisao, nisu tipa WOW odi i ubi 50 majmuna itd. Sve u svemu meni su WOW i LOTRO dvije najbolje igrice koje sam igrao jer strasno jako volim MMORPG žanr.
...Ne kuzim zasto ljudi dodu popljuvat nesto i onda jos koriste neke izraze za koje ni sami ne znaju sto znaci! Treba poštivati svacije misljenje a tim blesavim komentarima se neide tome u prilog!
evo drago mi je da sam našao temu o mojoj omiljenoj "ovisnosti". igram igru od 27.04.2007. (od samog početka) .
Super mi je. evo zašto:
Ekipa je uistinu super, koliko sam dosad skužio ima dosta starija ekipa, još se nije toliko klinaca navuklo.
Book (epic) questovi su odlični. napokon MMO igra čija me radnja uistinu zanima.
Svaka 2 mjeseca izlazi novi Book (trenutačno ih ima 12). to je patch od nekih 1gb, donosi nova područja (mapa se širi, nova mjesta, novi questovi, nova oružja, instance...)
Sviđa mi se što developeri ne briju samo na gear nego i na to da se igrači dobro osječaju, sada svaki igrač može imat svoju kuću, zatim se može nositi civilni gear, to je suepr, recimo u gradovima hodat u civilnom gearu, baš je nekak fora. zatim ako niste zadovoljni izgledom svog lika, ili jednostavno želite novu frizuru, odete do barbera i sredite si frizuru, brkove, oblik lica, madeže i sl.
LOTRO mi nekak ima poseban feeling i atmosferu, ima onaj feeling prisutnosti i pripadanja tom svijetu, nije onak da se samo bori, bori i opet bori.
Vizualno je trenutačno najljepši mmorpg sa prekrasno dočaranom florom i faunom (puno životinja, trave, drveća sa prekrasnim krošnjama, voda izgleda super dobro...)
Igram dwarf championa, riješio sam svih 12 book-ova i trenutačno se pripremam za Helegrod raid (24 man raid).
Jučer sam napravio alta - ženskog lore mastera. nikad u MMO igrama nisam igrao sa spellcasterima pa rekoh, idem malo vidjeti kako će mi biti.
Igram na Eldar serveru.
To oni govore jer su ljubomorni
Heheý
Sulthalion Turkano 50lvl Champion
Proud Officer of Warriors of Last Alliance
vidim da nas ima dosta na Eldaru, ja sam Skullcrusher. i jučer napravio alta koji se zove Morphia. kada god hoćete mi pošaljite /tell. online sam obično između 18.00 i 24:00 h.
mislio sam da mi se neće dati igrati sa drugim likom, ali mi se itekako da! u biti, igra mi je totalno drugačija (main lik mi je melee i aoe a ovaj drugi je spellcaster + pets). milina. a usto sam sa altom Explorer crafting uzeo. itekako mi je zanimljivo :)
Kreiram trial acc onda, pa da vidim kako je tamo, iako ne vjerujem da ce wow zamijenit :).
Svidja mi se sto ne moras biti hardcore igrac da bih nesto postigao, ako je to istina, u svakom slucaju vrijedi skinuti client, samo ga moram utrpati u mjesecni bandwith od 8GB :)
Da baš mi je drago da si mi se jučer javio. Kad čovjek malo duže vremena provede skuži da nas Hrvata ima dosta na Eldaru. Svako malo mi se netko javi tko me je vidio na ovom forumu. :-)
Sinoć sam nagurao lvl 20 http://www.lotro-craft.com/artisan-page-4558-brajkior-woodsman-en.html]Brajkior, Woodsman @ [EN] Eldar
Još malo pa će nova besplatna expanzija, jedva čekam da dođe pecanje. :-)
E da nedavno sam preko ebay-a kupio Lotro official game guide, knjiga je prezakon. Svakako preporučam da ju kupite. U Algoritmu ju imate, ali ako vam se da zezati sa ebay-em možete dosta uštedjeti.
Naime ja sam svoj game guide sa poštarinom platio 14,87$.
Kreiram trial acc onda, pa da vidim kako je tamo, iako ne vjerujem da ce wow zamijenit :).
Svidja mi se sto ne moras biti hardcore igrac da bih nesto postigao, ako je to istina, u svakom slucaju vrijedi skinuti client, samo ga moram utrpati u mjesecni bandwith od 8GB :)
ajme, noćas sam đanio do pol 5. preksinoć do pol 4. opet sam gadnije zađanio u zadnje vrijeme