Elon Musk potvrdio da "vara" u Path of Exileu 2 i

poruka: 10
|
čitano: 2.027
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk potvrdio da "vara" u Path of Exileu 2 i ".
16 godina

Ma tko je to mogao pretpostaviti?

Samo netko tko nikad nije igrao te igre i ne zna koliko vremena zahtjevaju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina

Predlažem da u petak 24.1. ne kupujemo njegove proizvode i ne vozimo njegove automobile!
Bojkot Muska, pravda igračkoj populaciji!!!

9 1 hvala 0
11 godina

Općenito mislin da se ti likovi loše nose kad ih se uhvati u nećemu. Vara i boli me k bi triba bit odgovor, laga san i boli me k... Neki kineski farmer mi je isfarma gear i sad endgejman u miru i uzivan i jebite se svi...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Elon Musk potvrdio da "vara" u Path of Exileu
TKScump kaže...

Općenito mislin da se ti likovi loše nose kad ih se uhvati u nećemu. Vara i boli me k bi triba bit odgovor, laga san i boli me k... Neki kineski farmer mi je isfarma gear i sad endgejman u miru i uzivan i jebite se svi...

Problem je što se hvalisa pred krivom publikom. Gameri ne vole cheatere!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina

Jel mjeri Musk kukuruze dok igra, zna li se šta?

Moj PC  
5 1 hvala 0
5 mjeseci

Zašto se uopće pišu članci o ovakvim nepotrebnim, nebitnim i bezvrijednim informacijama. Svaki treći članak je Tesla/Musk, zar to zaista ljude zanima na jednom IT portalu/forumu ?

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

9 2 hvala 1
16 godina
filip_medo kaže...

Zašto se uopće pišu članci o ovakvim nepotrebnim, nebitnim i bezvrijednim informacijama. Svaki treći članak je Tesla/Musk, zar to zaista ljude zanima na jednom IT portalu/forumu ?

Clickbait? Svako razglabanje i refreshanje stranice te otvaranje iste je od koristi vlasniku webstranice. Da je Bug moj Musk bi iskakal iz pastete.

3 godine
filip_medo kaže...

Stvar je u tome što je on jedna od najvećih faca u IT svijetu, da se tako izrazim, ako ne i najveća, uz to multimilijarder i novopečeni političar koji se aktivno upustio u trumpovu kampanju... informacija da vara u najtrivijalnijim stvarima i nastavlja tupo varati bez da trepne i iako je otkriven itd. pokazuje o kakvoj se jadnoj osobnosti radi koja drma svijetom politike, biznisa i ITa, imo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2025 13:34 (notloB).
3 godine
NEW_MAN kaže...
 Clickbait? Svako razglabanje i refreshanje stranice te otvaranje iste je od koristi vlasniku webstranice. Da je Bug moj Musk bi iskakal iz pastete.

I kineski električni automobiili. 

合氣道
5 mjeseci
notloB kaže...
filip_medo kaže...

Stvar je u tome što je on jedna od najvećih faca u IT svijetu, da se tako izrazim, ako ne i najveća, uz to multimilijarder i novopečeni političar koji se aktivno upustio u trumpovu kampanju... informacija da vara u najtrivijalnijim stvarima i nastavlja tupo varati bez da trepne i iako je otkriven itd. pokazuje o kakvoj se jadnoj osobnosti radi koja drma svijetom politike, biznisa i ITa, imo.

Pa ne znam koga je to iznenadilo ? Ovdje ljudi otvoreno pišu da ne stignu upaliti konzolu/pc po 2 tjedna jer se moraju posvetiti ( naravno ) familiji, ženi 2+- djece i onda spadne vijest kako jedan filantrop, poduzetnik, otac, izumitelj, političar po novome, IT-evac ( po novome ) i tko zna koje sve titule nema, ali uvijek nađe vremena da nabaci gejm diabla, poe, elden ringa, itd... Mislim da smrdi od samog starta, jer za jednu takvu personu zaista "ima" puno vremena za "gluposti" kao gaming i twitanje 20x na dan. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice