Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.052.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pa isplati se dati onome tko uziva u igrici ;)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
CR789 kaže...

a takvih je puno što igra :)

15 godina

LOL

Bome se ne isplati.

GAMER
14 godina
neaktivan

A daj zasto se nebi isplatilo. Ti ces mozda svaki drugi dati 15$ za VIP. Nek igras godinu dana ti si vec odplatio tih 100$. Tako da onaj koji voli ovu igru mislim da mu je to izvrsna prilika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel zna ko di ima spawntime creepova il kak se zovu, trea mmi inace igramo ja i frend nonstop zajedno al dns nie bio doma pa sam sam iso, i ispred needelholea u mocvarama sam naiso na stone trolla i ljepi dagger mi je dropa pa bi htio njega jos jednom sa frendom odradit i za frenda, koji je najbolji crafting uzet, on je hobbit guard(mislim da se tak to zove, ugl tank) i treo bi jos malo pomoci oko craftibga, u breeju sam uzo woodwarker, dobio pilu, sikiru i jos nes nesjecam se i choppam rowan bushrowse di bi to drvo sto sam choppo dalje triba
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

http://www.xfire.com/video/4c8ef2/ evo jedan monster play,tj ovo je snimao netko tko igra isengard betu,posto su 75lvl,btw ja ju imam dodano na xf.Uglavnom predobar je igrač,ima puno videa i svačega.......ali eto ako nekog zanima pogledati 5-minutni monster play kako to izgleda sa isengardom

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 1:26 (danny007).
14 godina
protjeran

http://www.lotro.com/gameinfo/devdiaries/1379-rise-of-isengard-champion-developer-diary-?start=1 evo ga napokon promjene za champa

sad ce champ moci biti odlican off tank ako zatreba u gloryu,ali najvise mi se svida sto ce bracing attack dodavati 15% morala svakih 2s za sljedećih 10s,isto tako i second wing :),maknut je penalty za damage u gloryu,cd na skillove je smanjen i puno toga :)

15 godina

Dao sam samo 100$ i imam Lifetime kao prvo.

Drugo, 350$ je nesto tipa skroo 3 godine pretplate, sanse da osoba u startu zna hoce li igrati ili uopce dozivjeti sljedece 3godine su nikakve a osim toga i LOTRO do 2014 sumnjam da ce zivjeti jer ce izac novi proizvod a Isengard ce sigurno biti zadnja ekspanzija, igra ne umire ali mmo ne opstaje bas 10god, jedino djeciji wow no to je jer zahtjeva los komp i age -15, dok je lotro zrelija igra.

GAMER
15 godina
CR789 kaže...

Bez uvrede ali ti si lud covjek.

Mislim dosao si u igru, rekao da ti se javim, i nakon sto sam to napravio i nakon 1min razgovora na chatu, rekao si ''daj pare, treba mi 100golda, salji mi 100golda, vidio sam na bug forumu da imas tonu golda'', nakon cega sam ti rekao da kao prvo nisi clan kina u kojem sam ja, neznam te duze od 1minute, i da za 100golda makar imam gotovo 1000, trebam dosta svog slobodnog vremena da nafilam tu lovu a ti bi jos jednom ovdje na forumu poslao cak 3 uzastopne poruke ''daj pareeee'' ,daj 100golda'' ....WTF? Trebao bi bacit screenshot iz igre, stisnut F7 i bacit ticket pa ga forsat dok te ne kickaju, vec sam kickao mnoge ljude pa nije bed, koji K !! Da si rekao 5golda, pa nakon sto se upoznamo i vidim jesi li ozbiljan igrac da ti kupim iteme, craftam, pozovem u KIN, a ti kao neki lopov, sigurno okolo saljes random ims ljudima da ti daju 500silvera za konja pa onda to radis dok nemas puno golda, lol, nemam rijeci za ovo.....Btw nisi dobrodosao u kin stari, bye.

GAMER
14 godina
neaktivan

Kao prvo ja nisam rekao da mi das sto golda neg da mi das malo para , ja nisam nikakvi lopov neg , igram lotro vec 2 godine dok oni majmuni iz codmastersa nisu prebacili sve acccaunte na turbine ,a ja se toga nisam sjetio i nisam prebacio , meni je trebalo malo para za armor da si kupim jer  sam bio u bedu sa lovom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crocro23 kaže...

vec sam kickao mnoge ljude pa nije bed

Aj malo mi objasni ovu rečenicu..Prijavljivao si ljude GM-ovima i tražio da ih banaju? Zašto?

Mogu razumjet ako te netko vrijeđa ili psuje na globalu i slićne stvari,al ak te netko gnjavi na IMS staviš ga na ignore i gotovo

Idu mi na živce ti samoprozvani "supermegacoolprofi" igraći koji si daju za pravo glumatat ne znam šta i tražit ban za ostale..

Bez uvrede naravno

15 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Jel zna ko di ima spawntime creepova il kak se zovu, trea mmi inace igramo ja i frend nonstop zajedno al dns nie bio doma pa sam sam iso, i ispred needelholea u mocvarama sam naiso na stone trolla i ljepi dagger mi je dropa pa bi htio njega jos jednom sa frendom odradit i za frenda, koji je najbolji crafting uzet, on je hobbit guard(mislim da se tak to zove, ugl tank) i treo bi jos malo pomoci oko craftibga, u breeju sam uzo woodwarker, dobio pilu, sikiru i jos nes nesjecam se i choppam rowan bushrowse di bi to drvo sto sam choppo dalje triba

Ti prijatelju prvo tribaš rješit neki kviz odavde http://www.scribd.com/doc/56362926/Hrvatski-pravopis  , pa kad to svladaš postavi pitanje ponovo i onda će ti se možda i moći odg na njega.

nhf {#}

17 godina

Jel normalno da nakon starta LOTRO client svaki puta skida one EN, DE i FR splash i login screenove. To se pocelo dogadjati nakon migracije. Kada stavim u regional settings ShortDate u M/dd/yyyy onda se screenovi skinu jednom i do njihove promjene se vise ne skidaju. Ako vratim ShortDate na default za Hrvatsku, ponovno pocinju skidanja screenova po svakom startu clienta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Također, ali mi ne smeta, traje 1 sek više.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako 1 sec. Meni se tih 36 slika skida oko 20 sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 17:35 (dembelija).
17 godina
neaktivan
dembelija kaže...

Kako 1 sec. Meni se tih 36 slika skida oko 20 sekundi.

to ti je do brzine veze. Što brža veza to manje problema sa skidanjem screeenova. Trebalo bi im javiti za taj problem pa da to riješe.

Ja se nadam da će sa Isengardom to nestati.

Što se prijavljivanja i bananja ljudi tiče. Vi nekoga možete prijaviti, ali samo ako se na određenu osobu žali više ljudi tek tada se poduzimaju akcije, a ban je krajnje riješenje.

Ima negdje na forumu lista zbog kojih stvari možete biti izbačeni na kraće ili duže vrijeme iz lotra.

14 godina
protjeran

na gilrainu je prije nekih 2tjedna nekoliko ljudi bilo suspendirano zato jer su ih prijavili da iskorištavaju bugove u hocu,tako se čulo po serveru.Sad el je istina ili ne?

17 godina
neaktivan
danny007 kaže...

na gilrainu je prije nekih 2tjedna nekoliko ljudi bilo suspendirano zato jer su ih prijavili da iskorištavaju bugove u hocu,tako se čulo po serveru.Sad el je istina ili ne?

to može biti, jer onda gamesmasteri provjere log i ako je tako upozore ih ili suspendiraju.

14 godina
neaktivan

E evo da nesto pitam, igro sam lotra i prije i fkt mi se svidja i ko igra i ko film, i kako je uradjena.

E sad opet mi se igra al mi se ne isplati igrat ko free user -.-

Sad me interesuje dali ako kao free user uzmem npr. Gamecard (na neki period) da li mi se otvaraju sva podrucija, kao Moria,Mirkwood...

Ili moram expanzije zasebno kupiti?

Placo bi ja sub al neam kreditnu lol....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

imaš pristup svim zonama u Eriadoru,a rhonovation moras kupovati(osim lothloriena)

http://lorebook.lotro.com/wiki/Land:Eriador

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 18:49 (danny007).
14 godina
protjeran
14 godina
neaktivan

Znaci moracu kupit zasebno MoM i SoM.

A moze li se uraditi ovako. Sad npr uzmem gamecard na 30 dana, nakon toga kupim MoM i dobijem jos 30 dana.

I u tih prvih 30 dana imam full access SoA, a ovih drugih nakon sto kupim MoM imam totalno access svemu iz te expanzije?

Malo im je cudan ovaj sistem...... xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cage kaže...

Znaci moracu kupit zasebno MoM i SoM.

A moze li se uraditi ovako. Sad npr uzmem gamecard na 30 dana, nakon toga kupim MoM i dobijem jos 30 dana.

I u tih prvih 30 dana imam full access SoA, a ovih drugih nakon sto kupim MoM imam totalno access svemu iz te expanzije?

Malo im je cudan ovaj sistem...... xD

mošeš kupiti jedino gamecard vip 60 dana ili tp game card,expanzije više ne možeš,to jednostavno kupiš u lotro store :)

17 godina
neaktivan

Champ revamp. :)

Uglavnom o promjenama koje će zadesiti champa ukratko imate ovdje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aha de mi recite na koji server da idem :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti svi EU serveri imaju barem po jedan balkanski kin, tako da nećeš fulat previše. Ja sam osobno na Gilrain serveru u balkanskom kinu, a imaš i na Eldaru i na Snowbournu koliko mi se ćini. Glavno da ti je ekipa u kinu dobra i da se zabavljate... {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

... i da se zabavljate... {#}

Ma kakva zabava.

Nema zabave dok ne padne Sauron.

Poslije toga zabava {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan

Dodi ti na Eldar, tamo je najbolji balkanski kin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo napravio sam huntera na Eldaru "Nindred".

Za koji dan uzet i gamecard -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ok javi se, Lonch, Mirvien, Garamel, Runert.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice