LEGENDARY - Ubrzo izlazak

poruka: 6
|
čitano: 1.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Igra krajnje "originalnog" naziva, malog budžeta ali me iz nekog čudnog razloga jako privlači. Scene iz igre izgledaju premoćno, a posebno mislim na level design. Ma šta pričam, pogledajte ovaj trailer ->

i bit će vam jasno šta mislim. Igra je Fantasy FPS. Ne sjećam se da sam igrao ijednu takvu igru. Zakazani datum izlaska je 18.11.

Evo   jedan gameplay video od 9 minuta  

Al svakako prvo trailer pogledajte.

Igra se nije baš proslavila na IGN-u, a vjerovatno i neće nigdje al neznam - imam želju ovo probati.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 23:55 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LEGENDARY - Ubrzo izlazak

igra po traileru stvarno izgleda prehebeno, tip igre koja bi mi se bas mogla svidjet

al na zalost, malo googlajuci i trazeci recenzije, vidim da, na zalost, nije samo ign popljuvo igru

bas steta, nadao sam se zabavnoj pucacini al izgleda nista od toga

al isprobat cu da se i sam uvjerim Namigiva

"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan

I ja sam nešto očekivao od igre, ali na kraju razočarenje jer nigdje nije dobila ni polovicu od ukupne ocjene. Još jedan propali FPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napokon sam je probao i mogu reći da mi se igra jako sviđa. Čak štoviše odlična je. Ima par sitnica koje su ispočetka iritantne ali kasnije se navikne na njih. Grafika je dobra i odlično se vrti na mojoj konfi na 1024x768 s medium detaljima. Mislim da su u onim recenzijama ipak svi malo pretjerali s onim niskim ocjenama. Neznam što su očekivali od igre! Izgleda da ih je razmazila grafika ala Crysis pa dijele loše ocjene svemu što nema takvu grafiku. Ja sam očekivao nešto u stilu Serious Sam-a, Doom-a i sličnih igara i to sam dobio. Igra je uistinu zabavna, nije ni glazba loša, a priča varira između solidne i jako dobre. Ako ništa imate Skullptura RIP ove igre na torrentima od 2.5GB i isplati se barem probati. Nije možda najbolji FPS koji sam igrao, ali je sigurno jedan od zabavnijih. Otprilike sam na pola igre, a s obzirom da mi je i dalje zabavno, završit ću je do kraja.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LEGENDARY - Ubrzo izlazak

Igra je ono OK.

Samo mi smeta kaj se neprijatelji stvarno  stvaraju  i jaka osjetljivost dok zumiram pojednimim oružjem.

Inače priča mi je pre je............... ono Pandorina kutija .

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
17 godina
neaktivan

Ne znam, trenutačno mi više odgovaraju igre tipa WoW i RTSovi..   malo sam se zasitio FPS-ova do daljnjega sa Bioshockom, CoD5 i Far Cry-om 2 prošle godine.

No nikad se ne zna Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice