Imam ja ali samo petkom i vekendom zbog obaveta. Dodaj me na Steam garamel12 :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skida mi 536mb za L4D 2....netko zna šta to skida???
Moguce novi update :D
Skida mi 536mb za L4D 2....netko zna šta to skida???
Kad si zadnji palio igru prije toga?
Steam palim svaki dan,igru nisam već dugo..

Steam palim svaki dan,igru nisam već dugo..
mape nove stigle ja brijem neka beta na testu :D
Jel ima itko tko zeli "lovit" achivmente?
http://cloud.steampowered.com/ugc/595810025202101907/BB7143D7BB337E175AF15602E2F46F08434E37A8/ haha ja i frendovi u nekoj crepy dječijoj sobi xd
I tata bi sine!... dodajte me Captain0Price
I tata bi sine!... dodajte me Captain0Price
add me randomchaos2005
Eeee... odavno nisam igrao L4D2... bio sam se par puta spojio i nikako da nadjem normalan server/ekipu da odradim jedan versus tako da se dugo vremena uopce nisam spajao...
Eeee... odavno nisam igrao L4D2... bio sam se par puta spojio i nikako da nadjem normalan server/ekipu da odradim jedan versus tako da se dugo vremena uopce nisam spajao...
kod nas se slabo igra versus :_D
Nije istina ovi moji stalno igraju. Doduse ja nemam vremena od skole ali cim dode raspust opet svaku noc igramo pa eto dodaj te me Garamel mozemo i sada neku raspaliti :D
A di si bio za Uskrs? Sad treba čekati do ljeta! :(
Kupujem stan ovih dana tako da je vrlo izgledno da ću kroz nekih mjesec-dva napokon imati svoju vlastitu DSL konekciju doma pa ćemo peglat kad god nam se sprdne! :D
Za uskrs san bija kod cure u Splitu... L4D2 mi nije pa napamet :) Jel igras jos?
Eto dao sam svoj nick pa me dodajte uvijek nam treba ekipe da igramo :D
kupljeno!
Vjeruj mi da se neces pokajat. Samo gledaj iznad postove i nadi ekipu. Takoder ima tema l4d2 nickovi
Nekoliko novosti... Uskoro dolazi Midnight Riders DLC te Valve planira izdati Strip povodom tog eventa. Moći ćete i glasati u ovotjednom anketnom pitanju.
Sve u svemu, očekuje nas još puno noviteta u L4D2 :)
Pozdrav, ako mi neko može na PP ili tu napisat kako da sa frendom igram LFD2 preko Hamachia(lana),nemamo orignal verziju
e da te pitam da li si mozda nasao ja sam kupio L4D2 i krene mi instalacija preko steama i trazi product activation ja toga nemam nemogu nigdje da nadjem...dali mogu nekako da mi instalacije ne krene preko steama ili da nadjem negdje product activation za L4D2 :)))))
Hvala..
Molim dobru dušu da mi pokloni 5 Ferrarija, vilu na Karibima itd. Oću se vozit i uživat.
Vrlo rado evo ti odmah ali ti meni nabavi steam account sa Eve Online, Witcher 1 i Witcher 2, Fable III i tako jos po koju igru. Kada nades to javi mi.
lik spamma sve teme i moli ljude da mu poklone igre. lako je za cigarete i alkohol dat, lako je dat za svakovnevne kave, lako je dat za nove graficke, a problem je dat 100tinjak kuna za original igru. najblji su mi oni koji si ne mogu 100kn ušparat a neradnici teški. još da ja dam za njega, hahah. ne znam spada li ovo u vrijeđanje korisnika, ako spada moje isprike moderatorima a ne njemu jer mi se gadi.
To je stvar naše kulture.
Cigarete ili koka-kolu nećeš krast, ali krasi pc igre je ok. Meni je to čak možda razumljivo kad se radi o igrama koje koštaju 400+ Kn ali krasti igru koja košta manje od porcije ćevapa je stvarno nepotrebno...
Ljudi ajde ako ima dobra dusa da mi kupi l4d2 ako je jos na akciji i ja mu uplatim lovu u ponedjeljak. Trgovao sam do sada sa hrvojemstr i monopolom pa ako zelite mozete njih upitati da je sve bilo ok. Molim pp. Hvala!
Edit: evo upravo vidio da je jos 9 sati na popustu, pa je moja molba hitna.
Na zahtjev onoga tko mi ucini uslugu mogu mu uplatiti i neku proviziju za kavu il tak nekaj..
Hvala
Pozdrav ekipo, zanima me kako se može igrati igra u mp-u? Ja i još mojih par frendova bi rado klali zombije zajedno pa ako ko ima neke kratke upute da mi kaže? I jel to moguče na piratskoj verziji?
Evo ga na.