Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
15 godina
Left 4 Dead 2

NOVOST***

zadatci zadatci
XFIRE; mypet
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
RE: Left 4 Dead 2
null kaže...

NOVOST***

Chaos Generator smrdi na to da će odjednom biti 3 tanka, ovo će biti gusto i super zabavno, jedva čekam.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Exploding barrel? Bilo je u vrijeme :D UUU jedva cekam ovaj DLC, a i instalirao sam ponovno l4d pa ako hoce koju partiju.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

1 0 hvala 1
15 godina
Left 4 Dead 2

Don’t forget the cutoff for the Midnight Rider’s Video contest is Midnight tonight PST (Friday Oct 1st). With 160 videos submitted, so many of them amazing, judging this is going to be tough. Thanks to everyone who created a video.

https://www.youtube.com/results?search_query=L4DMNRSAVESUGAR&search=tag

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

poz ekipa,vidim da vas ima koji igraju l4d! Evo dodajte me na steam: hellcat pa da malo zaigramo! Adios! Smijeh

1 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

NOVOST***

Let’s first clear up the confusing part. Mutations are a Left 4 Dead 2 exclusive. PC players get the 5 new Mutations. Xbox 360 players only get the 5 new Mutations if they are also owners of “The Passing” DLC.

We don’t want to give away all 5 of the new Mutations, but we will give you a bit on one. Do you ever play Versus and wish you could be the Tank? Did you ever wish you could be nothing but the Tank? And when you died you spawned as the Tank? And all your friends were Tanks as well? The new Mutation Taaannnk!! is a little like that. And by a little, we mean exactly like that.

TANKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK INCOMING

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

NOVOST***

Today we make it official, Left 4 Dead and Left 4 Dead 2 on the Mac.

Left 4 Dead 2 will be released on the Mac Tuesday October 5th. If you already own it on the PC, then you own it on the Mac. All you need to do is install it on your Mac and start playing.

If you don’t already own it, now is a great time to pick it up. Not only do you get Left 4 Dead 2 but steam owners get all the previously released DLC for free! So you get the original 5 Campaigns and “The Passing”, “The Sacrifice” and “No Mercy.” Best of all, there is already a thriving community and excellent community created campaigns waiting for you.

Sorry Left 4 Dead owners, the Mac version is coming but we are running a little late. We hope to have it out in time to celebrate Halloween on the Mac. When released, L4D1 Mac players will receive the same great treatment. All the previous released updates and DLC for free and the ability to play an extensive library of community content. More information on the release date as it nears.

Once “The Sacrifice” is released this Tuesday, the Left 4 Dead team will celebrate by playing Left 4 Dead 1 and 2 all day. If you want to join us in a game, on the Xbox 360 look for L4D2 DEV 1, L4D2 DEV 2, L4D2 DEV 3, L4D2 DEV 4, or L4D2 DEV 5. On the PC L4D2_DEV_1, L4D2_DEV_2, L4D2_DEV_3, L4D2_DEV_4, or L4D2_DEV_5. Our friends lists are full but you can look for us playing “The Sacrifice”.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Left 4 Dead 2

Eh sto smo se sinoc osramotili m_dipl :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

Ja ne kužim šta svi vidite u toj igri, meni je jako brzo dosadila, zombije je prelako ubiti, a trče kao da je netko pritisnuo premotavanje

Da li igra postane zabavnija poslije dužeg igranja?

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo86 kaže...

Ja ne kužim šta svi vidite u toj igri, meni je jako brzo dosadila, zombije je prelako ubiti, a trče kao da je netko pritisnuo premotavanje

Igra je prezabavna kad igras s drustvo i na nekom serveru za pricanje na mic, pa kad s kompanjonima ides, a ovaj vice, hunter me čopio vadi me, ili smoker, ili boomer me pobljuvao , cuvajte me.

Jos k tome ide i smjeha, a jos kad igrate na najtezenoj tezini, eeeeeee onda treba i pokazati malo skilla i pameti. Ima jos bezbroj zabavnih situacija.

XFIRE; mypet
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

meni nije jasno taj dlc će izaći samo za l4d2 ili l4d (prvi dio)? ili a jedno i drugo?Sramim se

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo za 2. dio kolko znam.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Left 4 Dead 2

doci ce za obje igre, + k tome dodji ce "No Mercy" iz jedinice u dvojku.

ne citate bas null NOVOSTI. :D

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/left-4-dead-2/25688.aspx?page=20&jumpto=1310544&sort=asc&view=flat

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 11:30 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ko je taj null? :)
Sigurno neki papak.
15 godina
Haha, a valjda :)
P.s. (Tiho)- modovi vadite karton ;-)
XFIRE; mypet
17 godina
null kaže...
Haha, a valjda :)
P.s. (Tiho)- modovi vadite karton ;-)

Jel mod moze kartonirat sam sebe?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Može al neće! Mi smo tu da vladamo čvrstom i nepravednom te prije svega bezobrazno subjektivnom rukom!

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

One day, we shall take over the world!

---

Papci, daj skinite ove kampanje iz prvog dijela pa ćemo imat više toga za igrat...

No Mercy

Blood Harvest

Death Toll

Dead Air

Uz to morate imati instaliran L4D 2 add-on support tool koji imate dostupan na svom steam accountu u library pod tools.

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Može al neće! Mi smo tu da vladamo čvrstom i nepravednom te prije svega bezobrazno subjektivnom rukom!

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

One day, we shall take over the world!

---

Papci, daj skinite ove kampanje iz prvog dijela pa ćemo imat više toga za igrat...

No Mercy

Blood Harvest

Death Toll

Dead Air

Uz to morate imati instaliran L4D 2 add-on support tool koji imate dostupan na svom steam accountu u library pod tools.

Moramo se najprije naucit ne sramotit :D

Si veceras OL?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Si veceras OL?

Uvijek, samo se bavim raznim drugim igrama. Al ak skineš ove kampanje onda bi mogli bacit jednu-dvije svakako.

17 godina
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Si veceras OL?

Uvijek, samo se bavim raznim drugim igrama. Al ak skineš ove kampanje onda bi mogli bacit jednu-dvije svakako.

Ok, kad dodjem doma stavit cu skidat... ajd reci emilu da i on pocme...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
On ih ima sve ja mislim.
Sad nam samo četvrti fali.
17 godina
Danny_HR kaže...
On ih ima sve ja mislim.
Sad nam samo četvrti fali.

Ok, ja sam kuci oko 6, stavljam skidat, ali necu prije ponoci biti za kompom...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 12:54 (tnakir).
17 godina
neaktivan
A je*emu.
Onda ćemo morat odgodit, ja baš oko ponoći idem ća uvijek. Nije mojoj žemskoj baš drago kad sam iza ponoći prek tjedna. Kenja nešto o tome da nemre spavat i slične nebitne stvarčice. :)
17 godina
Danny_HR kaže...
A je*emu.
Onda ćemo morat odgodit, ja baš oko ponoći idem ća uvijek. Nije mojoj žemskoj baš drago kad sam iza ponoći prek tjedna. Kenja nešto o tome da nemre spavat i slične nebitne stvarčice. :)

A meni moja kenjka da me nikako ne vidi, zato sam sa njom do ponoci, ona ode spavat a ja na l4d :)

I'm going woo woo
17 godina
Diablo86 kaže...

Pa ovisi na koji mod se prebacis, ako igras na priatu samo kampanju bez one socijalne komponente i nije cude da ti brzo dosadi. Ima ljudi koji vole igrati kampanju na brutalnim postavkama ali meni brutalna zabava pocinje na Versus, pa igrao sam samo prvu kampanju vise od 80sati Versusa i opet sam "noob" jos nisam naucio sve fore, taktike i precace.

A u ostalom posebno zadovoljstvo predstavlja cupanje Naxxovih dzigerica s Hunterom, izbacivanje Emila kroz prozor s Chargerom ili vjesanje Danny-a sa Smokerom Smijeh

Trebali bi jednom okupit 8 ljudi s foruma na isti TS Vent ili sta vec i udri 4vs4, zagarantovana zabava (a ponekad i frustracija)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
Diablo86 kaže...

Lako je igrati offline na Easy, odigraj Versus protiv odlične ekipe i nečeš doživjeti safe house ;)

16 godina
Left 4 Dead 2
Ma nisam igrao offline, igrao sam malo sa frendovima preko tunngla, valjda sam previše navikao na zombije iz cod-a...
GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 3 hvala 0
17 godina
Diablo86 kaže...
Ma nisam igrao offline, igrao sam malo sa frendovima preko tunngla, valjda sam previše navikao na zombije iz cod-a...

To nije pravo iskustvo, ako želiš pravu igru igraj preko Steama

17 godina
Diablo86 kaže...

Pa u tome i je problem, tako nemozes iskusit pravu igru, ni meni se nije svidio LFD 1 kada sam ga probao preko Hamachija, tek kad sam uzeo org LFD2 sam vidio sta je igra :)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
D3ViL kaže...
Diablo86 kaže...

Pa u tome i je problem, tako nemozes iskusit pravu igru, ni meni se nije svidio LFD 1 kada sam ga probao preko Hamachija, tek kad sam uzeo org LFD2 sam vidio sta je igra :)

Dodaj me na steam... tnakir... veceras cu bit tamo oko 23 - 24 pa bacimo jednu :)

I'm going woo woo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice