League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

o cemu ti... ?? kupujem samo bloodthierstere.. i na kraju frozen mallet... nitko ti nis nemre a jak si ko budala :).... ja se inace v sakoj partiji nahranim.. al hebem ti njihov matchmaking.... uvijek neke noobe dobim koji su 10 level.. evo link od mojih slikica iz lola

<< ShadowKiller >>
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 19:17 (killer4987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
killer4987 kaže...

o cemu ti... ?? kupujem samo bloodthierstere.. i na kraju frozen mallet... nitko ti nis nemre a jak si ko budala :).... ja se inace v sakoj partiji nahranim.. al hebem ti njihov matchmaking.... uvijek neke noobe dobim koji su 10 level.. evo link od mojih slikica iz lola

imam jedno pitanje. I ja sad igram sa warwickom, al nznm zasto one spellove koje si na pocetku odaberes(D i F-skraceno), zasto imas za mana regen i healt?

Moje misljenje je da je to nepotrebno za njega, ja koristim teleport(ili ignite) i ono da umoris fraera, da mu se brzina smanje, nznm kak se zove.

16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

O tome da recimo imaš 5 bloodthierstera i cipele (trebaju) što je jako teško napravit u večini igri, znači recimo da skupiš 3 imaš 45% LS (stuckano 75%) i doše ti neki dpser tipa corkia, tristane, jaxa koji ima kojih 200-300 dmg i att speed oko 2, znači možda koji 500 dps i kupi executions kojemu je pasiv 50% ti sreže hilanje u to je uključeno i LS), a bez LS je ww beskoristan i što onda, 5-10 hita od dpsa ti si mrtav.

16 godina
protjeran
League Of Legends

@pinc.. to je bilo kad sam igral s nunuom... pa mi treba mana i health... s warwickom uzmem ignite i exuast.. razmisljam o rallyu umjesto ignite...

@ejSid.. a na to mislis... vidis dobra ideja..

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo SS iz moje zadnje borbe...na kraju sam Atma's Impaler zamijenio za Frozen Mallet, nisam imao više 100% criticala nego 96%, ali sam zato imao dodatnih 700 HP-a, +20 dmg-a i ono najbolje usporavanje sa svakim udarcem....

Ajde ljudi postajte svoje buildove sa likovima, pa da vidimo što je najisplativije....

Yi - 100 % Crit Chance... Yi - 100 % Crit Chance...
BUG je IT biblija!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Evo SS iz moje zadnje borbe...na kraju sam Atma's Impaler zamijenio za Frozen Mallet, nisam imao više 100% criticala nego 96%, ali sam zato imao dodatnih 700 HP-a, +20 dmg-a i ono najbolje usporavanje sa svakim udarcem....

Ajde ljudi postajte svoje buildove sa likovima, pa da vidimo što je najisplativije....

meni je to nekako lose i ja igram s yiem

al meni je dovoljna brzina 2.0 atack damage 300-400

critacal nes malo

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moji buildovi:

Ashe:počet sa dagger,prvi recall berserker greaves i brawler's gloves,drugi recall zeal,tada idem na infinity edge i na phantom dancer ( završiti prvo infinity edge,pa phantom dancer ),iduće obično last whisper,pa black cleaver.Igra najčešće završava i prije black cleavera ( kad si loš,ne dovršiš ili phantom dancer ili infinity edge )

Shaco:počet za long swordom i health potion,prvi recall sword of the occult i boots of speed,drugi boots of mobility i pickaxe,idem na infinity edge i na bloodthirstere.

Soraka:Počinjem sa Sapphire Crystalom,idem na Cataclyst,poslije idem na innervating Locket,Boots of Swiftnes,Archangel Staff i poslije ovisi o protivnicima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i mog builda za ability power Mordekaisera. Probao svoj build prošlog vikenda,3 pobjede,1 poraz.

http://leaguecraft.com/builder/Mordekaiser/c80bda80cb1039398115076b6e089c9d

I stvarno svima koji vole igrati LoL preporučujem ovu stranicu. Puno ćete naučiti od buildova i guidea na toj stranici. Aktivan sam i član foruma pod nickom DavorMarin.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 16:53 (Blizek).

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
League Of Legends

blizek... a gdje ti je life steal... to ti treba

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Inace ja sam newbie ili ti noob u takvim igrama, naime prije nekih tjedan i pol sam poceo po prvi puta igrat slicnu igru HON.. svidla mi se i zamjenila mi je COD 4 u potpunosti i sad je igram ko blesav.. mogu reci da sam presao sa one faze upoznavanja igre.. i imam nekih 50 sati igre u tih tjedan dana :D..

No isto tako u isto vrijema to jest malo kasnije sam instalirao LOL.. malo sam vidio kakva je igra, dosta je to slicno..

samo sta je grafika dosta onako crtana ali isto mi se cini ko da ima vise toga u LOL-u nego HON-u

moze li mi netko ukratko reci prednosti nasprem HON-a i mane ako ih ima..

i sa kojim likom da krenem igrat LOL i sta mi preporucate za iteme i tako to..

cisto da mi olaksate sami pocetak ulaska u LOL..

16 godina
toxic kaže...

Inace ja sam newbie ili ti noob u takvim igrama, naime prije nekih tjedan i pol sam poceo po prvi puta igrat slicnu igru HON.. svidla mi se i zamjenila mi je COD 4 u potpunosti i sad je igram ko blesav.. mogu reci da sam presao sa one faze upoznavanja igre.. i imam nekih 50 sati igre u tih tjedan dana :D..

No isto tako u isto vrijema to jest malo kasnije sam instalirao LOL.. malo sam vidio kakva je igra, dosta je to slicno..

samo sta je grafika dosta onako crtana ali isto mi se cini ko da ima vise toga u LOL-u nego HON-u

Ja kada sam poceo igrat sam bio totalni NOOB i niko mi nije pomogao.A i sad sam noob ali frend mi je dosta tog pomogao.Ja ti preporucam da igras sa Ryzeom jer je on odlican.Uglavnom on je carobnjak i on ti sam koristi ability power(ja sam za njega bio uzeo life steal kao pocetnikSmijeh).Posto ti se svaki tjedan mjenja raspored koje likove mozes koristiti pa ti ryzea sada nema.Probavaj svakog po malo i gledaj kakav je i samo gledaj ono sto je pod recomended.Nemoj feedat i nemoj rushat(ko u cod 4 naziv) da se ovi ne na feedaju(hrane) tobom pa da izgubite.

Ja ti sada sa Master YIem igram i on mi je odlican dok jos ucim.Ako si na US onda me dodaj PIcka se zovemCool

Kazu da LOL ima losiju grafiku od HONa ali ja kazem da me bas briga za grafu jer ako neki radi grafe igraju slobodno nek predu na krizu i nek to igraju ako im se LOL ne svida.Ja igram samo radi gameplaya i zabave kada nemam sta raditi.Znam frendove iz drugog razreda koji sam o HONU pricaju ali oni su druga stvar,ja pricam od LOLuSmijeh.

Neznam vise sta bi ti mogao preporucit pa ak se sjetim ja ti jos napisem toga.

Pitaj ak imas sta za pitat.

LOL CAT! ^^
17 godina
toxic kaže...

da sam sebe ponovim :

- moj savjet ja da uzmeš nekog čistog lika (tj namjena da mu bude jednostavna) imaš :

- pushere (dakle igraš na minion killove i guranje prema neprijateljskoj bazi i brzo uništavanje towera ) preporuka SIVIR težina za igranje 3/10

- tenk (privlačiš pažnju na sebe tj. prvi si u napadu i primaš masivnu štetu ) preporuka Alistar , NUNU (jako dobar) i rammus  težina za igranje 5-7/10

- dps ( samo po sebi je jednostavno ideš na konstantan dmg u bilo kakvim uvijetima ) Heimerdinger, Corki, Tristana, Udyr preporuka ja ASHE (ima stun i CC jako dobar lik)

težina ovisi o liku ide od 3-7/10

- nuker ( u malom vremenu ogromna šteta) RYZE, Annie, Twitch, Shaco, Evelynn .. ovo su samo od nekih preporuka ti je RYZE

- CC (crowd control) ima ih previše i svako od njih je dosta zahtjevan za igru .. jer ako se odigra pravilno može uz malu pomoć dobiti partiju poznatiji CC su Alistar,Morgana,Fiddlesticks, Amumu (svi imaju neku vrstu kontrole nad drugim igračima) ASHE (ima slow i stun) 

ovo je samo generalizirano ima jako puno likova i daju se igrati na 100 načina .. imaš recimo Master Yi lika koji ako se nafida može sam na njih 5 i sve ih poravna .. i td i td.

moja preporuka su ti : Sivir, Ashe, Ryze, Nunu i  Annie sa njima je više manje jednostavno igrati i uvijek su dobro došli u timu

nadam se da sam pomogao bar malo

17 godina
League Of Legends

Hvala vam obojici..

No jos se nemrem odvojit od HON-a posto sam ovisam i to dost.. svaki dan picim od 22 do 2-3

ujutro uzas..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

blizek... a gdje ti je life steal... to ti treba

Kako kad... ne treba uvijek...

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

Evo,malo da sebe reklamiram.Pogledajte,dajte koji +1 i komentirajte ( bez what a noob i takvih gluposti :D ).

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel postoji nekakva lista top 10 najboljih igraca lol-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pinc kaže...

jel postoji nekakva lista top 10 najboljih igraca lol-a?

da postoji ja bih bio medu prvih 10

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
League Of Legends

bogme je

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

Napravimo na forumu top listu najboljih forumasa Belji se

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lasta kaže...

a kako

po levelu nemozemo

mozemo nabacit turnir 1 vs 1

al mi se neda

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
danfa123 kaže...
Lasta kaže...

a kako

po levelu nemozemo

mozemo nabacit turnir 1 vs 1

al mi se neda

eci peci pec ti si mali zec a ja ma... Cool

15 godina
protjeran
League Of Legends

aj zapocnite listu

mene stavite na 1. mjesto

napravite listu po killing soree-u ili tako nes po killovima

jogurt nema kičmu

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

Mozda razlika izmedu pobjeda i gubitaka

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Imate ELO rating,nažalost možemo saznati samo za top 500 na US i EU serveru ( http://www.leaguecraft.com/euelo/2009-12-22 - EU server,najnovija lista,na istoj stranici pod database možete saznati i za US ).Taj ELO rating ne bazira se samo na omjeru pobjeda i poraza,već i na tome protiv koga igraš,s kim igraš... mislim da je u svakoj partiji namješteno otprilike 50-50 šanse,ali sam čuo da,ako imaš niz pobjeda i razliku pobjede-porazi da ti sustav automatski namješta sve teže i teže protivnike,što je logično. Tako i mogu objasniti kad sam imao u 40-ak borbi 12 pobjeda više nego poraza i onda sam počeo stalno gubiti. Gledao sam tada levele svoje ekipe i levele protivničke i vidio sam velike razlike ( npr. moj tim od 15. do 20.,a protivnici viši od 25. ).

Također,ako igrate u premadeu,računaju da ste jači,pa vam stavljaju jače protivnike.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

danfa kad ides igrad ranjed match,koliko čekaš u qeue?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ejSid kaže...

danfa kad ides igrad ranjed match,koliko čekaš u qeue?

nema vise ranked matcha

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran
League Of Legends

nije ga ni bilo to jos treba doc.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

da

bilo je za birat

al nije se moglo izabrat

bas bi htio ranked match odigrat ne stalno s njubekima

mislim da nece ni bit

jeste li vidjeli novog championa

edit.ne mordakeiser-a

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

Bit će obećali su i voice chat. Vidio sam na forumu neki post još prije.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lasta kaže...

Bit će obećali su i voice chat. Vidio sam na forumu neki post još prije.

kaj ce nam voice chat

jogurt nema kičmu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice