League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.516.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Ferritin kaže...
DarkoKwon kaže...

Zelim se zahvaltii liku GamerX9 koji mi je odigrao pet gamova i ubacio me u GOLD diviziju, kupit cu mu skin u znak zahvalnosti. Nije mi nista trazio naravno, ali to cu uraditi u znak zahvalnosti.

Ja mu ovim putem zelim porucit da si .. mater jer zbog takvih ljudi koji boostaju druge i postoje sranja u rankedu te igra postaje ne igriva.

Da pripadas Goldu sam bi uspio doci tamo.

A da, pa razlika u skillu izmedu Silver I 100 LP i Gold V 0 LP je brutalna, skroz mi je jasno. 

Salu na stranu, ovo je MMR u kojem sam igrao http://prntscr.com/51kz3g. Tako da je acc vec bio debelo u goldu po MMR-u, samo sto je "na papiru" bio S1.

IMO pravi smisao boostanja je kad nekog dignes iz Bronce u Gold/Plat, znaci ligu koja je apsolutno iznad njegovog skilla. Promo za G5 i G5 0LP su ista razina skilla pa je glupo tvrditi da ce on kvarit nekome gejmove jer mu je skill prenizak za Gold, a i tako je otprije igrao u G2 MMR-u.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
11 godina
protjeran
League Of Legends

odigrao support sa kayle, 4-5-21

dobio samo 10 pointa za win. wtf? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

MMR son.

EUW :Cpt DANEvious
11 godina
protjeran

tkalle, zamolio bih da ohladiš sa macho glupostima u svakom svojem postu i da me ne zoveš "son" jer nismo skupa pasli ovce i imam više godina od tebe

12 godina
neaktivan
League Of Legends

@Robocraft

nemoj dat da te igra i igraci tolko razivciraju lol..

svi mi imamo "cudnih" gameova i debila koji dolaze u tom paketu tak da {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Kak su ljudi sretni, veseli i raspoloženi ovih dana, to je baš super.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
protjeran
guls kaže...

Kak su ljudi sretni, veseli i raspoloženi ovih dana, to je baš super.

love is in the air.... 

16 godina
neaktivan
Previse je onih koji se ponasaju kao djeca doslo u zadnje vrime na forum. Umisto da raspravljamo o normalnim stvarima, 90% tema razgovora su troleri, fideri i boostanje.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends

Pa samo klik na "ignoriraj autora" i pokušaš razviti normalnu raspravu, tipa zašto Teemo nema genitalije do poda :)

Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meh ignoriraj to samo.

Ugl pošto sam zadnji put, nažalost, propustil, kaj mislite o održavanju Bug game-ova ove ned? 

Pošto je praznik, vjerojatno će svi biti u svojim rezidencijama pa mi se čini prikladnim.

SSD, na tebe pada organizacija opet.

EUW :Cpt DANEvious
11 godina

{#}

Uljepša mi dan.

guls kaže...

Pa samo klik na "ignoriraj autora" i pokušaš razviti normalnu raspravu, tipa zašto Teemo nema genitalije do poda :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 17:32 (Hrvoslav).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Drago mi je da se ovak nekaj pokrene na forumu, zabava zagarantirana hahahha. 

Nego, ADC mainovi. Kad buildam IE i imam BF i 900 golda, da uzimam prvo cloak ili pickaxe? :)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Uglavnom uzmem pickaxe, jedino na dravenu uzmem cloak i molim Boga da mi q crita.

Komentari na pbe preseason jungle changes?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Nego, ADC mainovi. Kad buildam IE i imam BF i 900 golda, da uzimam prvo cloak ili pickaxe? :)

Pickaxe uvijek ako imaš dovoljno golda, konzistentniji dmg ( makar zombija treba pitat )

16 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Uglavnom uzmem pickaxe, jedino na dravenu uzmem cloak i molim Boga da mi q crita.

Komentari na pbe preseason jungle changes?

Sry na double postu, ali evo komentara:

Kako za sada stvari stoje, junglanje će postati još važnija i teža rola. Buffovi na svakom campu, 4 različita itema za 4 različita smitea, 2 nova campa koja daju viziju na Dragonu/Baronu ( mada mislim da će se tu više voditi borba 2v2/1v1 laneova nego junglera ) i cjelokupno otežavanje jungle. Neigram PBE pa nemogu detaljnije prokomentirati sve te promjene. Nadam se da će jungle overhaul biti jednak uspjeh kao i promjena cijelog vision sistema.

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
GamerX9 kaže...

Pickaxe uvijek ako imaš dovoljno golda, konzistentniji dmg ( makar zombija treba pitat )

Tako je, sta ce ti taj mali crit chance u lane fazi (pretpostavljam IE ko prvi item) a ak nije prvi item nego neki 4,5,6 nije cak nit bitno.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 18:08 (death_zombi).
13 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

tkalle, zamolio bih da ohladiš sa macho glupostima u svakom svojem postu i da me ne zoveš "son" jer nismo skupa pasli ovce i imam više godina od tebe

Što imaš protiv mog sina? o.O

guls kaže...

Što misliš, da li mu trava pirja muda? :D Možda se zato tako slatko smije...

Tkalle kaže...

SSD, na tebe pada organizacija opet.

Ne vjerujem da ću moći, a i ne želim. Znači, prošli put, JAVIM se po danu još dosta njima, javim se i oko 19 i oko 19 30..pola ekipa ode u game, kaže "drugi ću" itd. itd., pa se teško skupi za prvi game, nakon toga polovica ih ode ča. Jednostavno ne isplati se.

GamerX9 kaže...

Pickaxe naravno, nisi žensko.

17 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

What the fuck did you just fucking say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the LoL Bronce Account Boosters, and I’ve been involved in numerous secret raids on Ocelote, and I have over 300 confirmed boosted accounts. I am trained in click warfare and I’m the top clicker in the entire LoL EUW Server. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my fucking words. You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, fucker. As we speak I am contacting my secret RIOT  spies across the CROATIA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands. Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of RITO SKINS and I will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the server, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it. You’re fucking dead, kiddo.

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
11 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Robocraft22 kaže...

What the fuck did you just fucking say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the LoL Bronce Account Boosters, and I’ve been involved in numerous secret raids on Ocelote, and I have over 300 confirmed boosted accounts. I am trained in click warfare and I’m the top clicker in the entire LoL EUW Server. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my fucking words. You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, fucker. As we speak I am contacting my secret RIOT  spies across the CROATIA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands. Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of RITO SKINS and I will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the server, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it. You’re fucking dead, kiddo.

hahaha, moram priznati da se nisam ovako nasmijao već jako dugo {#}

edit: ovo moram iskoristiti idući put kad dobijem majmunčine u timu

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 0:30 (Robocraft22).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Navy Seal Copy Pasta uvijek pomaze :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

i opet...

prvi promotion fight za silver 1 je bio fail.

drugi sam krenuo igrati s frendom, i on je silver 2. RAZVALILI smo ih. partija i pol. team funkcionira kao 1, svi pokrivaju svakoga.

treći fight dobijemo lika koji kaže da mu je main account diamond 3, pobjeda sigurna. našeg junglera wukonga ubijao njihov shaco doslovce kao malog majmuna, ovaj diamond na topu sa dariusom isto gine ko lud od jaxa. shaco je čistio naš jungle pa wukong više nije znao što da napravi osim da govori kako će ići afk.  ja se držim na midu sa morganom protiv ap eza i pokušavam pomoći ali ne ide. frend mi bio na bot sa sonom kao support tristani koja očito nikada nije igrala adc-a. naravno da su nas pobili sve ko male majmune čim su počeli team fightovi. 

težak je život silvera

15 godina
Robocraft22 kaže...

i opet...

prvi promotion fight za silver 1 je bio fail.

drugi sam krenuo igrati s frendom, i on je silver 2. RAZVALILI smo ih. partija i pol. team funkcionira kao 1, svi pokrivaju svakoga.

treći fight dobijemo lika koji kaže da mu je main account diamond 3, pobjeda sigurna. našeg junglera wukonga ubijao njihov shaco doslovce kao malog majmuna, ovaj diamond na topu sa dariusom isto gine ko lud od jaxa. shaco je čistio naš jungle pa wukong više nije znao što da napravi osim da govori kako će ići afk.  ja se držim na midu sa morganom protiv ap eza i pokušavam pomoći ali ne ide. frend mi bio na bot sa sonom kao support tristani koja očito nikada nije igrala adc-a. naravno da su nas pobili sve ko male majmune čim su počeli team fightovi. 

težak je život silvera

S takvim stajalištem ćeš uvijek bit silver... Kupi ward, wardaj svoju junglu, kad shaco dođe ubij ga sa junglerom, nemoras se drzat mida ko pijan plota, idi pomozi top, bot...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 5:32 (darko099).
14 godina
League Of Legends

Ima tko da mi pomogne do platinuma do kraja sezone? Gold 3, 80 ptsa, EUNE

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
11 godina
League Of Legends

moze samo savjet od iskusnijih igraca?

lvl sam 11 igrams a masterom,ali sam dok je bio free probao sa nekim i izmedju ostalog sa Zedom i dobro mi je islo...sad vas savjet posto imam 6300 sad da kupim Zeda ili da nastavim sa masterom za sad,kakav je Zed za kasnije,itd??

znam da ga je malo teze za skuzit i ostalo,samo eto ako moze kakav savjet valjalo bi.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

lvl sam 11 igrams a masterom,ali sam dok je bio free probao sa nekim i izmedju ostalog sa Zedom i dobro mi je islo...sad vas savjet posto imam 6300 sad da kupim Zeda ili da nastavim sa masterom za sad,kakav je Zed za kasnije,itd??

znam da ga je malo teze za skuzit i ostalo,samo eto ako moze kakav savjet valjalo bi.

Hvala!

Ja bih ti dao savjet da za tih 6300 kupis champione od 1150 ili 3150, mozes sebi priustiti vise heroja i jos ce ti biti zabavnije igrati sa vise heroja nego sa jednim. Ne znaci da heroj od 6300 jaci od onog od 1150 ili 480, svi su heroji tu negdje slicni. Ja kada sam levelovao kupio sam sebi sve heroje od 480 i igrao sa njima, vidio koji mi najvise odgovara i tako sebi odabrao main role (adc). Mozes i ti ako zelis isto da uradis, a mozes i da kupis heroja od 6300, mada ako zelis nauciti bolje igrati, ja ti preporucujem da kupis vise heroja i da igras sa svima.

Darko
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Hvala!

Ne slušaj što ti je ovaj Dark Kwon napisao.

Jednostavno, ako ćeš si kupiti kojeg championa, gledaj da su cca 450 IP, ili 1150 IP. S time, da bih ti savjetovao da igraš samo tjedne free champione, a IP uštediš, jer na lv 20 otvaraju ti se Tier 3 rune, koje će te koštati oko 20-30k IP....

11 godina

igram ja s ovim sto su free...ali ko ce  igrat kad nema podjela nekih u uloge svak po svom igra,ja igram s masterom jer mi odgovara borba,a ne da sam suport ili tako nesto,to mi ne pase...oproba sam dosta ovih sto su free i master i zed su mi najbolje odgovarali,zato sam pita da li da potrosim 6300 na njeg,nisam ni reka da mora znacit da je jaci od nekog sto manje kosta,on mi je odgovara najbolje...a konta sam dok sam manji lvl bolje cu ga uvistit za igrat za kasnije,koliko sam procita na stranim forumim da je Zed jak vrlo kad se nauci s njim igrat dobro...

15 godina
League Of Legends

Samo da znas, Garena s skinom mozes dobiti besplatno  http://woobox.com/y53k9k

Free tristanu s skinom ako likeas league fb  stranicu  i ako likeas youtube mozes isto alistara maznut besplatno. 

A sto se tice tog s champovima, najbolje ti je da igras sve na free rotaciji i uzimas samo ako ti se narocito svida odredeni champion. Trebao bi sakupljat za rune do lvl 30.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ja sam basic AD i AP rune kupio za manje od 15k, ne znam kakvo je to stablo od 30k

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pogrešno sam se izrazio. Cca 12-16k za rune, ali onda i za par champova. Ja općenito ne mogu zamisliti imati samo 2 rune pagea, but then :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice