- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto i mene gore
Cestitke, ajd se sad jos malo popni da mogu igrat protiv najbolje vayne u hrvata :) .
Još su me i flejmali za build :(,noob nida l2p
Jer build nije optimalan za Nidu. Statikk je bespotreban jer s malo AP mozes cjeli wave pocistit s w-e, LW jos bespotrebniji i umjesto njega bi bolje doso Void Staff posto ti sve radi magic damage.
IMO TriForce>Sorc Shoes>BoRK>Spirit Visage>Frozen Heart/Infinity/Void Staff za zadnja 2 itema.
Odlican splitpush uz dobar 1v1
Znam ja kolega kak se Nidalee builda,ali mi se neda opće više tryhardat pa buildam kak mi dođe.
Al je to i jedini razlog zašto mi je Nidalee najdraži champion,možeš ju buildat kak god oćeš,dobra bude bila.
Cestitke, ajd se sad jos malo popni da mogu igrat protiv najbolje vayne u hrvata :) .
fala, haha pa da zadobijem nove traume, jos se nisam oporavio od onda kad si me unistio sa varusom kad smo igrali na jednom od turnira
i ain't even tryin'
Cyka
i ain't even tryin'
Cyka
Cyka Blyat
svaka cast. http://www.twitch.tv/fedporo
Može li se ikako riješiti ovaj packet loss lagg? Cijelo vrijeme me disconnecta na 2-3 sekunde i počnem se teleportat po lejnu, probao sam re-install igre, repairat client ništa nije pomoglo. Skeniro komp sa Malwarebyte's-om ništa nije našao. Slao sam im support ticket oni su samo rekli da je to packet loss lagg i da oni tu ne mogu nikako pomoći.
Može li se ikako riješiti ovaj packet loss lagg? Cijelo vrijeme me disconnecta na 2-3 sekunde i počnem se teleportat po lejnu, probao sam re-install igre, repairat client ništa nije pomoglo. Skeniro komp sa Malwarebyte's-om ništa nije našao. Slao sam im support ticket oni su samo rekli da je to packet loss lagg i da oni tu ne mogu nikako pomoći.
Serveri koje je Rito kupio zbog Eu splita su bili smece i jos su smece. Isto sranje mi se dogada vec 2-3 godine i nista nisu uradili oko toga.
Serveri koje je Rito kupio zbog Eu splita su bili smece i jos su smece. Isto sranje mi se dogada vec 2-3 godine i nista nisu uradili oko toga.
dobri stari dani kad si morao cekati po nekoliko sati da ti udje u acc..
dobri stari dani kad si morao cekati po nekoliko sati da ti udje u acc..
ma nemam riječi za EUW, strašno...
i east server je počeo štucati sve više. prošlog tjedna, sinoć, upravo sad... ranked više isključen nego uključen. nego odjebu sve te turnire i pare ulupaju u popravak. nije da kasne već 2+ godine.
Ja nevjerujem.. 18 sam level, igra Pantheon top.. Mid game on ima 1/13 i neš sitno assista (uglavnom kad sam ja dolazio na top po kill da "pomognem")
I on napiše u late gameu kao da je platina, a mi krepali od smjeha (to je bilo već kad su nam probili sve i jedan turret do ona zadnja dva prije nexusa, a ja sam dobrano vec izgubio zivce)
Lik je na kraju imao 23 killa, carryao late game, ubio boga u njima, nisu nam prisli vise zadnjim turretima, imo sam nekih 20-tak assista sve zbog njega, sve ih je poderao..
Ja nevjerujem.. 18 sam level, igra Pantheon top.. Mid game on ima 1/13 i neš sitno assista (uglavnom kad sam ja dolazio na top po kill da "pomognem")
I on napiše u late gameu kao da je platina, a mi krepali od smjeha (to je bilo već kad su nam probili sve i jedan turret do ona zadnja dva prije nexusa, a ja sam dobrano vec izgubio zivce)
Lik je na kraju imao 23 killa, carryao late game, ubio boga u njima, nisu nam prisli vise zadnjim turretima, imo sam nekih 20-tak assista sve zbog njega, sve ih je poderao..
Bronze I match, 50 minuta se mi natezemo s njima, na kraju uhvate Olafa i izgubimo. On je zadnje 2 minute kad su oni pushali napisao meni 20 reda psovki kako sam ja izgubio taj match. :) Da ne napominjem da me mrzio od pocetka, jer me flejmao od 10. minute gejma haha
Rito me trolla nikako u promo za platinu...
Jel ovo east ili west? Sjećam se na westu da sam igrao sa tim twitchem aram neki dan
Tipicno poljski
Au so veri different! GUD GUUUUUD
Tvoja stara*
Rito me trolla nikako u promo za platinu...
Jel ovo east ili west? Sjećam se na westu da sam igrao sa tim twitchem aram neki dan
Zapad, divlji zapad...
zanemarite farm, bio sam 'support' hue hue
sta kazete na build?
btw. ovaj win lose omjer nije tacan..
Zašto se toliko brineš o tome što će netko misliti o tebi?
sta kazete na build?
Previše killova za supporta, pravi carry nemre dojti do izražaja, vjerojatno zato Lucian tolko krepao jer nidalee nema utilitya osim heala da zaštiti svog adca.
Al ja mrzim support nidalee bez obzira kakav score imala tak da moj komentar nije objektivan xD
Omjer nemre biti netočan, jednostavno broji pobjede i poraze Normala, što tu ima ne biti točno :D
Al nemaš brige, meni je još veća razlika, nekih 30 gameva možda, 1050 : 1080 ili tak nešto xD
sta kazete na build?
Previše killova za supporta, pravi carry nemre dojti do izražaja, vjerojatno zato Lucian tolko krepao jer nidalee nema utilitya osim heala da zaštiti svog adca.
Al ja mrzim support nidalee bez obzira kakav score imala tak da moj komentar nije objektivan xD
Omjer nemre biti netočan, jednostavno broji pobjede i poraze Normala, što tu ima ne biti točno :D
Al nemaš brige, meni je još veća razlika, nekih 30 gameva možda, 1050 : 1080 ili tak nešto xD
a blind pick je bio, napisao sam top prvi i mundo kaze da je on prije mene, i ja vidim Lucian neko dijete poljak nema sanse da on carryuje, i uzeo stvaru svoje ruke, a inace sam main supp, ovo je za opuštanje
na pocetku mu "slucajno" ks 2 killa i to je to..