League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.332.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Smurf mmr is real

EUW: iPLAY Murloc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

FK U!

Ne cekas ti mene, a? :D

nema te u 4 ujutro kad se igra :P 
nije zanimljivo gore, nemoj se trudit dolazit :P

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

eto i mene gore

Cestitke, ajd se sad jos malo popni da mogu igrat protiv najbolje vayne u hrvata :) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Još su me i flejmali za build :(,noob nida l2p

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Još su me i flejmali za build :(,noob nida l2p

Jer build nije optimalan za Nidu. Statikk je bespotreban jer s malo AP mozes cjeli wave pocistit s w-e, LW jos bespotrebniji i umjesto njega bi bolje doso Void Staff posto ti sve radi magic damage.

IMO TriForce>Sorc Shoes>BoRK>Spirit Visage>Frozen Heart/Infinity/Void Staff za zadnja 2 itema.

Odlican splitpush uz dobar 1v1

EUNE: Kaíer
12 godina
neaktivan

Znam ja kolega kak se Nidalee builda,ali mi se neda opće više tryhardat pa buildam kak mi dođe.

Al je to i jedini razlog zašto mi je Nidalee najdraži champion,možeš ju buildat kak god oćeš,dobra bude bila.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Gragas is like Nope

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
death_zombi kaže...

Cestitke, ajd se sad jos malo popni da mogu igrat protiv najbolje vayne u hrvata :) .

fala, haha pa da zadobijem nove traume, jos se nisam oporavio od onda kad si me unistio sa varusom kad smo igrali na jednom od turnira {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

i ain't even tryin' {#}

EUNE: blazzers

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

i ain't even tryin' {#}

Cyka

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
exorc1st kaže...

i ain't even tryin' {#}

Cyka

Cyka Blyat

13 godina
protjeran
League Of Legends
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Može li se ikako riješiti ovaj packet loss lagg? Cijelo vrijeme me disconnecta na 2-3 sekunde i počnem se teleportat po lejnu, probao sam re-install igre, repairat client ništa nije pomoglo. Skeniro komp sa Malwarebyte's-om ništa nije našao. Slao sam im support ticket oni su samo rekli da je to packet loss lagg i da oni tu ne mogu nikako pomoći.

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Može li se ikako riješiti ovaj packet loss lagg? Cijelo vrijeme me disconnecta na 2-3 sekunde i počnem se teleportat po lejnu, probao sam re-install igre, repairat client ništa nije pomoglo. Skeniro komp sa Malwarebyte's-om ništa nije našao. Slao sam im support ticket oni su samo rekli da je to packet loss lagg i da oni tu ne mogu nikako pomoći.

Serveri koje je  Rito kupio zbog Eu splita su bili smece i jos su smece. Isto sranje mi se dogada vec 2-3 godine i nista nisu uradili oko toga. 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
13 godina
protjeran
hari85 kaže...
ray_OGF kaže...

Serveri koje je  Rito kupio zbog Eu splita su bili smece i jos su smece. Isto sranje mi se dogada vec 2-3 godine i nista nisu uradili oko toga. 

dobri stari dani kad si morao cekati po nekoliko sati da ti udje u acc..

16 godina
kexzoR kaže...
hari85 kaže...
ray_OGF kaže...

dobri stari dani kad si morao cekati po nekoliko sati da ti udje u acc..

ma nemam riječi za EUW, strašno...

Tarzan skače u mekinje.
11 godina
neaktivan
League Of Legends

i east server je počeo štucati sve više. prošlog tjedna, sinoć, upravo sad... ranked više isključen nego uključen. nego odjebu sve te turnire i pare ulupaju u popravak. nije da kasne već 2+ godine.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nevjerujem.. 18 sam level, igra Pantheon top.. Mid game on ima 1/13 i neš sitno assista (uglavnom kad sam ja dolazio na top po kill da "pomognem")

I on napiše u late gameu kao da je platina, a mi krepali od smjeha (to je bilo već kad su nam probili sve i jedan turret do ona zadnja dva prije nexusa, a ja sam dobrano vec izgubio zivce)

Lik je na kraju imao 23 killa, carryao late game, ubio boga u njima, nisu nam prisli vise zadnjim turretima, imo sam nekih 20-tak assista sve zbog njega, sve ih je poderao..

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ja nevjerujem.. 18 sam level, igra Pantheon top.. Mid game on ima 1/13 i neš sitno assista (uglavnom kad sam ja dolazio na top po kill da "pomognem")

I on napiše u late gameu kao da je platina, a mi krepali od smjeha (to je bilo već kad su nam probili sve i jedan turret do ona zadnja dva prije nexusa, a ja sam dobrano vec izgubio zivce)

Lik je na kraju imao 23 killa, carryao late game, ubio boga u njima, nisu nam prisli vise zadnjim turretima, imo sam nekih 20-tak assista sve zbog njega, sve ih je poderao..

http://prntscr.com/4f07ml

Bronze I match, 50 minuta se mi natezemo s njima, na kraju uhvate Olafa i izgubimo. On je zadnje 2 minute kad su oni pushali napisao meni 20 reda psovki kako sam ja izgubio taj match. :) Da ne napominjem da me mrzio od pocetka, jer me flejmao od 10. minute gejma haha

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
14 godina
League Of Legends

Rito me trolla nikako u promo za platinu...

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Tipicno poljski {#}

EUW: Ferritin
Moj PC  
11 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungle Ezreal OP. {#}{#}

:D :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Jel ovo east ili west? Sjećam se na westu da sam igrao sa tim twitchem aram neki dan

15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Tipicno poljski {#}

Au so veri different! GUD GUUUUUD

Tvoja stara* 

14 godina
BannedOnThisForum kaže...
darko099 kaže...

Jel ovo east ili west? Sjećam se na westu da sam igrao sa tim twitchem aram neki dan

Zapad, divlji zapad...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

zanemarite farm, bio sam 'support' hue hue {#}

sta kazete na build?

btw. ovaj win lose omjer nije tacan..

0 4 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Napokon! #swag

6 0 hvala 0
13 godina
exorc1st kaže...

sta kazete na build?

Zašto se toliko brineš o tome što će netko misliti o tebi?

17 godina
exorc1st kaže...

sta kazete na build?

Previše killova za supporta, pravi carry nemre dojti do izražaja, vjerojatno zato Lucian tolko krepao jer nidalee nema utilitya osim heala da zaštiti svog adca.

Al ja mrzim support nidalee bez obzira kakav score imala {#} tak da moj komentar nije objektivan xD

Omjer nemre biti netočan, jednostavno broji pobjede i poraze Normala, što tu ima ne biti točno :D

Al nemaš brige, meni je još veća razlika, nekih 30 gameva možda, 1050 : 1080 ili tak nešto xD

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
12 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
exorc1st kaže...

sta kazete na build?

Previše killova za supporta, pravi carry nemre dojti do izražaja, vjerojatno zato Lucian tolko krepao jer nidalee nema utilitya osim heala da zaštiti svog adca.

Al ja mrzim support nidalee bez obzira kakav score imala {#} tak da moj komentar nije objektivan xD

Omjer nemre biti netočan, jednostavno broji pobjede i poraze Normala, što tu ima ne biti točno :D

Al nemaš brige, meni je još veća razlika, nekih 30 gameva možda, 1050 : 1080 ili tak nešto xD

a blind pick je bio, napisao sam top prvi i mundo kaze da je on prije mene, i ja vidim Lucian neko dijete poljak nema sanse da on carryuje, i uzeo stvaru svoje ruke, a inace sam main supp, ovo je za opuštanje {#}

na pocetku mu "slucajno" ks 2 killa i to je to..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice