League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.517.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo prati streamove na Twitchu, posebice one korejske/tw pa mi reci kad budes vidio Eza koji ne builda blue build.

Bez uvrede, ali osoba koja builda Eza kao standardnog adc je potpuna budala, jer je Ez poker, a blue build mu to omogucava, druga stvar sto se buildo drugacije u seasonu 2 jer tad nije bilo tih mogućnosti muramana/iceborn.

A znao sam često viđati par streamovi koji buildaju BOTRK>IE>LW, no to je zbog op BOTRK itema, i više ciljan za mid game, jer toournoment gameovi rijetko rijetko zavrsavaju kad su svi na full buildu lvl 18, no i to je više situational build.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Ivicahor21 kaže...

b3, 20wins/31lose

E pa loš ti je omjer pobjeda/poraza, MMR ti je vjerojatno manji od bronze 3, moraš MMR dignut ( hidden ELO ) pa ćeš više poena dobivat i manje gubit.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan

a kako to,pretpostavljam pobjedama :), jel samo u ranked ili i normal,i jel se može taj elo provjerit negdje??

16 godina
neaktivan
Ivicahor21 kaže...

a kako to,pretpostavljam pobjedama :), jel samo u ranked ili i normal,i jel se može taj elo provjerit negdje??

To samo pobjedama u rankedu ostvaruješ, i nemoreš nigdje provjeriti taj elo.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Ivicahor21 kaže...

MMR mislim da postoji neka stranica samo za NA i EUW  i pokaze ti koliko ti je mmr , ali nisam siguran.

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Blizek kaže...
Ivicahor21 kaže...

MMR mislim da postoji neka stranica samo za NA i EUW   i pokaze ti koliko ti je mmr , ali nisam siguran.

http://op.gg/mmr/region=EUW , al nije baš precizna

lol [eu]east: cpt z0mbie
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo da se nadovežem na ove priče o Ezrealu, blue build je jedini dobar build za Ezreala i gotovo, nema dalje rasprave. Jučer sam igrao Ezreala i oduševio me opet. Meni ga je malo teže za igrat pošto zahtjeva malo više skilla, al ni njihov tim nije nešto posebno bija. Uglavnom, neko je rekao ranije, Ezreal je stvoren da poka. 2-3 Q na njihovog adc-a ga spusti na pol hp-a, jungler (ili neko) engagea i to je to.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

1 1 hvala 0
17 godina
Onaj osjecaj dok ti neko zatrola novim champom first time.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
neaktivan

Lucian, svaki game barem jedan... Too bad. Čini se dobar champ, ali ultu mu je lako denyat, bilo tko tko ima dash, dasha se iza njega, ili ako je 1v1 situacija, flash iza njega i može se poljubit u dupe xD To je mišljenje jednog B5 playera xD Možda je istina, možda nije ali ja bi to tako counterao :P

14 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Lucian, svaki game barem jedan... Too bad. Čini se dobar champ, ali ultu mu je lako denyat, bilo tko tko ima dash, dasha se iza njega, ili ako je 1v1 situacija, flash iza njega i može se poljubit u dupe xD To je mišljenje jednog B5 playera xD Možda je istina, možda nije ali ja bi to tako counterao :P

Meh ja dok lejnam s njim rjetko kad uopce ispalim ult jedino ak je siguran kill ;) Ali u team fightu je to sranje malo op xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
League Of Legends

Gledam Turtlea kako streamas Lucainom, BoTRK+IE+LW+Statikk+BT, frajer ulta na Talon+Sona+Ezreal+Udyr+Kass.

Ulta mu je napravila doslovce 0 dmg. Frajer komentira u stream da wut wut, how is this possible... bug or not?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Koji dan, Koreansko polufinale u 12 gdje igra vjerojatno najbolji mid u svijetu, onda u 1 EG-ATN i u 4 Gambit-NiP. My body is ready.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha,slažem se

13 godina
League Of Legends

Šteta što sam na poslu, pas masters.... ovo ne bi htio propustiti za ništa na svijetu.

Malo mi je žao što neću gledati SK u playoffu. Ne zbog mene, nego zbog općenitog raspoloženja na forumu, sve je nešto usahnulo... {#}

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

danas mi je prijatelj izvalio da je ocelote opcenito najbolji igrac na svjetu, sto je jos zalosnije igra igricu od season 1 i prati competitive scenu :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Il te trola io zivinu zabludi xD

Dovraga, a ja danas posla oko kuci imam more :( nis necu moc gledat xD fml
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
League Of Legends

Jel imaa neko 0.75 eura na paysafe da mu je ostalo, fali mi za 35 eura rp-a, ak je na westu mogu  dodat pa giftat skin od 400 rp u , ne da mi se baš kupovati još 50 kn paysafe za 0.75 eur, bi bih veoma zahvalan.

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evropa će propasti ako Gambit ili EG ne odu na World Championship.

Oni koji su gledali ta dva tima u Season 2 će znati o čemu pričam.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Po meni oni su i favoriti u današnjim mečevima.

14 godina
League Of Legends

Ni jedan europski tim nema iskustva protiv Azijata kao EG.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleme kaže...
Aliser kaže...

Po meni oni su i favoriti u današnjim mečevima.

ATN je već pobijedio EG u prvom game-u

Keops kaže...

Ni jedan europski tim nema iskustva protiv Azijata kao EG.

Upravo zbog toga. Ako iko zna protiv njih igrati onda su to Gambit i EG.

13 godina
League Of Legends

EG dok se ne riješi svog adc-a nema kaj tražit protiv azijata. YPete je jednostavno preloš da bi bio ekvivalentan azijatima. Njegovi povremeni bljeskovi su više rezultat tima nego njegove snalažljivosti i skilla. Ne znam zašto je on uopće bio u allstar timu?

Sjećam se da je u S2 puno bolje igrao s onom metom.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja san na poslu do pol 4, jel će bit što za gledat posle pol 4 ili san sve već propustija?

Edit: EG je u prošloj sezoni par puta dobija World Elite Team, a mislim da znate kolko su oni jaki... EG i Gambit imaju po meni velike šanse.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 14:11 (LadiesMan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Ja san na poslu do pol 4, jel će bit što za gledat posle pol 4 ili san sve već propustija?

Gambit protiv NiP.

13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
LadiesMan kaže...

Gambit protiv NiP.

U kolko?

15 godina
neaktivan
guls kaže...

EG dok se ne riješi svog adc-a nema kaj tražit protiv azijata. YPete je jednostavno preloš da bi bio ekvivalentan azijatima. Njegovi povremeni bljeskovi su više rezultat tima nego njegove snalažljivosti i skilla. Ne znam zašto je on uopće bio u allstar timu?

On je išao na all star zato što je bio drugi na vote listi, a Riot ima pravilo da samo 3 člana iz istog tima mogu ići na all star

LadiesMan kaže...
Aliser kaže...
LadiesMan kaže...

Gambit protiv NiP.

U kolko?

Odmah poslije EG vs ATN, oni su stavili da to počinje u 4, sad, može početi ili ranije ili kasnije.

14 godina
guls kaže...

Problem ješto u EU i NA sad ne možeš naći adc-a koji bi zamjenio petea s obzirom da su svi u timovima. 

A i EG nije takav tim koji bi benchao teammatea samo tako, mislim da nema složnijeg tima u pro sceni od EG-a što je vrlo pohvalno. Kad vidim one debile u NA kako rješavaju probleme preko VODova, seru jedni o drugima a ne mogu se ni u oči pogledati. fuj

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 14:21 (Keops).
13 godina
League Of Legends

Je, živa istina, sjećam se rasprave između sainta i hotshota, pa to je bila živa sapunica, kao djeca su se natezali.

EG naplaćuje prvi poraz ATN-u i to vrlo masno... izgleda da se ide u treći gejm. Kerp mi ide pickati Singeda, free gg.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najvise iskustva igranja sa azijatima iz europe ima fnatic. Bili su u OGNu u proljeće 2012 , bili su u Taiwanu i igrali su IEM i IPL protiv njihovih naj teamova tog vremena ( fnatic 4 : 0 taipei assassins na IPL 5 i uzeli su game protiv World Elitea ) ... + imaju world class igrace i sa rekklesom imaju sanse za top 3 na WCSu

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Iskreno,nije dobar kao Imp/Weixao/Doublelift,ali je jedan od najmirnijih igrača,savršeno se pozicionira u

teamfightovima,ali ima svoje loše trenutke,kao i svaki igrač na pro sceni.
Ne bih ga mijenjao za ništa,jednostavno su predobar tim kada se slože.

AJMOOO EG!!{#} 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice