League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.517.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa ADC se igra na botu. Uvijek. Za pocetak su laki adc-i za nauciti npr. Caitlyn, Graves, i Varus mozda. Za ove ostale trebas vise mechanicsa, Vayne, Draven, Ezreal.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Evo koji je po vama bolji ADC za Top i ponekad Mid kada zatreba ?

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

Drugo, ako igras ADC na topu ili midu si gl*p. Ne da se ne moze, nego dosad nisam vidio da bilo koji tim sa 2 adc-a funkcionira. Koliko sam ja LP-a izgubio zbog Vayne ili Quinn solo top...{#}

Ne piši ako ne znaš...Vayne top je jako jako dobra stvar.

GamerX9 kaže...

Pa ADC se igra na botu. Uvijek. Za pocetak su laki adc-i za nauciti npr. Caitlyn, Graves, i Varus mozda. Za ove ostale trebas vise mechanicsa, Vayne, Draven, Ezreal.

Ezreal spada u prvu kategoriju, "laki" za naučiti. Čisto jer ako se ne pozicionira dobro uvijek se može izvući iz većine sranja.

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

Drugo, ako igras ADC na topu ili midu si gl*p. Ne da se ne moze, nego dosad nisam vidio da bilo koji tim sa 2 adc-a funkcionira. Koliko sam ja LP-a izgubio zbog Vayne ili Quinn solo top...{#}

GamerX9 kaže...

Ezreal spada u prvu kategoriju, "laki" za naučiti. Čisto jer ako se ne pozicionira dobro uvijek se može izvući iz većine sranja.

ja kad sam počinjao učit adc ez mi nije baš bio lagan ali tristana je dobar početak i možeš ju nabavit besplatno na riot facebooku 

12 godina
neaktivan
intel97 kaže...
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

GamerX9 kaže...

ja kad sam počinjao učit adc ez mi nije baš bio lagan ali tristana je dobar početak i možeš ju nabavit besplatno na riot facebooku 

Ma ja kao početnik nisam znao da ju mogu dobiti besplatno i ja je kupio,ali EZ mi  supp.

15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

A jesil ti slučajno vidio koliko ljudi u zadnje vrijeme igra Eza/Twitcha na midu?

Dosta puta sam vidio Ez-a na top lane i mogu ti reći da to funkcioniše.

GamerX9 kaže...

Kad već spominješ lake adc za naučiti / igrati, spomeni i Ashe, jer je ona definitivno najlakša za igrati.

Vayne / Quinn također funkcioniše na top lane ali mi se ne da trenutno pisati o tome ako misliš da to ne valja ničemu.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 14:32 (Aliser).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nikad nisam vidio Ez top, vayne sam vidio 10-ak puta i svaki put je izgubila i lane i game. Quinn je ok, 2 puta sam igrao sa quinn top u timu i oba puta smo pobijedili.

Ne bih znao o twitch mid jer igram samo rankede u zadnje vrijeme, a tamo nema toliko metabreakinga, jer ako trolaju onda trolaju hardcore Soraka AD jungle sa revive/clairvoyance, a ne sa twitch mid xD

Moje misljenje je da 2 ADC-a ne idu iz razloga sto je tesko stititi jednoga squishy targeta da ga ne fokusaju u fightovima, a kamoli dva. Sa APC je lakse jer oni kupuju Liandry's/Rylai's pa nisu toliko squishy. ADC uopce nema defenzivne iteme sto se tice HP-a, jedino GA ili QSS.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...
GamerX9 kaže...

Pa ADC se igra na botu. Uvijek. Za pocetak su laki adc-i za nauciti npr. Caitlyn, Graves, i  Varus mozda. Za ove ostale trebas vise mechanicsa, Vayne, Draven, Ezreal.

Kad već spominješ lake adc za naučiti / igrati, spomeni i Ashe, jer je ona definitivno najlakša za igrati.

Vayne / Quinn također funkcioniše na top lane ali mi se ne da trenutno pisati o tome ako misliš da to ne valja ničemu.

Otkad to? Ashe je jedna od najtežih carrya. Nema escape, dost slab dmg u mid game dok iteme ne dobi, a nit arrow nije lagano gađat.

Za pocetnike definitivno graves i cait, eventualno trist.

lol [eu]east: cpt z0mbie
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Aliser kaže...
GamerX9 kaže...

Pa ADC se igra na botu. Uvijek. Za pocetak su laki adc-i za nauciti npr. Caitlyn, Graves, i  Varus mozda. Za ove ostale trebas vise mechanicsa, Vayne, Draven, Ezreal.

Otkad to? Ashe je jedna od najtežih carrya. Nema escape, dost slab dmg u mid game dok iteme ne dobi, a nit arrow nije lagano gađat.

Za pocetnike definitivno graves i cait, eventualno trist.

Svaki ADC igrač će ti reći da ti je ona najlakša za igrati jer joj skillovi nisu toliko komplikovani.

Recimo, dosta lakše je nju igrati nego Draven, jer moraš imati vrlo dobar skill sa ADC da bi mogao koristiti njegov Q kako treba.

Ezreal je teži od nje za igrati jer ako nisi dobar sa skill shotom, nećeš onda biti dobar ni sa njim.

I ne bi se složio sa tim da Ashe ima dosta slab dmg u mid game.

GamerX9 kaže...

Ja nikad nisam vidio Ez top, vayne sam vidio 10-ak puta i svaki put je izgubila i lane i game. Quinn je ok, 2 puta sam igrao sa quinn top u timu i oba puta smo pobijedili.

Ne bih znao o twitch mid jer igram samo rankede u zadnje vrijeme, a tamo nema toliko metabreakinga, jer ako trolaju onda trolaju hardcore Soraka AD jungle sa revive/clairvoyance, a ne sa twitch mid xD

Moje misljenje je da 2 ADC-a ne idu iz razloga sto je tesko stititi jednoga squishy targeta da ga ne fokusaju u fightovima, a kamoli dva. Sa APC je lakse jer oni kupuju Liandry's/Rylai's pa nisu toliko squishy. ADC uopce nema defenzivne iteme sto se tice HP-a, jedino GA ili QSS.

Ja sam ti par puta igrao Vayne na top i samo sam jednom izgubio lane jer sam bio previše agresivan i nisam očekivao da će mi razvaliti guzicu.

A ostalih puta sam pobijedio čisto zato što možeš zonati svakog melee championa, jer možeš uraditi ogroman dmg sa samo Q i W.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 14:56 (Aliser).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

dakle vodimo do boga, dc-a me i neda mi nazad u gejm gg riot 

kad dolaze saleovi veceras ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:26 (Pandzinho).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Svaki ADC igrač će ti reći da ti je ona najlakša za igrati jer joj skillovi nisu toliko komplikovani.

Recimo, dosta lakše je nju igrati nego Draven, jer moraš imati vrlo dobar skill sa ADC da bi mogao koristiti njegov Q kako treba.

Ezreal je teži od nje za igrati jer ako nisi dobar sa skill shotom, nećeš onda biti dobar ni sa njim.

I ne bi se složio sa tim da Ashe ima dosta slab dmg u mid game.

Ma koji ti adc, pitaj bilo kojeg plat+ adc-a, niko ti neće reć da je ashe najlakša. Nisam reko da je ashe najteža, tak da nema smisla ju uspoređivat sa dravenom jer on je fakat težak. E sad ez, to je dosta diskutabilno, ez ima escape, builda gaunlet pa slowa konstantno itd. Nisam reko da je najteža za igrat ashe, al da je najlakša, daleko od toga.

Usporedi ashe dmg sa graves,varus,draven,mf,kog u mid game pa ćeš vidit razliku :D, pogotovo uzeći u obzir na to da ashe ne builda botrk, nego većinom rusha IE. Njezina arrow je razloga zašto ju pickaju i u pro sceni jer je odlična za engage.

lol [eu]east: cpt z0mbie
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajd ljudovi da vas cujem! Treba mi jedan multilane champ koji moze igrati prvenstveno mid i top. Bitno mi je da sa njime mogu solo carryati team i da ne treba previse komunikacije i koordinacije sa timom da skuze npr. da cu intiateat teamfight i slicno. Znaci da ne treba govorit sto ces sljedece napraviti cijelo vrijeme, nego da je ocito da ides na njih.

Trenutno mi je izbor izmedju Lee Sina, Talona i Wukonga, ako se sjetite jos nekoga recite. Bilo bi pozeljno da je za 4800.

16 Lee Sin
0 Talon
2 Wukong
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ez je težak carry za igrati, skillshoti itd, ali posebice na laneu, jer ez nije nikada bio lane bully, a nerfom na onaj W, on praktički ima 1 spell Q i onda E za bježanje/dodganje.

Takodjer kad smo već kod eza, mnogi se dvoume izmedju standardnog ili blue buida. Ez ima samo jedan build, a to je blue build. Ako zelite igrati sa attack speedom/critom, ez nije takav champ, jer je zamisljen kao poker.

Citiram Korejce" Only build for Ezreal is the blue build, anything else is crap"

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ali je jako kvalitetan ad carry, tko ga zna igrati. Uz dobar support, moze carryati game bez problema.

Namjerava li tko kupiti Luciana? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Bera kaže...

Ez je težak carry za igrati, skillshoti itd, ali posebice na laneu, jer ez nije nikada bio lane bully, a nerfom na onaj W, on praktički ima 1 spell Q i onda E za bježanje/dodganje.

Takodjer kad smo već kod eza, mnogi se dvoume izmedju standardnog ili blue buida. Ez ima samo jedan build, a to je blue build. Ako zelite igrati sa attack speedom/critom, ez nije takav champ, jer je zamisljen kao poker.

Citiram Korejce" Only build for Ezreal is the blue build, anything else is crap"

hm, nebi se tu slozio s tobom, onaj ko maina adc rolu se zna dobro pozicionirat u tf-u i izvuc maksimum od autoattacka i passiva. ionako blue vise nije bas blue, posto je spirit zamjenjen bloodthirsterom, a tu je i statik shiv.  

LOL EU Nordic and East: InvisoO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadnja dva gamea s Ezom, cista dominacija u botu... otprilike 10. game sa Ezom uopce, zato jer ga nemam nego ga igram samo kad je free.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 17:10 (GamerX9).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Korejci su poslije All Stara rekli da je blue build loš i da ono što je DoubleLift napravio samo sreća kad smo već kod citiranja.

12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

OGN bi*ch

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne razumijem kako mozes tvriditi da  ashe pripada  laksim adc tj.  ashe  nju je lakse nauciti nego ostale adc? to sto ashe  igraju na nižim levelim je druga stvar.

ona nema nikakav mobility kao ostali adc , zato ti ako  se lose pozicioniras ti  mozes zaboraviti  na ashe,  trenutno sam gold 1  i par puta sam igrao ashe i mogu ti reci da je jako zajebano sa njom igrati , treba  puno prakse sa njom ,   mozda i bronzi je lagana jer oni neznaju sta je meta , ali  od golda pa na dalje   ashe je jako teska.

eune : Flaeryy

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

OGN bi*ch

Zasto ne vayne top ?  ne razumijem cemu  zbog cega je on losa , mozda nije igrana top  ,ali  mozes se igrati bez problema protiv  nekih na topu

eune : Flaeryy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedva cekam da isprobam eza s novim TriForcom :D

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Ne razumijem kako mozes tvriditi da  ashe pripada  laksim adc tj.  ashe  nju je lakse nauciti nego ostale adc? to sto ashe  igraju na nižim levelim je druga stvar.

ona nema nikakav mobility kao ostali adc , zato ti ako  se lose pozicioniras ti  mozes zaboraviti  na ashe,  trenutno sam gold 1  i par puta sam igrao ashe i mogu ti reci da je jako zajebano sa njom igrati , treba  puno prakse sa njom ,   mozda i bronzi je lagana jer oni neznaju sta je meta , ali  od golda pa na dalje   ashe je jako teska.

Sad me nostalgija uhvatila, nisam igrao Ashe odavno. Idem sada baciti jedan game, za dobre stare dane {#}

15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Meni je ona lakša igrati nego npr Vayne..

A to za bronzu, ima i tu dobrih igrača, par puta sam se susreo sa jako dobrim ADC koji su znali vrhunski se pozicionirati da nakon team fighta ne budu taknuti.

Ali da vam protumačim onu svoju izjavu:

Mislio sam pod njezinim skilovima da je lagana a ne ostale stvari kao mobility, pozicioniranje i te stvari. Jedino treba malo prakse imati za njezin ult, ali isto tako treba imati daleko više i za bullet time od Miss Fortune, ili onaj od Dravena.

14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

A to za bronzu, ima i tu dobrih igrača, par puta sam se susreo sa jako dobrim ADC koji su znali vrhunski se pozicionirati da nakon team fighta ne budu taknuti.

Mislio sam pod njezinim skilovima da je lagana a ne ostale stvari kao mobility, pozicioniranje i te stvari. Jedino treba malo prakse imati za njezin ult, ali isto tako treba imati daleko više i za bullet time od Miss Fortune, ili onaj od Dravena.

Jesi probo razmisljat da je mozda neki booster? :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav svima, eto nov sam ovdej na forumu, pa mislio ako ima neko da pravi 5v5 tim,pa da se ubacim i probam malo, igram par mjeseci,sad sam nedavno počeo ranked na westu,ali sam zapeo na bronci i kako ide samo i dalje ću padati,jer ima toliko budala da je to nevjerojatno( nije ni da sam ja savršen) xd...pa eto nek se javi netko ako želi

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Aliser kaže...

Jesi probo razmisljat da je mozda neki booster? :P

Hmm.. iskreno da ti kažem i nisam, jer je taj ADC bio even u farmi sa našim ADC, samo što se taj znao daleko bolje pozicionirati u TF.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao prvo, ovaj koji je postao sliku sa ezom, nemoj buildati SOETL, dok je bilo op kupovalo se, odavno nerfano, buildalo se zbog cost efficienta, više nije.

Neznam odake si ti to našao da korejci tvrde da je blue build loš (lmfao{#}), blue build je standard build na Ezu u Aziji, malo drugačiji od ovog našeg "zapadnjačkog" aka Doubleliftaaaa.

Build 1 :1.Dorans Blade   Ovo je jedan modificirano blue build, znaci samo sa BT, a ovaj tko je spomenuo Statik Shyv i eza, uzasan fail item na ezu. Neznam tko jos to kupuje lmfao....

2.BloodThrister

3,Manamune

4.Iceborn

5.LW

6.IE/BOTRK

Build 2: 99% Ezreal igrača koristi ovaj build u Aziji. Ovo je malo drugačiji build, no riskantiji, no manamune se puno brže stacka.

1.Dorans Blade

2.First back Tear i Vamp scepter

3.Manamune

4.Iceborn

5.LW

6.BOTRK

Jedini pravi build za Eza je blue build, ako zelite kupovati phantom/statik itd., igrajte drugog carrya, a ne Ezreala. Dugo sam pratio streamove, te sam imao jednom i šansu da mi D1 TW player odgovori na moju poruku u chatu, kako je on rekao, blue build only build.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pitanje u vezi ovih ranked pointsa,jel se uvijek isto dobija/gubi po pobejdi/porazu ili ??jel pobjedim 3 zaredom dobijem 11,izgubim jednu izgubim 24,kud iovako teško napredovat sa svim tim trollovima,još i ovakav omjer za pobjedu/poraz...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivicahor21 kaže...

pitanje u vezi ovih ranked pointsa,jel se uvijek isto dobija/gubi po pobejdi/porazu ili ??jel pobjedim 3 zaredom dobijem 11,izgubim jednu izgubim 24,kud iovako teško napredovat sa svim tim trollovima,još i ovakav omjer za pobjedu/poraz...

Koja si divizija i koji ti je omjer pobjeda/poraza?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan

b3, 20wins/31lose

13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Jedini pravi build za Eza je blue build, ako zelite kupovati phantom/statik itd., igrajte drugog carrya, a ne Ezreala. Dugo sam pratio streamove, te sam imao jednom i šansu da mi D1 TW player odgovori na moju poruku u chatu, kako je on rekao, blue build only build.

Danas sam pričao s jednim D1 NA supportom o razlici što je bolje, nami ili sona. Oh the stories.

Anyway, plat 1 hit, probam do Diamond do kraja S3..zna možda netko otprilike točan +- 5 dana od kraja? Isprobao Jarvana u custom malo, uzeo za junglera ...sada shvaćam zašto ga volim banati :/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice