Ima li ko PBE account za posudit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko puta treba ponoviti da budu posebni dani kada se dijele acc-ovi....Moramo samo uraditi listiće sa imenima od acc-ova,i onda ide giveaway.
Koliko puta treba ponoviti da budu posebni dani kada se dijele acc-ovi....Moramo samo uraditi listiće sa imenima od acc-ova,i onda ide giveaway.
Pa zadnji put je bilo prije 7 mjeseci
pm me, dat cu ti ja svoj
Jel iko od vas ovo vidio?
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1ihnx2/you_asked_for_it_chogath_plush/
Jest furka, ja bi to kupio :D
Kak radi točno Elisin E u spider formu, ak selektiraš nekog onda automatski skoči na njega, al ak npr samo pokušavaš pobjeći, nemreš selektirati neko mjesto u radijusu i skočiti dolje tamo?
Kak radi točno Elisin E u spider formu, ak selektiraš nekog onda automatski skoči na njega, al ak npr samo pokušavaš pobjeći, nemreš selektirati neko mjesto u radijusu i skočiti dolje tamo?
ili na nekog neprijatelja/neprijateljskog miniona ili ako nista ne selectas tamo di si bio te vrati za 2sec. nemozes prazno podrucje selektirat.
ili na nekog neprijatelja/neprijateljskog miniona ili ako nista ne selectas tamo di si bio te vrati za 2sec. nemozes prazno podrucje selektirat.
Aha, hvala, jer je i mene ovo zanimalo..da li mogu u prazno selectirati pa onda tek mjesto gdje bih se spustio ili ne :)
kk hvala
Aha znači nemreš prek zidova i slično ak ne selektiraš neku vrstu neprijatelja, hvala.
Aha znači nemreš prek zidova i slično ak ne selektiraš neku vrstu neprijatelja, hvala.
ne mozes, ali tipa ti si sad preko puta dragona i stisnes e, ako je dragon tamo prikazat ce ti se i moci ces njega selektirat i tako pobjec.
Kolko znam E ti da i vision, pa mozes na neutral monster campove skocit preko zida, u biti sve unutar kruga sto je neprijateljsko, minion, monster, champ...
Kolko znam E ti da i vision, pa mozes na neutral monster campove skocit preko zida, u biti sve unutar kruga sto je neprijateljsko, minion, monster, champ...
tocno , cijeli radijus ti se osvjetli , mislim da cak mos i na ward od enemy ako npr ti imas pink bas tamo di on ima ward npr u bushu
Jel iko od vas ovo vidio?
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1ihnx2/you_asked_for_it_chogath_plush/
Jest furka, ja bi to kupio :D
I dont believe you
Jel zna netko zasto bishu ne streama vise?
Koliko ja znam on je quito lol ili je otisao u aziju.
Zna li neko što se dešava sa divizijama kad završi sezona? Mislim nisam ja bogzna koja sad divizija, (bronze 2 btw), ali me zanima dali se to ponisti pa se ide ponovo ispočetka ili se nastavlja samo? I kad uopće završava sezona, znam da je uskoro ali neznam točno kad.
league of legends, igrica koja mi je pojela usrani mozak, znaci razbio sam monitor zbog tog sranja, ali svejedno, I LOVE IT
EUWEST : TheMozak
xd
Zna li neko što se dešava sa divizijama kad završi sezona? Mislim nisam ja bogzna koja sad divizija, (bronze 2 btw), ali me zanima dali se to ponisti pa se ide ponovo ispočetka ili se nastavlja samo? I kad uopće završava sezona, znam da je uskoro ali neznam točno kad.
Mislim da se sve resetira, isto ko prije sa elo.
A 4 sezona bi valjda trebala početi nekada sljedeće godine, ili krajem ove. (Pretpostavka, ne vjerujem da je Riot igdje rekao kada se završava sezona)
Pa naravno da ides ispocetka.
Ides ispocetka ali ne od 1200 nego jedno 200 elo-a manje nego sta si imo prosle sezone.
Barem je to tako bilo prosle sezone.
Radi se soft reset.
Znaci od sadasnjeg MMRa ce se oduzet X(200-300 MMRa).
Išlo je:
(Max ELO+Current Elo) /2=S3 Elo
tf passive change [PBE]:
Old : all allys + 2 gold per kill. /// New : Upon killing a unit, Twisted Fate rolls his 'lucky' dice and receives anywhere between 1 and 6 bonus gold.
tf passive change [PBE]:
Old : all allys + 2 gold per kill. /// New : Upon killing a unit, Twisted Fate rolls his 'lucky' dice and receives anywhere between 1 and 6 bonus gold.
Nisam očekivao da će i taj passive mijenjati.
league of legends, igrica koja mi je pojela usrani mozak, znaci razbio sam monitor zbog tog sranja, ali svejedno, I LOVE IT
xd
Jesi razmišljao da odeš kod nekog specijalista na liječenje ?
xd
nije ni cudo kad igras sa Teemom. Svatko bi razbio monitor zbog toga
xd
Gledam ti match history i da ti kažem jednu stvar:
Tiamat ti je beskoristan item na ranged champovima, jer je to samo za melee champione. Dakle, bezveze si to buildao i trošio pare na Teemo i Graves.
Išlo je:
(Max ELO+Current Elo) /2=S3 Elo
Nebude tako i ove sezone? Ako si current na max elu samo ostaneš i čekaš IV.sezonu.
El to iz incredible hulk? ta scena?
On topic : Brate razbijas monitore a noob si.. uhhh.... FCK LOGIC.